Pa i taka kaj niv interes za neso ne trae poeke od eden den nomadi se i se im e ko igracka vaka iakoristi i dim da te njama
Што ја слушаш, треска глупости. Ти кажува демек те искористил дур им е интересно и после те откачил. Номади биле. Свашта.
Па сега не знам зависи и од подзнакот. Јас на пример не се враќам, можеби машките лавови се враќаат. Само дека се многу горди и дека испаруваат без причина да вистина е. Едит: https://www.kafepauza.mk/astrologija/ljuboven-astroloshki-profil-za-mashki-lavovi/
Ja poeke pretpocitam zvucni poraki taka poubo mozam da se izrazam ama poso moze samo da se kyca imam problem so izrazuvanje.inaku lavot e kral na egoto napumaj mu go egoto i ke te stai na prestol a ako mu izigravas feminiatka ke ispari istiot mig,oni ne se karaat tuku samo zaminuvaat ako neso ne im e po kejf
Можеби нессвесно ете си згрешила нешто и затоа сега го снема. Јас сум лав и повеќе луѓе така што не ми биле нешто многу битни без многу објаснување се тргнав од нив и толку од нашата блискост, другарство или било што. Ако ти е битен пробај да дознаеш дали си згрешила нешто.
Ме бркаше со месеци а се накандисав да излезам излеговме еднаш па после секој ден ми пишеше и наеднаш го снема му пишав два пати не враќаше и му удрив блок! Тој веќе не постои за мене!