Не, јас сум еден од земјените знаци (не откривам кој ), ама воопшто не верувам во хороскоп, ниту пак читам.
I И јас сум јарец, и не дека сум јас јарец хаха ама ова цело е вистинито исто како јас да сум го пишувала
Лелее запознав едно дете , излеговме на кафе , све си беше нај нај ...али.. Цел свет ми се сруши кога ми кажа дека е роден на 10 јануар ( и тоа во најстуденото ). Немам ич срека .
Девица,нели? Анаконда, дај му шанса на детето. Не изводи Остави некое време види и бегај ако е студој, ветришта и промаја
Нема да завршиш во лудница, само и нема да се раздаваш ако ништо не добиваш за возврат. Simple as that. Биди фина,внимателна ама не секогаш достапна и спремна да угодиш и излезеш во пресрет. Биди тро бичи.
@Ginger^ најмалото што го има! Ама више знае она, поминала еднаш низ патешествие со Јарец :/ ама сеа вреди да се проба, пак.
Не , искрено сакав да завршам со него , мн ми сметаа некои работи кај него , а и немаше смисла да ја прифатаам поканата и дадов црвен картон.
@anakonda88 Искрено, и добро си направила. Убаво да знаеш кога да пресечеш. Ама па, не се разочарувај со други кои се јарци. Дај шанса само по лабаво оди, како што ти кажаа и другите без очекувања. Се дури јарците не одлучат стварно тие нема да ти дадат точно на знаење на што си со нив. Некако, види и според интуитиција како би се одвивала работата, не се истрчувај и пополека само