Потребни сосотојки за да го опуштите Вашиот Јарец. Гушкање: 100 прегратки во 1 минута. (барем јас сакам многу да се гушкам и после сум ко гулапче шо чрчори. Имајте на ум дека имате ѕвер шо треба да го припитомите) Сето тоа помешајте го со мазење, милување, галење. И на крај зачинете со 1001 бакнеж. Мое мислење : На Јарец му треба ЕМОТОВЕН знак, некој кој е полн со емоции. И сака истите да ги даде. Бев со Риба и секоја му чест. Би пробала со Рак, го кажуваат како доста емотивен и топол. Дец ит.
Луѓе, секој човек си има различен карактер, нема врска хороскопот. Не знам како може да верувате и да се водите по ова нешто. Има нешто вистина, некои особини се вистински што ги погодиле во хороскоп, ама сепак постојат карактери и карактери, луѓе и луѓе...а ова со хороскоп има може само мал удел во карактерот на човекот ама сепак не може да се водите по ова. Еве пример, јас и другарка сме ист хороскопски знак, па разлика сме ко небо и земја. Имаме само иста смисла за хумор, а друго ништо. Јас сум почувствителна, многу емотивна, на сите гледам да им погодам, за разлика од неа...таа не е ништо од ова, и сама си кажува дека е таква. (разлика сме само 5 дена). Плус ни се свиѓаат разлини типови на машки, воопшто немаме ист вкус. Ете може неа да ја освои некој, а мене воопшто не ми се свиѓа и не би го погледала на улица. Затоа џабе ви се овие хороскопи, мороскопи....дознајте каков е карактерот на човекот, а не кој знак е.
Не реков ти да го освојуваш, нормално тој е машко, ама нема одам да ти пиши да излезите, некогаш зависи од карактер и тоа. А за толку да не ти враќаа воопшто тогаш да не не е заинтерсиран ?
Да ама сакате и многу, многу внимание, а знаете и да се повлечете во школката и само да чекате на другите. Немате балансирано давање со другиот. Треба да сте флексибилни. Ах, другата страна еден несвесен кикс да направи, вие ќе му го ивадите низ нос одма и готово, односот за вас не вреди. Емотивни сте, премногу, тремаџии, уплашени од разочарување, а од др страна ако тоа го правите на другите. Ни се терате ни водите. Кај мажите пак толкава пасивност немам видено! Тоа се саможивници, на периоди толку ладно држење .... колку и да им е до вас, од страв, од толкав комплекс да им се оди по ќејф, нема да направат ништо. Па макар и ве оладиле и изгубиле. Тешки табиети, тешки ...
абе што да ви кажам , ладни као Јануари , и до тоа гушкаање и бацвење дури дојдиме треба прво 100 пати да излезиме за да се отворат јарчињава ,инаку цело време се ладни ,нерви да испокинеш , второ и по кејфот да им одиш , мн саможивници , 100 пати на ден ти се јаавуваат ,и ако само еднаш не кренеш и готовооо почнува инаетот
Инает? јарец ? можеби ... со арно само, логичар ако е само така инаку тешко тргни од себе, несум инатлива ако е фер и логичко нешто инаку 100 магариња на мост не ми се рамни не се јарците лоши ама големи материјалисти.
Така е. Едно несвесно киксче, се скока, се однесува импулсивно. Инат, не попушта дур не го смириш. Треба ортома нерви со нив. Ама пак, ако му влезеш во срце, врежана си засекогаш. Тешко засакуваат, ама ако засакаат, нема откажување, па макар и не се со вас. Ќе најдат начин да ве потсетат. Само пасивноста е огромна кај нив, огромна.
Дискусија де, се развива. Сериозни и тоа ко Јарци. Ради замнимација, опуштање ... Не смее да сме несериозни??
Ако сте несериозни, тогаш добро. Туку @anakonda88, сега читам последната страна, не можев да прочитам се’ па прости ако грешам. Ако толку си настојувала и немало резултат, не си размислила дека можеби не му се допаѓаш?
Си кажа има он интерес, ама си го чува оклопот на себе. И треба ептен остар меч или копје за да го пробие. Такви се навистина Јарчињата. Со нив само огромно трпение и дебели нерви.
Нека се мачи чупето, ко само тој јарецо да е на светов Иначе еве меч оти копјето некако тешко да го пробие тој тежок оклоп.