@anakonda88 престани да пишуваш више на темава. Од тебе ке си останеме ние јарците сингл за цел живот
Хехееее а мене ми се крева косава кога ке ми стигне известување од темава . Нема више да ве кудам под услов да престаните да бидете ладноча. Настрна негативните страни , големи другари сте , големи пријатели сте ,ете нешто позитивно за вас од мене.
Фала богу значи! Ке свикаме сега состанок и ке видиме поглаварот Сатурн што ке каже дали ке има промена или по старо ке тераме...
Dali voopsto imate poim sto znaci da ste jarec ? Da poglednete niz prizmata na negovoto oko,negovata dusa,negovite cuvstva ? https://s10.postimg.org/tgvi4p7mx/bighornsheep12001.jpg
@anakonda88 радо би му го ископала тоа око и ушмукала низ сламка таа душа, o wait, јарците нема(ме)ат душа
Кој не сака јарец слободно нека си најде друг знак...или прво сам нека се погледне во огледало...кој сака перфекционизам негов проблем.А и намалете со тоа хороскопите...гледам останатите знаци го сменаа цел свет.
Го доби мојот црвен картон уште пред да го искористам иронично светецот. А штом се навредуваш ти за твојот знак веројатно ви фали нешто.
Јас немам проблем со никој знак...како што видов ти имаш.А за црвен картон можеш уште 15 да дадеш.веројатно црвените твои ни фалеле во животот.
и јаа дадов црвен картон , на едниот заради што беше ладен ,тврдоглав,затворен , ме полудвеше честопати , а другиот само што дознав дека е јарец му покажав црвен картон и избегав , никад со јарец!
Dobro luge sto tolku panika sto tolku protiv jarcive..ve ima li vas jarec dignato na togovi pa sega celo vreme se obzirate pozadi vas.. ?
Јарците се многу брзи на бегање мојов ко ме виде ,ми рече здраво само и ко ја спрашти напред не можев да го стасам луѓее,не дека јас сум нешто поарна
jarec nemam zbor so koj bi mozelo da bidat opisani..........tolku ladnokrvni luge mislis nemat krv i meso tuku led star 500dogini,za zatvorenost da ne pravam muabet sig poisleden ke slusnes deka ness se slucuva duri otkako ke se zavrsi se togas ke slusnes i ke bide muabetot demek sega se slucuvalo,mn sebicni egoisti,narcisi golemi,mislat okolu niv se vrti svetot,sakat da manipuliraat so site,mora da im se odi po gazot ako ne .........bye bye,za ljubov da ne zboram kamenov ke se sroni ama tie nema sansi da ti izjavat ljubov toa e ..wauuu svetsko cudo ke treba da se proglasi