Не вервам, иако за неговото испарување нема објаснување али ако ме сакаше немаше така да постапува Ти си лав така? И да бил можеше да каже а не да ме игнорира Како и да е сега и цел свет да ми го поклони тој за мене не постои
Имав еден Лав. Ова за игнорирање пoтврдувам. Бевме од различни места, се гледавме кратко, не сакав да се приврзувам и почнувам врска на далечина и не знам зошто му реков дека имам нов дечко(немав). Не му смени ништо (или можда туџе је слаџе му бил моментот незнам). Како и да е останавме во контакт и добри(пријателски) односи. Дури и песна ми посвети, до ден денес ми е една од поомилените што некој ми ја има посветено. Спојлер: песната
Да не барам по темиве изгугла ли тоа шо пишав? И јас не се бавам со спонзорска астрологија само љубавна, ако ве интересира Сен Тропе и такви ствари обратете се до соодветен астролог.
Гуглам и не разбирам. Кажи ти што му кажува на љубениов картава, да знам дал за озбилно да го фаќам или да го одљубам
Самобендисано суштество и се кажува само јас, јас, јас. Центар на внимание. Сака да се истакне. Особено ако му се даде некоја повисока позиција на работа. Леле мајко, гледајте и чудете се.