Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како со маж во знак Шкорпија?

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од vodnicka1, 1 март 2010.

1. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.992
    Допаѓања:
    12.689
    Имав една шкорпија. Абе за бакнување ги бива, ама сепак тежок карактер. На моменти со голема самодоверба што мене ми пречи и го сметам за ароганција. Љубоморен да, ама кога му објаснив дека нема причина за такво нешто, сфати дека треба да олабави. И мислам дека се вери. Верноста многу ја ценеше.

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.077
    Имав и јас една шкорпија која си ја сакав најмногу на свет, ама јбг јас рак тој шкорпија... Мн беше посесивен и љубоморен, сакаше само тој да биде центар на свет, и обожаваше да ме нервира, да ми вели дека да сака ќе направи да сум само со него,без другарки без роднини без никој, сакаше да поставува ултиматуми ама кај мене тоа не поминува ;)

3. top-of-the-world

top-of-the-world Активен член

Се зачлени на:
    24 јули 2013
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    9
    Најлош знак. Јас не ги сакам. Знам повеќе жени, машко само едно познавам. Жените се гласно нервозни која помалку која повеќе, премногу сакаат да се истакнат во тоа “најпаметна и најдобра“ а колку е вистина е друга приказна, можна е и некоја злоба кај нив; машково знам дека е злобно ама игра на ќутенка и не покажува толку нервоза.
    Инаку се согласуваат со Рак и Риби, а може и со Девица или Јарец. Другите комбинации се индивидуални.

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Баш се шармантни и тешко е да им се одолее. Премногу се љубоморни ама од друга страна премногу се страствени. Со нив можеш да излезеш на крај ако си карактер на кој не му се потребни многу изјавувања на љубов од нивна страна.. и ако нивната мистериозност те копка уште повеќе и сакаш да ги разоткриеш :)

На miss.ella му/ѝ се допаѓа ова.
  5. IamSexyAndIKnowIt

IamSexyAndIKnowIt Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    1.673
    Допаѓања:
    2.922
    Шкорпиите се синоним за СЕКС, ЛУКСУЗ и РОМАНТИКА, и толку!

и Плус: Едно осеќаат, друго прават! Многу им влијае околината за некои одлуки! Лично искуство.. 8)

На miss.ella му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Shtrumfetkaa

Shtrumfetkaa Нов член

Се зачлени на:
    26 ноември 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Точно. И то како им влијае околината. Имам шкорпија покрај мене 2 и пол години и успевам да ја контролирам до некаде :) Шармантен,љубоморен,СТРАСТВЕН,ианетчија.... и уште по нешто :) А јас сум вага,а велат вага и шкорпија не можат да опстанат заедно долг период, па еве одлично е за сега. Повеќе разбирање и од двете страни и тоа е :D

7. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    Многу тешко.. дечкомии е шкорпија и 2 години сме во врска.. лажат за да се заштитат себеси,љубоморни,и се остало што те наброиле погоре да не се повторувам.. многу тешко... :/

8. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.892
    Допаѓања:
    15.806
    Јас Јарец,тој скорпија?

На IamSexyAndIKnowIt му/ѝ се допаѓа ова.
  9. IamSexyAndIKnowIt

IamSexyAndIKnowIt Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    1.673
    Допаѓања:
    2.922

Скорпијата најмногу си одговара со: јарец, риби, рак и скорпија.

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... bs.1,d.bGE

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Rak-26

Rak-26 Активен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2014
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    11
    Мојата скорпија е одлична :) Најголема вистина е дека се најперверзен хороскопски знак, а тоа со љубомората.... двајцата бевме некако љубоморни и не се дававме на никој :D Можеби тоа така взаемно оди. :)

На IamSexyAndIKnowIt му/ѝ се допаѓа ова.
  11. newgirl1

newgirl1 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 декември 2012
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    4
    Онака

12. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Ако умеете да направите маж Шкорпија да се заљуби онака вистински во вас вие ќе бидете најпосакуваната и најразгалената жена, што тој некогаш ја имал. Прво придобијте го како пријател, потоа како најверен пријател и кога ќе се заљуби во вас вие ќе владеете со него. Јас сум Јарец и ова од искуство ви го кажувам. :)

На m.i.g му/ѝ се допаѓа ова.
  13. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    67.562
    И jас сум jарец, а маж ми е скорпија. Потврдувам дека има вистина во твојот пост! :lol:

На ennaz и pupi.girl им се допаѓа ова.
  14. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837

Многу ми е мило што се согласуваш со мене :rofl: :rofl: :rofl: се надевам дека како сопруг уште повеќе те има разгалено хахаха :rofl: :rofl: :rofl:

На SV1911 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2014
    Пораки:
    412
    Допаѓања:
    3.509
    Колку е ова точно :D
    Не верувам толку во хороскоп,но навистина ми се погоди една прекрасна шкорпија :D Ако е маж шкорпија,или е распуштен,опседнат со секс и емоционално нестабилен,или е верен до срж и знае да сака со целото свое битие. Јас имав среќа да го запознаам вториот :D И навистина сум најразгалената личност на светот,што како вага ми годи ептен :D

16. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Ај и од мене уште една потврда за комбинацијата жена јарец-маж скорпија :D

Дефинитивно треба да знаеш како со нив. Принципиелни, доследни на себе и својот став, страшно амбициозни, тврдоглави и истрајни во намерите во било кој аспект.

За сексот нема потреба воопшто да зборувам.....креативни и инвентивни до бескрај :P Несебично се посветуваат на партнерката, знаат да дадат и повеќе доколку и нив им се даде. Мислам дека и 100 години живот не ми се доста за живот со него. :)

Со кратки зборови-кој го има, нека си го чува овој партнер :!: :wasntme:

17. blackdeath

blackdeath Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    188
    сакам да прашам за една скорпија во мојот живот,веке една година контактираме и стално ми вика дека ме сака а јас некако не сам сигурна во тие негови зборови и се мислам дека се зафркава со мене а и по тоа што сите пишувате дека тешко изкажува чуство сега сум уште по несигруна.како можам да бидам сигурна дали е тоа така или не ?

18. lealealea

lealealea Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2013
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    265
    ехх јас овен тој скорпија тешка комбинација]:),многу е лубоморен а додуша и јас не сум поарна но сепак не се трпи (facepalm) многу пати знај да започни кавга но сепак на крајот ке се извини ама јас трврдоглаво суштество никако да ми помини инаето. Тешко е феминки тешко со скорпија ама сепак го сакам :inlove:

На m.i.g му/ѝ се допаѓа ова.
  19. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    5.781
    Јас сум овен (со подзнак шкорпија) а мм е шкорпија. ...ее сега можи човек да замисли ние како функционираме, ко ќе е се во ред сме идеални се е совршено:inlove: ама ко ќе се скараме ептен уф тогаш дома е лудница:muscle::swear: мислам дека е како ураган да поминал ама сепак си се сакаме многу :P

На lealealea му/ѝ се допаѓа ова.
  20. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837

Шкорпијата тешко искажува чувства исто и Јарецот, но вели те сакам, те молам, прости ми секогаш кога е потребно на тој што го сака. Треба да ни кажеш нешто подетално за да видиме дали навистина го мисли тоа. Ако те поддржува, ако сака да биде со тебе, ако гледа иднина со тебе значи дека те сака :)

На Cacii123, blackdeath, m.i.g и 1 друга личност им се допаѓа ова.