Да не сака некој да секаков начин, да не почитува, цени да биде возвратена љубовта не би избегал Јарец. Ние исто така се бориме за нештото шо го сакаме и тоа како се бориме по секоја цена. ЗА страв секој има. Ама кога некој згреши нешто е тогаш е крај и не се враќа назад без разлика на се. Типично за јарец, иако зависи и карактерот од особата. Знам дека сме специфични ама не сме никакви и најлоши
Го знам и оној момент ... И кога се најмногу заљубени и сакаат, знаат и тогаш да се откажат. Ова е кога ќе го лупне Јарчето жолтата минутка ...
Кога ќе заскаме некого НИШТО не не запира( Единствено ако е зафатен.) Тогаш не не интересира ВООПШТО. Или мој или туѓ.
Знам и такви, се откажуваат поради страв или претходно направен филм да не разочараат или останат разочарани.
не верувам во тоа , мн се ладни , знаат да играат топло ладно, се лутат брзо абе што да ви причам , за нив треба живци од коњ да се има за да се издржи, Господ нека им е на помош на оние што имаат покрај нив Јарец
Јарец сум па немам трпение за јарци. еден удав лик што запознав, леле, леле. ме избриша од фб со детаљно објаснување зашто,а два дена подоцна па почна да пишува па,кога му вратив ми прати покана за другарство не,не,не! Прескокнете не цц
гледаш како се жалиме од јарците , гледај да не бидиш и ти ладноча , да ја згрееш малку душата и да попушташ малку
Abe mnogu gi ocrnuvate nekako, najgolem del drugari i drugarki mi se tokmu jarec i super se soglasuvam so niv. Mene sekogash prvi mi priogjale, taka da, nema logika da se bash do tolku rezervirani kako shto gi opishuvate. Vistina imaat nekoja ladna aura okolu sebe, ama koga kje gi zapoznaete malku, kje vi se otvorat, si imaat oni svoja toplina, znaat da se privrzat za lugje. Sega, ne znam, mozhebi energii se vo prashanje i ednostavno vie ne ste kompatibilni so jarci.
Јарците инаку сами си тераат инат, сами си попуштаат ... Ти само треба да бидеш флексибилна и да не се трудиш да му објаснуваш.
другари и другарки големо ДА , и јас имам мн пријатели јарчиња , и можам да кажам дека јарчињата се големи другари , но ако се работи за љубов тогаш се претвараат во други личности !
E, топло, мило, нежно биќе сум. Зрачам топлина. Некогаш и блујам топлина де Ама, гугуткам ехе. Пегито, инаку за нас пее (ова е делот, нептуновец) Never know how much I love you Never know how much I care When you put your arms around me I get a fever that's so hard to bear You give me fever Мада, мојот љубим дел, што имам обичај да им го пеам на луѓето е оној... со Ромео и Џули ..when he put his arms around her, he said: Julie baby, you're my flame! ша-ла-ла!