Аха мисли си. После болен бил рече што сум сакала да си мислам, јас сум си знаела. И оп у кафана. Трагедија.
Точно. А упорни се ама и самобендисани. Еднаш кажа дека сакал слаби девојки, со убави црти и не знам што тамо, демек со дебелите ќе се мучел. Оф намучениот.
Лавчиња..кога беше тоа..после нас..јули август.. Па може да се каже дека сте позаебани од нас Хаххахаха..а ти да не си коза..па збориш..ЧИСТОКРВНА близначко Е ова сега..дека се упорни и самобендисани да.. Ама за со девојките..тоа ипак зависи до човекот
Епа ние си сакаме внимание... А тие карактеристики дволичност,себичност не ги сакаме. Јер ние лавовите рака у оган ставаме за другиот.
@joy1 јас па мислев лавица си @buba4e89 ние сме далеку од себични..доколку тој од спротива го заслужил тоа..ние глава за него ставаме у оган
Колеги сме на факс и ми се допаѓа многууу близнак е се глеа дека му се допаѓам поинаку се однесува спрема мене и другите и уште нешто банално ама ми падна во очи на сите колеги им има лајкнато барем една слика или шо и да е мене апсолутно ништо а ме има на сите социјални мрежи од прв ден.Како да излезам на крај и да го уловам?
Дечко ми по година и пол, прв пат да го видам љубоморен, толку ми е чудно. Јас стварно ова близнациве не можам да ги разберам, од такт ме вади. Пишете некое искуство, нешто повеќе за близнаци.
Јас сум лав и досега само ваги и близнаци ама најмногу близнаци... Можам до утре да им ги набројувам нивните карактеристики ДЕМНАЧИ СЕ и по искуството со бивш реков нема повеке со близнаци и сега ми се допаѓа еден и ај да видам што е.... оп близнаци...
Аман...Цел живот патам од нив.И брат и мајка.Поделени личности.Еднаш ок ,после тотално не ок.Да не знаеш како да се понашаш.Со еден збор-УЖАС