@Аргентина * и ја не сум знаела до пред некое време, ама ете другар ми доста многу е навлезен во астрологија па ми кажува. Секогаш знае да ми каже дека за врска се битни месечините, венера кај мажот и јупитер кај жената... Би сакала повеќе да можам да кажам на темава ама доста сиромашно знаење имам
Според тоа што ми има кажувано другарот а и по тоа што гледам кај дм пошто и он е плус Јарец у месечина, значи дека имаш доста карактеристики на јарец А тој дека е близнак по тоа што го знам нема да ти одговара, мислам, дека од рак па до јарец што се со месечина ке ти одговараат. А овој го чуствуваш како ти се прва да превземаш. Веројатно е така, а ако грешам кажи па ке се консултирам со другар ми и ке ти кажам Е ако си бик месечина, тогаш ниеден од овие нема да ти одговараат ке ти одговараат пример, месец во овен, риби,водолија, јарец, стрелец
Имам карактеристики на јарец затоа не ги сакам јарците бидејќи тие карактеристики ми прават проблем Ама видија комбинацијава : Јас :Знак:Вага,подзнак:Риба,месечина Јарец Тој :знак:Вага,подзнак Јарец,месечина:близнаци, Кој е појак ?
Wow каква комбинација сте ми изгледа дека ти гризеш повеќе зошто месечината ти е јака Според тоа што го знам, да. Си одговарате, зошто се чувствуваш поддржано од него, како да е столб твој. Баш се чуствуваш како женско во врскава, тој води а ти следиш и ти е убаво така не знам дали сум у право
Секогаш имам поддршка од него за се. И ми е баш скоро во се погоден. За водење, не води никој, имаме некоја средина. Сега чудно ми падна кога видов дека има месечина во Близнаци, а и знакот му е Близнаци
@deskarada епа тоа рачунај го како дупли близнак веќе. Зошто месечината ги претставува емоциите ако сонцето го претставува карактерот. Дм е со сонце и месечина у ист знак
Ах, јарче - не го можам. Нервите си ги искинав тогаш Еднаш и никад више Точно е, ладнокрвни се ама не секој знак може така да ги дефинира, во принцип јарците се конкуренција на лавовите. Не е добра оваа комбинација верувај, јарецот штом ќе види малку внимание од лавот тоа го гледа како замарање и веднаш бега, а лавчето како што си сака внимание веднаш ќе примети и ќе си го бара, нерви ќе искине.
Секој ден после работа ми пишува на фб, али ме нема еден ден да вратам : Еј, каде си? Те снема.... Што ти текна да вратиш и сл. Еве поќе од 2 месеци си пишуваме и никако да иницира кафе. Еднаш му пишав и ми рече : можи. И така на тоа остана..... И така си врват месеци Двајцата сме јарци иначе.
Јас сум лавче, а тој јарец. Во подзнак јас сум јарец, тој е или лав или девица. Супер сме, не се закачаме само додека спиеме. Всушност и тогаш му мавам шамари. Многу научив и учам од него. Во врската тој е доминантен.
Ги прочитав сите мислења. Не верувам во хороскоп, ама во ова што го прочитав има доста работи кои се вистинити и баш би сакала да прочитам уште некое мислење во врска со машкиот хороскопски знак Јарец.
Значи читам и се е вистина. 4 месеци деноноќна комуникација, последен месец ако пишувам враќа ладно, ако не пишам го нема. Дајтее совеет!!!!
Mozhe nema sho da pisuvate vekje, znam kako e ova....I jas sum pishuval vaka...moze I dosadno da e vekje...realno ili pa videl neshto kaj tebe shto ne mu se dopagja.