а водолииве искрени се? мислам коа ти кажуваат дека се вљубени вака така? или се дешава и само ради реда да кажат нешо? тоа дека се пикаат под кожа ептен се докажа, на зборовите не знам дали може да се верува
Јарецот е многу непредвидлив и ладнокрвен, водолијата бега од проблеми и не верува на никој, многу се ладнокрвни, не сакаат да се врзат многу многу, сакаат слобода не се љубоморни, ноо површни се. Имаат ѕид изградено пред себе и колку и да ги боли нив нема да покажат емоции. Материјално се обезбедени, не се себични.
Ние овните немаме време и трпение за лиглиња и нафурани контиња како водолиите. И да посесивни сме и љубоморни.
Odgovaraat zasto i dvata se vozdusni znakovi,samo eve jas sum vodolija i ne naogam nekoja seksualna hemija so vagite mi se gledat mn mirni tivki,mn uramnotezeni luge se
Јас сум вага во хороскоп , но некои работи не ми се вклопуваа со мојот хороскопски знак , вагата се плаши од осаменоста , јас ја обожавам слободата , вагата све би направила за партнерот да остане со неа , а јас мразам некој да ми врши притисок и бегам што подалеку од таа особа , живеам за слободата ,не сакам никого да повредувам затоа не кажувам ништо дирекно или да одбијам некого , туку само се повлекувам со молчење, и тогаш дознав дека сум водолија подзнак Просто се чудам како влијае подзнакот кај мене Оставетеја водолијата да ви се отвори сама , не и досадувајте , не ја замарајте со глупости , не бидете и досадно , бидејки ако не го правите ова она секундарно ке ве заборави и остави и ке се чудите Горделив знак бидејки не е зависен од никого , и ретко дека за нешто ке се приврзе Убиствено за една водолија е откако ке ви се отвори тогаш да ја оставите или да и забиете нож во грб ..
Јас сум водолија, со се и сешто си одговарам. Според астролошки аспекти гледано: Најмногу со водолии-конјункција, После со ваги и близнаци-тригони Па со овни и стрелци-секстили Најмалку со лавови-опозиција Помалце со шкорпија и бик-квадрати Па со рак и девица-инконјункција И со риби и јарец-семи секстил што е минорен, скоро неутрален аспект.