Zborot mi beshe deka gi poznavam dobro kako znak i ne mislam deka i vo ljubovta i kon partnerite se takvi da zasluzhuvaat tolku poplaki No, sekoj so svojot vpechatok i iskustvo.
не се согласувам со твоето мислење, ова јас го кажувам бидејки сум го осетила на сопствена кожа , ти немаш такво искуство , сепак секој со своето мислење!
Работата е што, има разлика од јарец до јарец, ко што има разлика од човек до човек. А, човек, не е само месецот во кој е роден, т.е. знакот во кој е роден. Ако веќе се зборува за хороскопи, тогаш.. и другите лични планети (месечина,венера,марс,меркур) ќе треба да ги земете во предвид. Така да, секој со своите искуства, на база на тоа, каков тип човек/јарец сретнал. Ама,тоа н е значи дека знае нешто за некој си хороскопски знак... само има лошо или добро искуство со нив. Пак и човекот..не со секого се однесува исто. Од мене, не секој ќе добие ист третман. Почит,секој добива..со златни исклучоци,ама...за емоции. Треба повеќе од другата страна.
Работава е што моето искуство со Јарец беше негово нагло отварање и силни емоции кои траеле долго, од моја страна имало и оладување на периоди ... Инаку инат или импулси да, ама попуштал кога јас ќе настапев исто. И упорен многу ... Ама веројатно неговиот јаречки страв или секогаш наоѓајќи вина во друг, се повлече.
Neshto slichno napishav i jas vo druga tema tuka nekade Ama shtom se generalizira vrz baza na znak, spored mene vo sporedba so povekjeto drugi znaci, jarecot e eden od onie postabilni partneri, po nekoja moja logika samata zemjena priroda go pravi takov. Ama na kogo kako mu odgovara, sepak. Eve jas sum vozdushen znak, ako se vodime samo po datumot na ragjanje, ne bi trebalo da se soglasuvam so zemjeni znaci, a kaj mene e bash sprotivno.
Да, јас сум од другата страна - јарец кој, многу подобро комунуницира со воздушни знаци,или луѓе со доминантно воздушна енергија. Но, имам марс во водолија и меркур на работ од јарец, некоја секунда го дели од водолија.
Дали тоа значи дека нема да најдам твое мислење или тема од типот: зашто не ми се јавува? ме свиѓа ли? ме сака ли? што му е? како да го освојам? Оти и јас имам венера во јарец.
Ќутам, ама не можам да истраам. Мислам дека проблемот е во преголемата резервираност и претпазливост на јарецот, а од друга страна преголемата желба за љубов и внимание. Тоа да го открие некој треба сериозни интервенции да направи, површните работи со нула ни се помножени одаааавно. Јер ледена краљица е јарец у венера И нека не ме фаќаат за збор, ја за мене си кажувам.
Темата е Како со МАШКО јарец. Машките и женските се различни по карактер, иако имаат заеднички особини. Јас од жена јарец лошо не сум видела, дури и ми се допаѓа што се амбициозни и вредни. Ко дечковци јарците се ужасни. Мислам дека веќе пишав погоре, подобро никој да немам отколку маж Јарец, покористољубиво нешто нема на веков. И себично.