Papa was a rolling stone..па и може да се каже дека ми е една од поинспиративните песни од детството. Или hey rock, what's the matter with you rock?! Еднаш дури и победив ете во натпреварот за фотки и прва тема ми беше карпа. Карпите ме фасцинираат, тоа е Со оглед што темава е толку активна, па, светот стварно се врти околу нас. Please to meet you, hope you guess my name but what's puzzling you is the nature of my game. Ko за нас пишана. Се' од твоево инаку држи вода. За нас, ко и за многу други хороскопски знаци.
Бар другари добри сме ко што гледаш. Од други да се плашиш дека ќе ти го џапнат твоето Принципи си имаме
точно си е ова све , јас што имав еден лелеее нерви испокинав , неколкупати ми изјави љубов ама тоа беше откако ми се здосади со неговата ладноча и му дадов црвен картон , не можев да истрпам повеке . И ај да не критикувам повеке оти ми се лутат феминкиве јарци дека не ке фателе дечко заради моето кудење
za jarcite da pisuvam nema 5 toma da mi staaat uzas vo sekoja smisla na zborot edinstveno pozitivno ness e toa sto se istrajni i trpelivi
Ej aman? Abe dajte sto zboruvate? Za kakov jarec zbotuvate....nitu edna pozitiva..ah.. Jarec da ve brka po iulica..hihihi
Мислам дека со овие на крај не се испаѓа, еден од најлошите знаци според мене. Јаки живци за со машко јарец ти требаат
Девојки, може и за мене еден совет? Две години се гледам со Јарец. Се што сте пишале се е вистина. Редовно исчезнува, па пак се појавува. Ми се има и лутено, и пак ми се враќа... Ама се останува само на гледање. За некое чудо последниов месец се случи пресврт. Ми се јавува почесто, дури и да ме слушне само, многу пофино се однесува со мене. И пак одеднаш се повлекува... Демек нешто е болен. Знам дека Јарците во љубовта на крајот шеќерот го даваат, и не сакам сега пак да се вратиме на старо...Совет како да постапам?
Колку години има ? На јарец треба да му кажуваш нежни зборови да го наежиш и целосно е твој . Али постојано прави му го тоа Тие површински изгледаат незаентересирани внатре во нивната душа се крие друго
Зависи каква вистина. Ако е добра за него, онака горделиво ќе се насмевне и супер е... Ама ако е лоша вистина за него, ќе се намурти и ќе бара одмазда...