Значи дека му здосадило сака авантура или оној занес на почеток што е мување да речам и после не знае како да те откачи се оладува и го снемува
Ауу готово, принцот.... Мисли по негово ќе биди. Еб*те мажот. Нит сакам авантура, нит сакам да го видам. Па какви филмови ми правеше, како женски вртел не знам што... Сеа ко ќе му стегнам еден блок
Типична шкорпија , а не дека имал толку женски така кога збори егото му се полни, сака да се фали демек види кој сум, а уствари е к и на него ѕвонче инаку ако сте имале врска нема да те заборави сигурно особено по некое време ако те засака
Типична шкорпија Шкорпиите се најгадните суштества на планетава што постојат, ми се повраќа од нив Значи не зборувам само за врска туку општо како луѓе се лајна
Овај еден олади. Ми пиша во порака дека има некоја ама не директно туку одоколу ми кажа и демек сакал да биди верен колку можел
Егото е страшна работа, нула емпатија за тие околу него, но знае да изненади од не знам кои побуди. Чудни луѓе.
Добро да ама на одреден начин ја сум шкорпија по тоа знам ама и сум имала работа со шкорпии е сега зависи што биле во подзнак
Страшно големи егоисти, со нула емпатија, самобендисани, инаетчии, манипулатори Како со нив? Што подалеку, толку подобро.
Срам ми е да кажам ама такви сме катастрофа ме вади стрелецот во подзнак инаку иста ко што е една шкорпија
А зошто овој Шкорпион се повлече? Кога го прашав зошто те нема, еднаш ми вели пробувам нешо сериозно. И тој ништо не ми ветил мене. Ццц, искористувач. Порано одма ќе пишеше, и ѕвезди симнуваше.... Сега со месеци го нема...