Јас сум јарец и сум заљубена у јарец. Тежок е за освојување, ама ке го освојам! Нема да ми бега. Само тактички со јарци девојки, не премногу нападни не премногу повлечени. Оставите впечаток дека знаете што сакате и дека имате цели, не му давајте до знаење дека само тој ке ви биде во животот. Ние сакаме луѓе што се независни а у исто време да градиме нешто заедничко. Кога ке го освојам овој мојов( кај и да е ке биде, му го бројам времето ) ke ви пишам step by step формула за освојување
Me is Jarec. Jarcite samo nadvoresno izgledaat ladni i nedostapni. Obicnite puflinja pagjaat na prvata prepreka i velat deka jarcite se teski. Epa na sme "leki mazi" Ama ke vi ja kazam tajnata. Listen to me very carefully, I will tell you only once: Ako im pristapite eden cekor tie ke pristapat 3 kon vas.
I da, zaboraviv najvaznoto. So tekot na godinite kako zreat stanuvaat pootvoreni i podostapni. Drugim recima, stanuvaat "lesni" mazi
Јас мојов нон стоп си го освојувам, има некои знаци од него ама нешто не му се дава, плус некои 10год постар од мене, шо значи зрело мажиште. Ама ке го начекам. Знам како со нив )) Ако негде заглавам те барам за помош
Имав 2 јарци до сега, и никогаш веќе.. Ладни и бесчуствителни однадвор, но одвнатре топли, немоќни, желни за љубов иако тоа нема шанси да си го признаат, иако сето ова добро го одглумуваат. Не покажуваат никако слабост. Премногу се амбициозни, мислаат дека нема никој над нив и дека тие се можат да направат. Преммногу рутиснки настроени, најважен им е успехот и статусот во општеството. Сакаат да бидат центар на внимание, не сакаат да искажуваат чуства, не сакаат да се врзуваат многу за партнерот. Но ако успеете да ги освоите внимавајте никогаш да не ги повредите зашто ќе се вратите на почеток, тие сакаат да имаат контрола во врската и да ги ставате секогаш НИВ на прво место, многу искреност и многу доверба. Ретко се врзуваат, но кога ќе го направат тоа трае многу долго. Колку и да се повредени и патат, тие нема да ви признаат ниту да го направат првиот чекор. Како да освоите машко јарец? Според мене не искажувајте премногу чуства, не бидете премногу ладни, одржувајте баланс. Бидете забавни, опуштени, влезете им под кожа, изградете свој свет зборувајте за СВОИТЕ цели, бидете амбициозни и атрактивни. Немојте да бидете секогаш достапни за нив, во последен момент зафркнете ги, а потоа извинете им се и вие закажете следен состанок. Ако поминат 9месеци и уште не сте го освоиле јарецот, тогаш нема никогаш. Обично касно сфаќаат, и луѓето кои никогаш не сте очекувале ни грам емоција наеднаш ќе им падне маската, а после некој ден пак ќе се затворат во својот ладен рутински амциозен свет. Би можела да пишувам уште за јарци, но не вреди, според мене се многу себични, и колку и да мислаат дека знаат што сакаат тие уствари си немат појма.
Абе ви не сте запознале длабински еден јарец, јас сум јарец и тие што ги знам јарци се ке дадат за партнерот. Најборбени сме и у врска и надвор од врска за лични цели. Епа ако на вас ви смета што сакаме и индивидуално да постигнуваме цели и тоа го сметате за себичност, ете барајте си други. Ама тоа се јарци, борбени и сакаат да постигнат високи цели и на професионално, љубовно и индивидуално поле! Ако ова не’ прави да сме себични, ондак да, себични сме зашто сме најдобри! Треба да допрете до Јарец па да почуствувате цела топлина, кршливост, посветеност , љубов и се, се, се најубаво што некој може да посакува. И не сме тешки ни за сакање, само и само искреност бараме!
Работата е што се тешки , тешко се допира до нив , а животот е краток и затоа не сакаме да си губиме ниту време ниту нерви. Не се они једини има и болји
Имаш право дека се тешки, но мислам дека зависи малце и до тебе.Јас сум шкорпија и лесно ги сфаќам јарците, а башка јарец сум подзнак.Имам најдобра другарка јарец и мислам дека само јас ја разбирам имам карактеристики и на јарец.Чуден створ сум некој.Но можам да кажам дека се феноменален инат и не секогаш можеш да знаеш што мислат зашто тајна можат да чуваат со години од тебе.Не простуваат лесно заради инаетот и зависи колку си им згрешил,но премногу памтат и во случај да ти простат по извесно време може да ти го плеснат тоа.
Тешко - лесни , вакви такви , сепак јас немам време да го трошам за некого додека се отворел тој дрн дрн мрн... И итн. Идеме на нешто подобро и потопло .
Па до некаде и ти си во право бесмислено е да трошиме време за некои што не вреди, но сепак мене ми се поинтересни ваквите авантури и искуства.Секој си свој став и размислување.
Зборот ми беше дека невредит до толку да си го трошам времето за некого ... Мислам имат многу подобри од јарците .... Инаку штом ти биле интересни овие авантури ти посакувам многу јаки нерви и трпение ... Стварно идат по нерви .
Знам дека идат по нерви и иам доволно искуство со нив.Но доволно научив тактики со нив и знам колку високо да ги кренам во облаци и колку ниско да ги спуштам на земја и се зависи до спротивникот.Треба за тоа да имаш доволно трпние иако кај сите не пали тоа, мислам во случај ако се добри играчи. Сепак фала, ќе ми требаат нерви и трпение.
Абе види, ти @anakonda88 се откажуваш оти мислиш дека не вреди, ама реалноста е друга. изгледа личноста со знак јарец не ти навлегла толку у срце. Мене ете у потсвест ми е плавиов шо си го дрнкам у “што би му кажале“ и имам силна воља да го освојам, ама тоа е зашто знам што човек е, што има да ми пружи и знам што чуствувам кон него и на што сум спремна. Веројатно дека не си се затрескала до толку у тој јарец )