Што подалеку од шкорпиите !! Ќе ве остават убиствено без око да му трепне и немаат никаква грижа на совест ! Скриени психопати!
Nope, до сега немало 3та светска војна. Сите проблеми што сме ги имале сме ги решавале со разговор и разбирање Може не е до хороскопот туку до личноста
Де бре ? До толку? А јас па планирам веков да го истерам со него. Лав сум јас. Гураме некако со шкорпијава
Скорпија и Рак се и двата водени знаци што значи by the book си одговараат. Ама не зависи од знакот, буквално зашто дури и астролошки се споредува целокупната констелација на двете карти. Во Индија без да се утврди дали според наталните парот е компатибилен, нема брак. Поентата е, ако нешто сериозно не оди помеѓу Рак и Скорпија, не е до сончевите знаци.
Не дека верувам во хороскоп де, ама ете има описи и особини на знаците со кои се согласувам. Секако дека се е индивидуално, нормално е да постојат исклучоци. Јас поведена по лично искуство, малку пристрасно кажав може дека таа комбинација не си одговара
Не веруваш или сметаш дека е грешно да се верува во него според религијата? Ако не сакаш, не мора да одговориш, знам дека прашањата поврзани со верата се лични, но нели често коментираш во Религија, посакав да прашам.
Имам кажано дека верувам само во описите на карактеристиките. А дека ќе земам да верувам дека ќе ми се случи тоа што го пишува во дневен, месечен или годишен хороскоп, не. Не поради религијата, ако е за тоа, во религијата практикуваме некои суеверија и обичаи од постаро време кои си го нашле своето место и примена, ама хороскопот не ми е толку "убедлив" и "предвидлив".
Јас имам близок шкорпија. Будала невидена. Чудак човек. Не знам зошто, ама многу ми се чудни како луѓе и појава.