Па ако ни оставиш впечаток дека можеме да ти веруваме ние шкорпиите, тогаш споделуваме лични информации без разлика колку време се знаеме. Ама многу внимателно бираме на кого смееме да му се довериме. Врати си го филмот наназад и размисли да не си го излажала нешто? Лагите толку знаат да не оладат од некого што нема враќање ако се изгуби довербата.
Pa jas kolku sto se sekavam ne,ako nesto nenamerno sum kazala a da go navredilo, a kako sto go vrakam filmot se sekavam kako mu spomnav deka se slusam so eden covek ama za sluzbena rabota znaci ne na toj nacin,ako toa go povredilo a bas znam i go prasav dali e vo red on mi odgovori ti treba da znaes i tolku
Не е воопшто човечки од негова страна такво однесување, па макар и за навреда и грешка да се работи, се се решава со муабет. Јас после толку време не би го молела, ако не сака, не мора. Терај си со животот
Pa i mene toa najveke me iritira sto neznam sto i kako e,koga ke prasav sto e problemot za odgovor dobivav ke doznaes koga ke dojde vreme ke ti kazam a do togos nemozam da te baram,i jas kinam zivci i pogoduvam sto moze da mue .
Те зае*ава, си брка работа он додека те става тебе на холд, како резерва, па после пак ќе ти најде изговор како ти си крива ,ти си направила нешто погрешно.
Ете ја причината,шкорпиите се мн љубоморни и сумливи така да ,го револтирало тоа Назад враќање нема ,затоа не ги сакам шкорпиите , ни најмала ситна грешка не опростуваат
Простуваат,но не забораваат и по некое време враќаат. Од лично искуство, ние нон стоп еден на друг си грешиме и си враќаме. Не сме заедно од претешки каракатери што сме. Можеме да не се слушнеме 10 дена од инат, а кога ќе се слушнеме ќе се испопцуеме првин, па си тераме разговор ко ништо да не било, па ќе завршиме разговор со спуштање слушалка и така во круг секој ден. Да има забава
Aj da te zamolam pisi mi poopsirno sto sakaat kako funkcioniraat kako da gi doblizime do sebe,jas sym rak on dupla skorpija
Мене ми простува можеби затоа што долги години се знаеме, а скоро ми призна дека има симпатии спрема мене. Тие се пред се многу љубоморни. Исто така тешко се отвараат спрема некого и тешко стекнуваат доверба. Мислат дека само тие се најдобри, мн самоуверени и секогаш се во право. Туѓ совет да послушаат Боже сачувај. Јас му викав баш дека за една работа греши, а кога ќе увиди да не ми се жали, он мислеше од инат му зборам. Кога се исполни тоа што јас му зборев ( и за мн.др.раб) ми рече...абе да во право си била, што вреди кога отппосле признаваат дека и некој друг може да е во право. Мојата конекција со него почна на многу чуден начин, многу тешко, за сега да комуницираме секој ден и не за љубов него сеопшто. Потпора сме си еден на друг. Но, кај нив еднаш ако се потчиниш она да им се извинуваш, молиш знај дека тоа ќе треба да го правиш цел живот, затоа кога ќе дојде до кавга остави некогаш и тој да ти пристапи и да се потруди. И да, најголеми заводици и љубовџии се.