Јас од секогаш викав подалеку од близнак затоа што се еби ветар, денес едно утре друго. Едно збори, друго мисли трето прави иии на крај се омажив за близнак
Немам појма што е у подзнак, и поубаво да не знам Он па вика така за мене, ќе идел у рајот пошто бил со мене Врти сучи и таму душа ќе си вадиме
Рак со подзнак девица Промените во расположение(рак) и перфекционизам и болест за хигиена и чистота(девица) го излудуваат и кога ќе се скараме вика ни со тебе ни без тебе бива
Последен да е, не го земам. Ова не се поднесува.... Јас скорз го баталив. Пак, ќе кажам сама ќе седам овај близнак не го земам. Последен да е. Јас искрено, на како си стапила во брак. Кај мене беше конкретно за врска, муабет, ми рече ја не знам што сакам ни од себе ни од животот.
Кажете трик како да се освои близнак Мислев шкорпиите се најлоши на свет, ама близнациве да ти биле бетер.
Игнор и бегај што подалеку. Без осет се. Не знае што сака од себе, сам не знае на каде оди. Другарите му се на прво место секогаш. Измешан карактер. Еднаш вака сакам, после пу пу нњ важи, вака сега. Ако имаш нерви, повели.
Абе се до збор точно опиша Не е дека имам нерви, ама пуста надеж дека ќе оди на подобро. И ај сега најди ми го крајот
Јас се в лице му изнакажав и сега го нема. А бе лом го напраив, лом. Еднаш го чепнав, ми врати одма и после нешто допишав и замисли цела недела го нема. Ме има стаено на игнор. Дојди во лп ќе зборниме. Ама џабе шарм, верувај ми.