Најдобар секс може да се случи само со маж во знак Шкорпија! Изгледа само јас сум обожавател на шкорпиите.
Јас искрено од Шкорпии не сум видела ништо лошо, напротив рака ми подавале секогаш кога и да ми е тешко без 2 пати да прашам. Зборам и за пријатели и за парнери, ааамааа, секс со Шкорпија, unforgettable.
Некому му смета кога го боцкаат шкорпии, ама некому не. Ете пример @FlirtBerry баш сака кога ја боцкаат шкорпии
Може ќе ти се посреќи некогаш некој шкорпија на некој тим билдинг во Банско Сепак мислам дека месецов кога си роден нема врска со либидо, сексуални техники и перформанси. Така ти се потрефиле еден двајца шкорпии со кои сте клинкале и си донела заклучок дека сите што се родени тој месец се такви. А врска нема.
Не барам веќе, задоволна сум со мојата водолија. Добро сега, јас си кажувам за мене, не за целиот женски род. Така да, не ми се менува мене ставот и мислењето за шкорпиите.
Среќа што не си завршила со шкорпија што знак си што обожаваш шкорпија? ја сум рак слично шкорпија ич не ги сакам луѓе од интерес без чуствителни манипулатори.што си во хороскоп што падна толку на шкорпија?П.С ШКОРПИЈА е добра само за пријател.НЕ ДАЈ БОЖЕ ДОМА ИЛИ ПАРТНЕР ТЕ ИНСПИРИРАЛ НЕКОЈ ЛАЖНО ТЕ ОМАЈАЛ. КОЈ ЗНАК СИ
Значи шкорпион си а јаооо нежен во душа ама сите се криви помош бараш обезбедување ти треба љут внатре а боже мирен внатре хихи
Јас сум девица. Искрено цел живот опколена сум со шкорпии. Почнувајки од дома, мајка шкорпија, татко овен! Бегај од овен дур си жив, мака со нив се мачи. Најблиска другарка шкорпија, другар близок шкорпија, екс партнер шкорпија, од сите овие не сум видела ништо лошо, во секој момент ми се биле тука, за било што и да треба. Сепак мислам дека шкорпијата треба да те засака, да и влезеш под кожа за да можеш да функционираш со неа. Јас искрено од риба сум видела најголема траума во живот.
Ја сум рак подзнак овен астролошки носам скорпопнска енергија зошто да бегаш од овен се дере урла знам по мене до 20 и некоја владееше ракот сега овенот да чувствувам ко рак но се друго ми е овен заедно сум шкорпија вода оган ти си послаба аналитичка ти треба моќ да те дигне но шкорпијата не е таа.и кај мене се скоро сите шкорпии за живо чудо што сум рак ама ете утнат подзнак опет нешто ватрено
@Veseli _cvetovi Оф топик е ама ајде, јас сум девица со подзнак близнак. Јас носам енергија на стрелец. Девицата по обичај е таинствена, а близнакот си збори по обичај и повеќе од дозволеното. А за овен, само да кажам, глава директно во ѕид удара. Збори му колку сакаш, ако нешто му е зацртано, не си троши живци и муабет. ЏАБЕ.