Odam vo temata masko strelec da hejtam malce hahahaha pa vo masko bik da gi falam ....za mene sekad jarcite oven i bik maskite ke bidat cool
.. ништо шлакнато,мрднато во врска со човекот. Толку смирен, фин одблизу.. дури изгледа ко од таквите што тераат романтики. Then again, понормален, потрезен, постабилен човек од мене немам сретнато де Заклучок, да си испитате сичко, самите.
После сите негативни мислења за Јарците што ги прочитав, се мислам дали да кревам раце од Јарецот на кој што налетав.
Се разбира дека не. Ќе веруваш на туѓото или на нешто што пишува во хороскопи,карактеристики на јарците? Запознај го,види самата. Вака испаѓа дека јарците, сите се сами,никој од нив нема врска,никој не ги сака и они никого не сакаат. Живеат изолирано на некоја планина. Дури и да си некој кој верува во астрологија и слични работи, астрологија нема врска со тие општи карактеристики на еден знак. Има врска со повеќе од една планета.
Ретко се откажувам јас за нешто што сум го наумила. Така да, идемо даље не се откажувам. Точно е и тоа дека не е се со астрологијата поврзано. Ауу рак со овен или стрелец и оган ќе гори.
Ама, дали уствари го приметивте тој момент. Анаконда не се откажува од нејзиниот јарец и покрај се. Си го чува, дури и го брани..ама тука пропагира дрндуфки против јарците Како поинаку да се сфати нејзиното освен ко непријателска пропаганда која цели да ги задржи јарците само за себе или поскоро да не случајно налетате на нејзиниот јарец боље сите да ги фрли во оган. Што друго да се очекува од ...што беше во хороскоп Анаконда? Овен ли? Mие сме најкул. Коа ќе се навикнеш и разбереш таа наша кулнесс се ќе биди во ред.
Бар не е ладен и затворен и не треба време да помини за да се отвори , па незнам ти што , со овен знаеш. На што си .
Абе незнам дали има разлика помеѓу машко и женско јарец, ама јас сум женско јарец (ама кажав) . Со коментариве што ги читам сме бесчувствителни, ладни луѓе не ти знам таму што, не е точно, јас на пример , постојано сум насмеана , позитивна , топла личност , дури и многу често пречувствителна за некои работи , полна со идеи и фантазии , сакам дружење , сум се заљубила и љубиме како и секој друг. Е сега за инатот да инаетлива сум ама само тоа е така полоша маана што стварно да речиме ја имаат сите јарци. Во пошироката фамилија сме 3 јарци, инатот јака страна ни е, а иначе сме сите позитивни и баш отворени личности.Ама можам да кажам и за машко што е јарец и е романтичар, грижлив, по малце инат, али ништо од тоа што сте го коментирале, најверојатно некој исклучоци што ви оставиле лош впечаток.
Ами за проба пари не се зима хаха. Немам што да изгубам, може само да добијам. Мислам, се надевам дека ќе добијам хахах.