Јас не се чукам во гради за џабе. Овен да не си во хороскоп? Пошто шкорпиите со овните се страшно ужасна комбо за врска.
Многу тешко верувај а и ти зошто сакаш и очекуваш да ти пише повторно сакаш да бидеш повредена?ќе те мачи да знаеш таа врска здрава врска не е пиши бриши навреди па скар смир ти што си во хороскоп што те повредува овој твој шкорпион?
Би те советувала да пробаш да се тргнеш од таа особа чим те повредува значи не е за тебе без разлика на кој хороскоп му припаѓа чим се повредувате еден со друг тоа не е на арно
Ne sum licnost sto pokjutuva , i jas sakam da vratam , ne samo skorpijata saka odmazda, i jas sum takva
Dali e mozno do tolku da vregaat skorpiite , jas sum zacudena , dali e do horoskopskiot znak ili do karakterot na licnosta
Не се заебавај ајде, не е интересно. Ако беше озбилна за ова - па трпи си ругање и мисли дека ради хороскопот било.
Не, бик сум јас. И најчесто привлекувам мажи шкорпии, како некој електрицитет да се јавува во воздухот инстант, сексуална хемија на највисоко ниво. И додека шкорпијата сака апсолутна моќ, опсесија и контрола, бикот од инат не дозволува тоа и сака доста мир, па тука доаѓа до апсолутен крах. До карактерот е, не до знакот. Јас имам доста шкорпии во животот запознаено, и близок контакт сум имала никогаш никој не вреѓал.
Ne mu pisuvaj I ako.mozes da go zaboravis uste podobro. Imav dva isti slucaevi i so edniot zaglaviv misleh ke bide porazlicno ama ne. Sega da sum uste na pocetok crta, na prvata greska I block. Oni go pravat namerno toa I ne se zamaraat si spijat mirno a ti Neviraj se. I da ti pise probaj da da ne mu vrakas
Тоа нешто што голем број од женските го сакаат на почеток, а после извесно време почнува да пречи. Инаку бик убав знак е, инат си има. Братучеда ми зет ми и ќерка и се бикови. Замисли дома сите се боцкаат со рогови. Да ти кажам дека шкорпиите се премногу емотивни особено за луѓе кои ги сакаат!? Имав напишано дека единствен знак кој во оган влегува за човек и кога се in love лесно се манипулираат. Инаку до карактерот на човекот е.
Poznavam i druga licnost skorpija , isto maz , cesto znae koga sedime na masa da ja navredi zenskata , da i reci glupava i taa si pokutuva kako toa da e normalo , a dvajcata se 45+ godini ,znaci ne se deca
Da ,do horoskopot e , ima golem udel , poznavam i druga skorpija ,blizok rodnina , i toj isto taka se odnesuva so zenskite ,na zenskata mu veli glupava pred site i taa si kuti kako nisto da ne bilo , a ne se deca imaat 45+ godini
Mozebi ete se pogodilo dvajca skorpii da imaat ist karakter , i tocno nekultura i nevospitani, sekako ne e sekoja skorpija ista , ama tie nekoi glavni karakteristiki se isti ,zavisi od mnogu faktori