Зависи колку си зезнал. АКо е ситно ќе помине со вечера и мазење, ако е баеги бегај зашто на секој можен начин ќе те упропасти
Не ниту ситно ниту крупно ... Поранешни љубовници сме (од пред 10 години ) страста сеуште постоеше , се гледавме повторно , некогаш бевме скарани со годино , некогаш не .. но тој живее во странство , летото беше тука но не се видовме иако ми кажа дека е тука .... Ниту роденден ми честита(а немаше празник а да не ми честита или било што) , ниту ми пишува како што ми пишуваше , еднаш и јас прва му пишав но не возврати.. . па после некое време му пишав пак зошто ме игнорира ми одговори незнам o а знам дека женска нема .. Ептен чуден карактер
ме интереситра како те има запознае со неговите? јас одам веке 3 години со него и кога ке му спомнам да ме запознае со неговите секогаш избегава темата и ми вика има време...и незнам што да мислам и за женење одалеку му спомнува нешто ама никогаш не прави конкретни муабети ...
Страв му е изгледа. Три години да одите и да не сака да те запознае е сериозен проблем. Можеби сака да те запроси, па после тоа да те запознае. Настојувај ти, но немој да си преупорна во тоа, зошто може да го изнервираш. Да не не е близок со неговите ? Знаат тие дека сте заедно ?
izvini ama ne si vo pravo skorpija sum ama ce kazham deka nema nikakva vrska koj shto i kakov znak e vo horoskop DO SAMIOT CHOVEK E
Ne site Sepak iako se spomnuva "povekjeto" sepak i jas iako ne se osekjam za odvraten sum grupiran vo tie odvratnite Se shalam
Абе ајде не биле одвратни пффф Се согласувам дека нема шкорпија а да не е привлечна , одалеку мириса на секс и страст , но карактерно се лоши луге ,злобни, без око да им трепне би ве оставиле без збор !!! Ако сте за нешто сериозно бегајте што подалеку од нив , ако сте за правење " гревови " продолжете си со нив
Мојов дома нема ни Л од лошо. Да се чуди човек како воопшто е скорпија. Ама жени што знам скорпии...ни за другарки ги неќам.