Живеат за слобода, па тоа го бараат и во врската. Не сакаат да им бараш конкретни одговори, дека секогаш ги гледаат работите од повеќе страни. Сакаат спонтаност и ценат кога им даваш простор и не ги осудуваш за превтрливите лица. Еднаш ладно, друг пат топло. Како воздухот, зазимаат форма во однос на средината. Ако им дишеш во врат ќе ти избегаат.
Обратно е. Ни се тера ни се боди. Ми рече не знаел што сака од животот и не знаел што од себе. После сврти друг муабет. И после пак истиот. Ќе видиме, ќе кажи времето.
Ако си за забава и полабава врска,биди со близнак ако не очекувај променливо расположение во секој момент може да раскинете,а он ќе биде упорен и ќе ти се враќа не ти препорачувам близнаци како за јарец ми иде по озбилна личност,а од знак ти одговара мислам огнен знак како стрелец и овен
Паметно. А бе смешки. НЕ МУ Е СЕЕДНО АМА. Ама.... И ни за забава не е. Не е отворен многу.. Ај во лп, ќе се слушниме.
БИПОЛАРНИ ПСИХОПАТИ. Не знаат што сакаат од животот и сами си признаваат. Треба да се лечат, дефинитивно. Овај па ко антидруштвен беше. Си играше игрици дома на компјутер. Сестра му велеше, мал е 29 години има.
Хахахах не можаммм Мм е близнак ,еве лежи до мене и си игра игрици. Кога сака е супер за се ќе се договориме. Кога не сака со кран не го креваш
леле.... абе исто. Маж ми 33 има па игра игрици на компјутер. Мене ми иде некогаш да го акнам од тастатура