Е БРАВО на вакво нешто налетав, истооо точно го опиша. Уште кога ми кажа дека е шкорпија ме изеде јасникот, си реков ај нема врска знакот, оти на почеток беше мед и млеко. Злоби од мене толку.
Јас си кажав ете искуство, може е до особата јас најлошата особа во животот што ја имам сретнато беше шкорпија, знам дека поголема лошотија нема да сретнам. Не викам дека сите се такви ама поголем процент си ги носат карактеристиките лични примери имам и за женски.
Двајца познавав дупли Шкорпии. Едниот беше жива катастрофа, маж со мозок на 12 годишно дете. Не сакаше да има стабилна врска. Другиот сакаше врска, брак, семејство, но се откажа од сето тоа за живот во странство. Се надевам нема да си имам работа со нестабилни личности како дупли Шкорпии. Знам дека ги привлекувам зошто сум Шкорпија во подзнак и месечина, ама после толкаво разочарување нека се држат подалеку.
Тако је Мн ми е чудно што е из чиста мира , инаку јас сум поголем егоист и тоа што ме избришал ме навреди И јас познавам мн шкорпии дупли , психопати , "сериски убијци" Све ти е точно но ова преемотивци ти е промашај , тие се персони кои не се колебаат за ништо , злобни се премногу за да разбудиш некоја емоција во нив.
Емотивни се кога се во прашање нивните чувства, и преемотивни дури. А за чувствата на другите ни еден грам осет немаат. Тие ги заведуваат луѓето за да ги искористат за сопствени интереси на пример ако е тажен, осамен моментално и така додека не му стане повторно забавен животот и се откаже од тебе за секунда. Леле многу сум лута кај влегов во темата кај се потсетив на стоката.
Баш ги сакам шкорпиите, маж ми е шкорпија исто така и ќерка ми; моето искуство е позитивно со нив сум на иста фрекфенција.
Баш стока, човек без обзир, ми го упропасти роденденот зошто е психички слаб да има врска на далечина. Слаби многу слаби.
Храбри,нежни полни со себе.Живеат плански,имаат идеи.Потешко се отвараат но се директни и искрени.Сакаат целосна контрола и нивниот збор да последен.Можам да се склопам со шкорпија лесно.А и да не сакаат да слушнат дека не се во право иако некои го прифаќаат тоа.
Shto ni fali na nas shkorpiite ? Sepak bitno e chovek kako chovek kakov e,horoskopot i ne igra bash neshto posebna uloga. Chovek ako e gnasa i kopile,shto saka naka bide vo horoskop,gnasa i kopile si ostanuva
Oouuu,mnogu ti fala shto me nareche kopile Sepak ne se slagam mn mn so toa. Prvo treba na chovek da go vidish kakov e,pa posle da mu sudish.
Аман бре го изнабрани хороскопскиов знак.Сфативме дека не си копиле и гад али луѓево си кажуваат искуства и маки со шкорпииве што имале, и да ,сите сме свесни дека зависи до карактерот и дека хороскопот не игра 100процентна улога.
Луѓе забегавте ..... се зависи до човекот, и јас мислев дека дупла шкорпија е дупла змија а уствари маж ми сега ми е дупла шкорпија и мислам подобро човече немам сренато, нема никакви лоши и задни намери
Ti blagodaram gospode,ti blagodaram Prv pat da vidam nekoj da ne gi napagja shkorpiite,i da bide nekoj so slicno moe mislenje okolu toa deka se e do chovekot,a ne do znakot. Ushte ednash ti blagosaram
Ти си знаеш најдобро Јас и на тоа за шкорпиите освен језиви , морбидни , садисти , не би ме зачудило и дека се сатанисти Шкорпијата ме потсека и со смртта