Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како со машко Јарец?

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од julie77, 15 април 2010.

1. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.528
    Допаѓања:
    5.887
    јареец- оу па тоа ти е човек што сака да команда претежно. Се да му е на дофат, се ,,знаат,, тие. Многу размислуваат. И имаат цел што стремат да ја дофатат,достигнат. Сепак тоа е маалку од мое опкружување.

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  2. tincemajmunce

tincemajmunce Форумски идол

Се зачлени на:
    8 февруари 2014
    Пораки:
    2.330
    Допаѓања:
    28.218
    Prvo ke se izvinam za latinicava nemam mak podrska.
    Mm e jarec.Bevme 4 godini vo vrska i eve zasega ja terame 5-ta godina vo brak.
    Od ova sve sto citam za jarcite kaj nego nisto nema.
    Ili jas sum nakapala na nekoe cudo na prirodata :rofl:
    Vo vrska bese super,nikakvo izgubuvanje i nepojavuvanje.Toj bese sto prv barase,posle karanica toj sekogas popustal prv dali bil vo pravo ili ne sekogas mi popustal.Ne mn romanticen ama znae da iznenadi,na srede restoran poln luge me pobara za zena:D ke se onesvestev za malku.
    A za iskazuvanje redovno iskazuva custva.:?:
    Stvarno nezz moze ni se poklopole znacite nekako na dvajcata ili e nekoe cudo na prirodata.
    Uste na pocetokot koga se fativme vikase ti si taa pokraj koja ke go ominam zivotot,zasega taka e:inlove:

На ♣ Alba Viduam ♣, crazylady, *Amethyst* и 2 други им се допаѓа ова.
  3. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.934
    Допаѓања:
    31.289
    Јас сум типичен јарец.
    Емотивни сме многу и чуствители, а тоа не значи одма од почеток дека ќе се маваме од земја дека многу го сакаме партнерот и затоа делуваме ладно, без емоци, а кога ќе се осигураме сигурно, тогаш и тоа како знаеме да ги искажиме чуствата нормално ако се заљубиме, не се заљубуваме лесно, ама ако се заљубиме готово е. ИСкрени сме, ако ни згрешни некој готово е.
    Не сакаме некој да не гуши, нон стоп околу нас, сакаме простор малку за нас и игнорирање да пали, да осетиме некое отсуство, инает, тврдоглави, никако да не фаќате јарец на инает :lol:
    Тешко простуваме.
    Значи ако те сака партнерот ќе дознаеш со текот на врем, трпеливост само ама нема да ти дава лажна надеж, поарно ладен отколку лажна надеж, "симнување" на звезди после два состаноци.

На crazylady, Afroditaaa и *Amethyst* им се допаѓа ова.
  4. TheOtherMe

TheOtherMe Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2016
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    97
    И мојов е ист. Затоа ти кажувам. Од искуство.

На Afroditaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    9.932
    Мислам дека @Afroditaaa се плаши малку повеќе. Имам чуство дека си нешто помала и неискусна у врски.
    Нема ништо да изгубиш ако му идеш контра, затоа што ако му идеш цело време по негово веруј ми дека ке дојде ден кога нема да ти крева на слушка и кога нема да знаеш како и каде да го најдеш.
    Од мене знам и феминкава погоре ти кажа. Не излегувај секогаш кога он ке те викне, не иди секогаш таму каде што он сака.
    Покажи карактер и иницијатива.

На Afroditaaa, TheOtherMe и deskarada им се допаѓа ова.
  6. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    964
    Му идев контра... И ми кажа крај на везата ...

7. *Amethyst*

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    9.932
    Не ме сфаќај погрешно но мислам дека не си му ни била многу важна.
    А и зависи што контра си му идела. Потребно е да покажеш став, цврстина, карактер.
    На крај краева, па и подобро вака барем ке си најдеш некој што нема да се плаши да те загуби.

8. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    964
    Не беше така , али батали завршена работа!

На TheOtherMe и *Amethyst* им се допаѓа ова.
  9. TheOtherMe

TheOtherMe Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2016
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    97
    Не се сеќирај. Ова е фаза каде очекува пак да се сврти кругот. Следно треба да продолжиш среќна и да те гледа таква. Не го барај. Ќе видиш за некое време ќе полуди за тебе :)

10. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    964
    Ма не верувам .... Се заљубил у друга ... Коректен беше ... Не сме биле еден за друг , јас со бифши сум се замарала :@ :@ :@ завршена ствар

11. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Сум добила коментар дека сум многу ладна и сериозна, она типичното за Јарец.
    Јарецот сака прво да ве запознае како личност, не може одма да настојувате да имате врска за сериозно ако не ве познава како дишете. Прво имајте го како пријател, тој ако му значите сам ќе се труди околу вас и ќе се труди пријателството да биде нешто повеќе. Никако да се правите паметни и да му правите шеги на негова сметка. Јарецот сака поддршка и многу ќе ве цени ако сте секогаш покрај него.
    Ние јарците сме најпесимистичен знак во хороскопот, секогаш прво ја гледаме лошата/негативната страна и често се опседнуваме со депресивни и меланхонични мисли. Тоа треба да ви е јасно. Ако сме разочарани од нешто сакаме да слушнеме дека има надеж, но знаеме дека само ако ние се потрудиме ќе го решиме проблемот.
    Повеќето што ги знам се доста сериозни и така изгледаат. Нема влечење со нас, зошто тоа е губење време, а времето ни е многу драгоцено.

На IM.TMKQ, crazylady, GirlLove и 2 други им се допаѓа ова.
  12. elenaeli22

elenaeli22 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    391
    ИСкрен пред се, ти кажал, не те лажел да те врти, подобро искреност отколку лага.
    Тоа значи дека ќе најдиш некој многу подобар.

На Afroditaaa и *Amethyst* им се допаѓа ова.
  13. *Amethyst*

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    9.932
    Да и ја на тоа одма помислив, ипак бил искрен и отворен. Подобро така, барем знаеш на што си и нема да си го губиш времето. А тоа дека бил заљубен у друга може е и лага чисто колку да не се надеваш на нешто.

На elenaeli22 и Afroditaaa им се допаѓа ова.
  14. TheOtherMe

TheOtherMe Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2016
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    97
    Намерно кажуваат работи кои и не мора да се точни кога сакаат да повредат некој. Сепак продолжи си самостојна и среќна, па ќе видиме.

15. elenaeli22

elenaeli22 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2015
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    391
    КАко мислиш кога сакаат да повредат некој ?
    ЈАрецот никогаш нема некој намерно да повреди.
    И ако не сака да биди со некој, шо сака нека прави џабе е, нема да биди од сожалување, или колку да биди со некој да губи време.

На TheOtherMe и *Amethyst* им се допаѓа ова.
  16. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Твојот се заљубил во тебе, тоа е разликата.
    Јарец кога ќе се заљуби и знае дека таа е вистинската се ќе направи да и угоди. Сум се нашла и јас во таква ситуација да не се препознавам, тоа е знак на заљубеност, дури доаѓало момент да го губам сопственото јас.
    Ќе бидеш најсреќна верувај :*

На crazylady, TheOtherMe, tincemajmunce и 3 други им се допаѓа ова.
  17. TheOtherMe

TheOtherMe Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2016
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    97
    Не дека намерно ќе те ппвреди. Вистината е дека нема да ти каже зошто е лут.Со нешто несвесно си го повредила, само не сака да ти каже. Ако не сакал да те повреди ќе ти кажел нешто друго како изговор и така немаше да те повреди. Ми значиш, можеби не е заљунен ама му значиш.Инаку јарците се многу остри и знаат да кажат нешто што најмногу ќе те здоболи ако претходно нешто ги повредило. Да бидеме оскрени, предобри луѓе се. Ама знаат да бидат сурови. Сепак ти продолжи си напред, јарците се непредвидливи. Никогаш не знаеш што ќе се случи утре. Продолжи сама и среќна, дури и да не ти се јави, знај дека нема да му биде сеедно.

На elenaeli22 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Неколку дена веќе комуницирам со еден јарец, по хороскоп си одговараме, иаме многу слични интереси и се тоа ама ко шо читам тука верни, вакви, такво овој изрод некој е. Уште по 2 дена пишување ме викаше за искачање, се знае со какви намери, не е ич сериозен, не делува ни на верна личност нешто баш, а да тоа малку ладно се однесував одма почна и он така. Инаку доста е упорен, ни по корпи не се откажува, глеам има трпение и зацртан план шо сака ќе добие. Одлично и лаже според мене, опасен тип е. Значи од се си има исклучоци, еве овој женкар, несериозен, несрамежлив, а пола од тука опишаните верни, тешко покажувале знаци... повеќе си е до карактер изгледа, прва личност што ја упознавам толку со овој знак ми е, баш сакам да го допроценам каков е. Ама исто изгледа и грешки не простува, за бившата се налутил и сеа до тој степен шо ја хејта премногу, држи лутина значи...Аха да, и доста е лигушав одма никнејмови од тип бејби, срце...и сака слобода, му се свиѓало шо не го заморувам и не се лутам кога со саати не враќал, баш сум била лабава. Очигледно сакаат работи по кои трчаат, колку повеќе го одбивам за кафе толку поупорен е. Исто така цени што решив со него да коментирам за спорт, спортист е, па и што сум се интересирале за тоа. Истражив и за музиката што ја слуша, па сум слушала слична и тоа му се свиѓа. Значи ценат кога некој има сличен интерес кон исти работи ко нив и пример ценат ако ви збори пола саат за утакмица а вие сте заинтересирани.

Последна измена: 25 август 2017
  19. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.499
    Од моја женска страна како јарец некако да не ти се верува дека е тој јарец. Ќе се сложам дека ако некој постане ладен кон нас, ние ќе бидеме уште поладни. За тие никнејмови, кај јарец тешко, барем на почеток. Јас само најблиските можам така да ги викам, ептен кога сум слободна пред некого. Сигурна сум дека сака и ти доста интерес да покажиш, затоа касно враќа. Но, воглавно јарецот поставува граница на почеток од пријателство, врска...Можеби подзнакот многу му делува, што знаеш. :D

На Dream-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Па и он тоа ми вика демек не ги користел за секого ама нешто и не му верувам. Кој го знае чуден тип е, ќе видиме за 9-10 дена пишување толку проценив хахах

На IM.TMKQ му/ѝ се допаѓа ова.