Јас се откажувам од јарецов, толку од мене. Сфатив дека не ми одговара некој со таква енергија, па и она топло ладно ме лади скроз. Башка што е напет цело време и ептен зрачи со негативност. No thank youu
Јас бегам од јарци ,никогаш со машко јарец нема да се вклопам, штом ми каже дека е јарец знам дека е пиши пропало ,не дека нешто многу верувам во хороскоп ,ама стварно не можам со јарци.
А бе еве, 5 години, никако да се договориме. Испаѓа јас да го молам, а тој се нешто има обврски. И јас сум јарец иначе. И само бега, а ми пишува на фб. Која логика?? Злопамтило е, е де ист ко мене. Еее, ми вели ти шо се ми немаш наречено и увредено ( не кажува шо и да го прашаш)
Ако гледаме хороскопски зависи и во кој месец е роден декември или јануари, а инаку се зависи од двајцата колку имаат разбирање меѓу себе и колку се спремни на компромис, еве двајца јарци три години заедно, една во брак.
Многу лош знак незнам кој може со нив мене уопште не ми се допаѓа на почетокот може но волк во јагнешка кожа се никакви немилосрдни не се за љубов само кога им е тешко се умилкуваат после се забораваат луѓе од корист самобендисани злобни завидливи иако не делуваат така Многу се мирни на почетокот после.!