Жената шкорпија ќе го убие стрелецот!! Стрелецот е курвариште а шкорпијата болен психопат што не опростува неверство Најсериозно
Тебе ти верувам у проценката. мн ми се стрелциве несериозни и точно дека сум психопат нема да смее да писне ќе го задавам со капка отров
Нема шанси да го притомиш стрелецот тој е немирен и по цел ден скита, шврља насекаде и никогаш од него нема да го направиш домашен мачор
Никад не ми било јасно кој знак е најдобар за муж? Девица јок, близнак бегај, лав никако, рак манипулатор, скорпија психопат, еве стрелец швалер..
Кога ја прочитав темава прво мислев дека некоја прашува за вистински стрелец, не хороскопски знак. Си реков, изгледа дечко и' е нишанџија па можеби се плаши за кога ќе му биде жена сите работи во нивниот заеднички дом да не ги истрела со стрели. Туку, дај бе баталете тие хороскопски глупости. Карактер гледајте, КАРАКТЕР, не хороскопски знаци. Тоа со хороскопот ви е исто како да верувате во бајачки.
Стрелец ти е најдобар за шваљер, близнак мене ми се супер, лавовите исто ми се супер иако се егоисти, вагите ти се супер и водолиите
Девојки еден стрелец ме побудале ми го сврти паметот Колкави се шансите да не ме откачи после прв дејт и дали можеби не е ку**ар?