Боже ме опрости ама се прснав. Иначе не знам колку сме сеуште тачни (ез ин не оф) на темава, ама еве. Nodes=Чворови.
Иначе не ставајте табели, ставајте ги "круговите" и во еден пост, така полесно е за дешифрирање. Ако е подзнак Бик тогаш и уште еден клучен аспект плус Мооn(ти) conj. МС(он) "ѕвезда водилка" си му дефинитивно. Да не повторувам, се ми е јасно.
@CameliaMiller Ти ептен пливао на језерао, што би рекол Андрија И ја би дала Инерка @INNERBEAUTY да ми прочита, многу сакам, али нисам спремна тај хорор да гледам сад Особено па за бившиот, ах не могу Попрво со миксер у очите ќе си бркнам, како тој фамозниот meme Јас сакам ако ми гледа некој за иднината, да ми каже време и саат кога ќе се сунчам на јахтата у Сен Тропето @SanMichel Most accurate дефиниција за нас
За бившиот не мора, најбољи астролог сум му. Него да видиме дал му се предвидува на сегашниот некое наслеѓе по Јадран, не мора Сен Тропе, и таму може да се печеме @INNERBEAUTY еве ти ја мојата, јас со лаичко око гледам чудна концентрација
zdravo zhenskicki pomagajte nikad iskustvo so maska vodolija so da pravam eve neznam...nisam odavde hahah me dodade mi pisuvase ama on laden jas ladna mene me snema posle dolgo vreme dojdovme vo kontakt oci vo oci i se pocna dopisuvanjeto megu nas nekako nezno ubavo slatko vrakjanje vo ist moment slezi da te vidam jas nedaj se na 5min demek eve ke izlezeme na podolgo i izlagame se slatko hemija konekcija prejaka poubavo poopusteno so nikogo ne sum se osekjala...jaka privlecnost izlagame vtorpat isto preubavo se top srekno razdeleni btw chekase jas da mu potvrdam za gledanje kako mi faalis koga kje se vidime ama jas da kazam so kako ...posle vtoriot pat skroz go snema neznam nit se karavme nit nisto eve go nema da pise a jas inaet ladna isto ne pisuvam ama go mislam epten so mmu e filmot neznam....davajte soveti kazuvajtee kako so ovie gjavolcinja
@Medo..belo А што има врска што е водолија? По напишаното ми изгледа ко цело време тој да иницира средби и комуникација. Зошто не пробаш ти да му пишеш? Инаку јас сум водолија, сум имала бивши водолија и другари исто водолија што имам заедничко им е на сите тоа што сакаат свој простор, односно не сакаат некој да ги гуши, ама ти пак ептен во крајност ладна на почеток колку што сфатив од пишаното.
Со Водолија не знаеш на што си. Ќе кажеш и ќе покажеш дека ја/го сакаш, тоа ќе фати џенем и ќе те гледа од страна. Многу е заебано! Многу незгодни карактери...
Сега видов дека си ми пишала. Прекрасни луѓе сте! Помагате, весели по карактер, ама да сте здрави и живи- претешки сте! Чекате луѓето да го направат она што го мислите. Не може никој да претпоставува што ви се мота низ глава ако не му кажете. Не може да очекувате луѓето да направат работи, ако не им кажете што сакате. Не се живее со претпоставки. Не сте лошотии како некои други знаци, ама сте многу затворени. Не чекај да ми текне нешто, пошто не знам дека тоа нешто треба да ми текне. Едноставно е, кажи ми. Комуникацијата ви е ужасна!