Веруј дека мн сум била затрескана во него и многу пати расплакана ... Не ни знам како искажуваат љубов , ептен рамнодушни ( не дека тој не ме барал ова она ) , али да знаете некој јарец да го стават на полиграф за некое обвинение од толку рамнодушност , непокажување емоции , сО нивната ладноча ке го поминат и полиграфот и да би биле виновни ! Животот стварно е краток а не сакам да си го арчам на ладноча.
@anakonda88 Искрено, жал ми е што си имала такво искуство. :/ Сепак верувам дека имаме убавини внатре, само ете не на секој даваме шанси... Може затоа на крај се каеме што не сме го живееле животот позабавно...
Проблемот е со конкретниот човек. Едноставно не сте биле еден за друг. Не знам колку биле обестрани чувствата. Оно, дури и да биле.. често се случува да тој што нај го сакаш и посакуваш да си свесен дека не е за тебе. За разлика од многу луѓе кои ги познавам, јас го гледам тоа и можам комотно да чувствувам премногу за некого... и сепак, да сум свесна дека тоа не е тоа и да комотно заминам од тоа. Можам комотно некому да кажам да оди во бестрага на најгрд, најстуден можен начин само за да си оди, оти така е најдобро..не сакам,ама измачување е тоа меѓу мене и личноста. И не сум погрешила до сега. Има личност која пречесто ја мислам и за која чувствувам што немам почувствувано за никоја друга личност со години веќе потоа...оти, за разлика од грото луѓе, не осеќам за секого што ќе го запознаам. И сепак, и немам кажано. И немам кренато телефон, напишано порака или било што. Иако како и секој нормален човек и јас паѓам во искушенија де. Личноста се има јавено, има пишано и била на најнепоштен начин ишутирана. Оти, не е тоа тоа. Не е доволно. Жал ми е да го правам,ама..ко помало зло ми е да некој ме мрази заради тоа одошто да се губи време, непотребно и вистински да се мразиме или заколеме некој ден. Оти, кога не е доволно, ме излудува. Дур не заврши. После сум раат. Не ми е сеедно ама подобро ми е така одошто. Да дојде до тоа да си ги кажам чувствата значи дека можам комотно да се опуштам покрај личноста и се осеќам ко дома да сум. Не е оти ми е тешко да кажам, не оти е некаква енигма, мистерија..ама, оти, не сум сигурна дека е тоа тоа... не ветувам, не кажувам што не исполнувам, не правам...за луѓе за кои не знам дали утре ќе сум таму, до нив. Не умеам да се преправам дека ми е пријатно или сакам некого. Од порите ми излегува. Се приметува. Буквално ми се гади од луѓе за кои не чувствувам ништо а сум со нив. Не сум за секого, не треба да си и ти. Така што, ок е сосема да не сакаш слични на тој дечко.
Еве јарчето конечно ме поканува домаму да ме запознае со неговите и да преспијам неколку денови кај него ( живее во друг град ) а не ми спомнал врска и слично . Што му е филмот ? Инаку ми се обрака со дојди кај другарти ,да го видиш ( демек јас и тој другар и другарка сме) , WTF ??
@anakonda88 Истиот што го збореше тука???? Ок, сака да се зближите, и не очекувај да ти спомне врска О.о сака прво да те процени што човек си, тоа постепено ке си дојде. Искрено мене ме фаќа паника од збор врска при сам почеток а не па машко плус јарец О.о Иди ако имаш уште чуства за него, дај шанса, тоа што те викнал значи решил и он да ти даде шанса и да те запознае подобро. Слушај ме што ти велам, јарците никад не се истрчуваат. Сакаме на сигурно да сме пред да почнеме врска.
Не е чудно што ме поканува дома му , да преспијам неколку дена кај него и да ме запознае со неговите ??? Чудно ми е ... Ептен... Не е тој филмаџија .. Што си мисли со паметот не ми е јасно...
Искрено, не можам да замислам како би те претставил пред неговите а тоа што те вика да се видите сака да те запознае подобро.
Jas bi sakala da imam decko jarec imam nekoe cuvstvo deka mn mn ke si odgovarame ama niso ...se strelci mi se vrtat ...
Штом ти е чудно, чудно е. Ако е неприродно, со оглед сето однесување негово до сега, неприродно е...не, не е нормално некој да те третира ко другар, а имате секс, тоа врска не е. Колку и некој да се плаши од врски, така не се однесува. Ти најдобро си го знаеш и ја знаеш ситуацијата меѓу вас. Може да се осетил дека се оддалечуваш, а не сака, не е спремен да се откаже од тебе, мада можда и не е нешто баш сигурен дека па и сака да е со тебе за озбилно и сепак,да те кани така.. способни се луѓето да изведуваат такви работи, колку да се врати во игра. Не знам колку е дека ќе те запознава со неговите или е само да преспиеш кај него, колку да се осетиш ко да тоа меѓу вас.. има демек нешто,те цени он. There's only one way to find out. И не им викај на луѓето да бегаат од нас, аман прекрасен створ сум,пре,пре,прекрасен мил,гушкалче
Najdobrata drugarka mi e jarec i mj e neso najdobro so mi se desilo vo zivotot ako i muzite se takvi top
Јас коза он јарец. Се разбравме од прв ден. Можеби бил затворен ама кога ќе ја отвори душата и ти ја подарува. (ако ме прочита ќе ме умре од зезање) Јас не би го мењала за ниеден друг знак терсене сме двајцата.
Ова испаѓа јас сепак да излезам со шлакнатиот кој ми рече еднакво шлакнати сме Ис хи д уан? А ја па го избегавам оти исти.
не за друго Харли Квин и Џокер се се ин ....двајцата се терсене и види ги пак шо убаво си функционираат
Кажи им бе жапче! ее аман, кај нејќат да се потрудат да не придобијат кај тука богохулат дека сме најлоши. Најдобри сме бе! Треба да не заслужите! Сонциња сме за тие кои се тррудат околу нас
Жапче што сте такви такви сте , еве Месечината ми била во Јарец али не сум ладноча . Али само за другари сте најдобри