Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како со машко во знак риби?

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од miamateva, 26 јуни 2010.

1. Ahoy

Ahoy Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јануари 2020
    Пораки:
    9.502
    Допаѓања:
    39.116
    Није тачно :yawn:

2. Ahoy

Ahoy Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јануари 2020
    Пораки:
    9.502
    Допаѓања:
    39.116
    Помината му е лутината :D

Инаку супер комбинација се јарец и риба (fingers)

3. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
    Ти си риба?

4. Ahoy

Ahoy Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јануари 2020
    Пораки:
    9.502
    Допаѓања:
    39.116
    Јесам :$
    Вај?

На tinka-mace му/ѝ се допаѓа ова.
  5. tinka-mace

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
    Ауу, баш ми имаше таков вајб да ти кажам. :D
    Хмм, па затоа толку многу сакаш море ти :wasntme::wasntme: :D

На buba4e89 и Ahoy им се допаѓа ова.
  6. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    Emotivec ... :inlove: :wasntme: :D

7. Ahoy

Ahoy Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јануари 2020
    Пораки:
    9.502
    Допаѓања:
    39.116
    Тоа ми е домата :D

Сега сум риба на суво :rofl:

Ват ар ју?

8. tinka-mace

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
    По, по, пооо види му ја па и профилната :wasntme: 8-|
    :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

На julie77 и Ahoy им се допаѓа ова.
  9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    Riba na suvo ne odi, samo da e pokraj more ... Hmm, da ne imame shpiun tuka ?? :?:

На GirlLove и Ahoy им се допаѓа ова.
  10. tinka-mace

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
    Вага :angel:
    Сигурно се поврзал со некое фраерче од Грчка да му праќа вакви слики :^)

На Ahoy му/ѝ се допаѓа ова.
  11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.091
    That’s why.
    I can talk with you.
    :drunk:

12. Ahoy

Ahoy Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јануари 2020
    Пораки:
    9.502
    Допаѓања:
    39.116
    Риба си? Рак? Јарец? :D

13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.091
    Nice try.
    I am leo 8)

14. Ahoy

Ahoy Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јануари 2020
    Пораки:
    9.502
    Допаѓања:
    39.116
    Па на Лео и Писцес не им оди баш најдобро комуникација :rofl:

Се шалам, имам неколку (пре)блиски лавови во околина и сте супер. Освен понекогаш кога стварно не се трпите :D

На Осе и buba4e89 им се допаѓа ова.
  15. Vittoria

Vittoria Активен член

Се зачлени на:
    25 декември 2020
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    174
    Ова ме погоди и тоа како, точно напишано, јас ја препознавам ситуацијава, фала на советот... Само на пример со оглед на тоа што јас по природа сум онака не толку романтик тоа ми го напоменува да му е потребно. Друго, последната врска му траела 9 години па некако ми е јасно да се работи за стабилност, приврзаност, заљубеност како и да е... Па сум со сомнеж дали треба да се осеќам привилегирано со изборот или реално егоизмот во себе еден ден ќе го направи да заборави на се што сум направила за него без разлика на тоа колку време сме поминле заедно, така да сум си резервирана во тој дел онака да не сум во голем минус. Во ексремности сум со него и тоа е точно, за кратко време напреднував во многу работи посебно во економскиот дел што сега прашање е ако се направи пресметка дали тоа било плански и колкава е неговата корист од тоа, сега кога е подобро зашто по навика нели е жртвата таков му беше и првиот пристап кон мене. И некако за тоа дека се фини целосно се согласувам ама ако си го пратиш со очи широко отворени текот на настаните, се тоа ќе си го вратат на некој претходно смислен начин без разлика дали е финансиски, емоционален, сексуален...

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    Koga togas si ja pokazuvaat vistinskata strana. Toa so romantikite, da im poklonuvas pa i na negovite bliski i prijateli so tvoi pari uste e moralno, navodno vie ste dobra togas pa ste im "dusata, zivotot". Sekogas ke iznajde nacin kako da izvlece finansii. Ako ne mu dozvolis, ke te napadne, a i opsto ako nesto ne mu e ok ti si krivecot. Edno znam, a go razotkries, i toa mu go ukazes i se trgas od nego ke pocne so napad za da se odbrani. I za nisto ne prevzemaat odgvornost, krivi oni?? Nee, toa ednas vo 100 slucai.
    I da, komuniciraat i odrzuvaat i sredbi i so drugi, posebno bivsite. Toa se pogore kaza edna clenka toa se emotivni egoisti.
    Sekogas im treba nekoja neli za mazite zborime, koja ke moze da ja manipulira so negovoto lazno dominiranje, finoca, vrzuvanje do gusenje i sl. A na perfiden nacin ako ne si dovolno ostroumna ke ti vlece materijalni i finansiski dobra, ke mu pomognes da napredne ... navodno blagodarni, ama ne se vo sustina. Golemi licemeri se. I da sexot im e bitno za povrzuvanje, barem mojov preku toa premnogu se povrza za mene, me gusese duri.
    Ama koga veke uvidov deka dosta raboti pravel paralelno i koga dobiv napadi bez potreba samo me trgase od sebe. Da, duri i me pobara so prsten, ama se toa mislam go pravel planski. Zatoa jas koga se sobrav i sfativ deka e lazov, mu kazav. Ne znaat da ja sakaat licnosta vistinski , tie se zaneseni vo navodnata ljubov sto lebdi od drugata strana, so dokazuvanje, so finansiranje, so poklonuvanje, koristoljubivost, romantiki da mu prireduvas, zansenjaci (ne se realni).
    Ako e devojkata zanesena i mozokot i e ispran uspesno so toa kolku toj navodno "ja saka", togas oni se raat. Ovoj u megjuvreme plan si imal, nasol tamu tamosna ja navel nekako za dokumenti, taa so nego opsednata od ljubov ... glumata negova zapalila. Kriese, ama se izleze na videlo.
    Ti teknuva, ona e dobro obezbedena, a on preku nea uspea da si naredi nekoi raboti (ke vidime do koga, zasto sekogas znae da zafrkne, pa si go jade). I se ova svesno go pravele se duri ja on ne bevme rascisteni samo ljuti. I porano koga doagjase i sega periodov mi se najavuva mesec vreme porano deka ke doagja, mi zvoni da me vidi, a koga go odbiv, bap slika stavanje da isprovocira, op i taa dosla so nego. Mislam deka ona od strav poradi mene i sl. go naterala da dojde.Ovoj ne smee da i presece. Zavisi od nea, go sredi tamu so nejzinite u dokumenti, rabota i pari. i mu ide po negovo. Pazi moi sliki cuva na faca bukot?! Taka sakal.
    A sto odbral gi videla rano vcera, postara od nego i od mene (znaes ne ja izlozuva u javnost bas, kako sto so mene pravese) a kriese drugi rab od mene u pozadina, ama doznav), drugarka moja vika ti si premija koja u zivot nema da ja najde, za sto e svesen.
    imam mnogu da kazuvam od iskustvoto, Seuste sum ogorcena od negovoto bezobrazno i besramno odnesuvanje naogjane zrtva duri jas mislev deka poleka ke se sredime, a on brzase zasto imase potreba od korist.
    Ama on namirisal podloga em finansiska em lesna za da ja iskoristi za da se namesti tamu kaj sto e. Sekogas imaat plan u glava i dokazano deka se materijalisti, pogolemiot del, besramni lazovi, sociopati itn. Edino pozitivno koga ti pravat atmosfera da ti e ubavo, sexot i nivnoto navodno "emotivno vruzvanje" samo za edna, sto e netocno.
    Kako i da e, znam deka ovoj kolku i da ja manipulira ovaa sega, posto e ocigledno zaslepena, plitok mozok(a zena vozrasna od nego sigurno 6,7,8 god, izgleda ona i da e so mene u godini izgleda mn postaro i od mene, a on ide skoro kon 40ka za godinite zboram ) ...
    A ke dojde den koga se ke mu se udri vrz glava, zasto koga se kockas so zeni i gi iskoristuvas na sekoj nacin ke ti se vrati. Nemu sigurno!
    P.S. Ako mu bides bankata i se vrzes so nego, segde ke te seta javno, kao navodno ti si taa, a vo pozadina pravi dr gluposti. Ovoj e emotivno nezrel zasto vo minatoto ubavo glavel od naivnost i bil mrza da raboti posteno.I vo sustina se mrzlivi, a p***i ogromni, strav da ne ostanat sami, ke nema koj da gi vadi od voda i tinja.
    A nema loso srce i dusa, megjutoa od kompleksi i sl. moral da se snaogja, go gazele godinite, wow. Sekogas dobar kon drugite, kon bliskite znae da e losh. Sega pak navodno se smiril, se dovel u red, do koga ... ? Covek nikogas ne menuva tabiet.
    I ovoj navodno imal dolgi vrski prethodno, drn, drn, pa mu begale ... Ziveat vo svoj film, ako ne si i ti glumica vo nivniot kako sto oni ke te reziraat, preogjaat na slednata. Vecno potraga po ljubov ustvari po zrtva koja ke gi obozava, ke se zaslepi od niv i ke im ugoduva vo se.
    Zapameti, taka na kraj sekogas ostanuvaat SAMI, pa i da ima nekoja do niv. Onaa koja gi doznava na vreme, i se trga, pokazuva stav, taa nikogas ne ja zaboravaat. Posebno ako e devojka koja si drzi do sebe i e dobar catch za drugite.
    Ne znam, bezstramni, lazovi, "emotivni"( duri ljubomorni i na devojkata ako e nivo nad niv), ama samo koga im treba ispolnuvanje na nivnite potrebi i Egoto.
    Ne dozvoluvaj da se izgubis vo nego i negovite emotivno manipulativni igri. Moze ti da imas posledici, a on da si prodolzi bez pardon napred.

Последна измена: 12 јануари 2021
    На buba4e89 и Vittoria им се допаѓа ова.
  17. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.731
    Допаѓања:
    9.250
    Кај рибите ми се допаѓа тоа што не се конфликтни и прават ко шо ќе им речам. Срцки.

18. Dekorado

Dekorado Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2020
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    28
    Da ne pisese deka nasol zena za dokumenti i deka blizi 40ka ke mislev deka zboruvame za mojot od pred 5 dena decko.Site komentari se sto si pisala mislev deka za istiot covek zboruvame.Ovoj e riba so bliznak bljak.

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. venus♡

venus♡ Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2021
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    1.113
    Многу комплициран карактер.

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.764
    Допаѓања:
    23.983
    Знаат да бидат нит за глава, нит за опашка, ама далекО се од мушки јарец на пр., е тие се подмукли говеда.