Ја не трошам живци обично ги трошат со мене 4 марс планети имам јаооо срцето ми страда ракот не поднесува толку колку покажувам но многу ми значи сама се борам инаку ракот е мутав верува на сите и плачко иначе водолија чим ти е сопругот ок е комбинацијата стрелец енергија и водолија одлична комбинација
@Veseli _cvetovi ај за мене една брза анализа може? Оф топик сте али ако, нема да ни замерат вајда. Зашо волку сите не ме сфаќаат, и ко да ме мразат
А што тоа треба да те сватат.само треба да кажеш тоа што го мислиш без да се плашиш и без волја да се допаднеш на другите од тука доаѓа незадоволството кон себе а другите ќе те сватат без разлика дали ќе се прават дали те сватиле или не некој може се прави дека не те сваќа можда избегава а се знае знак подзнак ќе ми кажеш?
Живееш во филм ради рибите.се друго е реално цврст успешен кариерата ти е важна самодисциплина поседуваш на видено нежна не се труди рибата да може да ја пречката.занесена те прави и делумно така се чуствуваш но не си.ти си цврстина која дава сјај партнер само бик и лав се друго е грешка и да не те интересира што мислат другите и така и вака неможеш да променишсамо да се прифатиш сама себе дека си супериор партнер доследен но мирен со тебе тешко се излегува на крај рушиш се пред себе оригинал си фалц нема овенот е прв знае што сака што не конкретни односи јарецот интегрира преку проекција рибата те занесува дека си друга но не си жена/девојка карпа си
Не секирај де за роговите ти 2 пара носиш бикот е сериозен знае што прави и што сака тебе таков ти одговара дисциплина има но нежен истовремено ради рибите месец
Не сум шкорпија, ама можам да те боцнам Јас сум тигар во хороскоп, а во подзнак октопод. Месечината ми е во девица, а сонцето на исток.
Леле и јас сум иста рак со подзнак овен, маж ми шкорпија ама жива утка сме. Инкај мене докај 25 некаде беше ракот сега овенот се карам викам неможе да ме подноси незнам до каде ке тераме. Јас осетлива он исто ама кога се караме знае да боцне каде што најмногу боли.. ги мразам и двата знака
Gi procitav site komentari za skorpijata , kako da zboruvate za mojot decko , ist karakter , bi sakala mislenje , vcera me izbrisa od socijalnite mrezi, mu rekov da ne me vrega ( kako sto znaat skorpiite) i da ne mi pisuva bidejki me povredi i toj me izbrisa , dali da mu pisham.ili da cekam toj da mi pise i da se pokae , so ogled na toa sto znaeme kakvi se skorpiite
Потпишувам исто за сексот... најстраствени дефинитивно. Иако мојот знак со шкорпијата се дијаметрално скроз различни, пример за врска воопшто не би успеала и би била скроз токсик, ама затоа сексот магија