Немојте лошо да зборувате за машко јарец јас секогаш ќе застанувам во нивна одбрана, затоа што според моите искуства, тие се најдобрите мажи што постојат. Искрени, забавни, добри по душа.. моето искуство зборува дека се совршени. Барем мене така совршено ми одговараат
@one_girl ако не си и ти јарец, ондак мислам дека си единствена што ова го кажа. Повели кафе имаш од мене и колачичи!
хахаха благодарам за кафенцето мила морав да си го кажам своето мислење, да знаете дека не се сите исти
"Дечко ми" е јарец .. Незнам што да правам со него ... Се осекам како куче , нон стоп трчам по него , тој е толку ладен , одговара површно а некогаш мн добар и нежен ... Ова топло ладно ме изморува...
Се согласувам со TheOtherMe покажи малку карактер у став. Кога ке те викне пр да искочите колку и да сакаш одбиј го еднаш нема ништо да му биде. Треба да ти го осети отсуството за да те побара и он тебе. Afroditaaa
Тој си е добар дечко , не е коштаплер , само брзо се лути , и голем инает тера , човек да се пази што да каже пред него
Потполно се согласувам со тебе, единствена мана им е што се големи инаетчии и не покажуват многу лесно емоции, иначе супер се.
Јас сум јарец и ќе ти кажам не сакаме некој да трча по нас нон стоп да ни иди по кеф ич. Ај малку контра пробај, почни да го игнорираш некое време и однесувај се ладно ќе видиш
Ух колку точно...и женските се исти најдобрата другарка ми е јарец и во сите врски до сега што ги имала била ужасна не знам како луѓево издржуваат со неа. Буквално треба да размислиш 5 пати пред да кажеш нешто и со каков тон ќе биде тоа кажано да не се навреди, да мн се одмаздољубиви и се по нејзино да е, страшно за најмала ситница го дигаат носот, доста размазени со лесно вие што сте се заљубиле во јарец
и да не сакаат некој да им трча нон стоп подобро оставете он да се занимава со вас иначе брзо ќе му здосадите
На типичен јарец не, види првин пробај малку. Инаку кај јарец делува, јас сакам малку контра. И немој да му дадеш до знаење дека е центар на внимание во твојот живот, а и машко не треба да биде. Инаку јарците се многу чуствутелни, ама потешко се отвораат, не знам дали сте на почеток, ќе видиш дека е многу емотивен, само тешко дека ќе искажи, мн се искрени и верувај нема да те изневери (dobro zavisi i od karakter sega) потешко се поврзува, ама ако се поврзи, ако те сака или засака верувај за цел живот, или сакаат или не, трето нема. А и некогаш можи да делува ладно а да не е свесен, потсети го некогаш, спомни му, однадвор изгледа мн ладни јарците, а се мн емотивни, само ретко го покажуваат. САмо немој по него да трчаш и да го загушуваш никако. Малку ќе излезам од одговоров не знам стварно шо толку ги хејтате јарците, можи дека не се лигушиме одма на почеток, за да се поврзиш со некој треба време, не знаеме да глумиме и сме искрени.