Потполно се согласувам . И јас сум стрелец , и сум мнооогу несериозна за мои години и ситуација , но кога се отвара сериозна тема или пак треба да се реши сериозен проблем , несериозното дете во мене се преобразува во сериозен возрасен човек кој е подготвен да се справи со ситуацијата . Е сега , околу врзувањето .. јас се врзав веќе , за другите не можам да кажам бидејќи не познавам многу стрелци П . С . Братучедка ми е стрелњц . Веќе 1 година е во брак а 4 години во врска со сегашниот сопруг
Јас мислам дека ако се направи попис на фемина, дека ние стрелциве сме малцинство. Се ми се чини најмногу лавови има или можи сум грешка ?
ЖЕНСКАРИ неодлучни секојпат терат нешто ново го менуваат мислењето добри бакнувачи и лубовници. Тешко се обврзуват ......најтешко ...си ја сакат слободата..Си прават на нив как им одговаре..Позитивни .....Филозофи.... Знаат да те насмеет дигнат у небо да те направат среќна а после на еден пат може да станат ладни ..Сакат искреност ама они не се тие што се искрени ако нешто примете кај тебе се одалечува и треба после зборовите со клешти да му ги вадаш . У принцип се себични повеќе сакат да се нообрзани.... Како и да е смотен ми е знакот затоа стрелецот со кој бех 1 година ми стана бивши.......Дали би била пак со стрелец ?? НЕ НЕМА КАРАКТЕР
Не си одговарате , ако си водолија во хороскоп според никот . Јас сум стрелец , имав врска со дечко водолија , заедно бевме една година , ама врската пукна
Стрелец сум и немам проблем со самиот себе, а не би имала ни партнерка моја проблем секако ако се си функционира како што треба хаха, не го читам хороскопот, но да, сакам слобода, не врзувам и несакам да бидам врзан искрен сум и скам искрени луѓе, позитивен сум и сакам позитивни луѓе, впрочем позитивноста е таа која може да те направи успешен...секој си има мани и предности хаха, додека за врска ако сите сме со сличен карактер мислам дека сме најотворени и најлиберални во тој поглед
Абе , кој поминал низ тоа знае не ми е намера да ја збунам , но мислам дека стрелец и водолија никогаш нема да се разбираат , чест на исклучоците . И мајка ми е водожија и ич не се разбираме
Од сите 12 знаци , сум имала врска со риба , лав , водолија и бик . Со лавот издржав 3 месеци после се разотидовме без збор . Со бикот највеќе издржав . Во брак сме 4 години и плус 1 година врска со риби само 1 месец бев во врска Татко ми е овен , ама не е многу зборлив па се согласуваме се додека не го изнервирам вага имам во куќа и се согласуваме , со рак воопшто не се поднесувам . Јарец , може да се најдеме на иста бранова должина . Стрелец е братучедка моја , како сестри бевме , башка и не сме голема разлика во години па може и тоа влијае . Со другите знаци не сум имала контакт многу за да можам да проценам дали би се согласувала или не .
Со риби скоро никој не се согласува освен самите со воден знак, татко ми е близнаци скоро секогаш најдиваме заеднички договор,брат ми е шкорпија тие си сакаат по нивно се да е а знајш стрелец како стрелец не поднесува некој да е владетел на ситуацијата и мн пати ќе се скараме но сепак тој ми е брат, мојата најдобра другарка е вага со неа си живеам од 5 одд ни збор лош си немаме речено секогаш се согласуваме, мојата девојка беше девица со неа останав 9 години во врска а сега пред 4 меси ми почина а секогаш се согласувавме совршена врска но тоа ете така се случи живот.
Не му терајте по г**от оти ќе забега.Вери џејлс, напорни и строги.И два дена да сте заедно ќе се однесува како да сте во брак 20год. Од искуство.
Јас сум Лав и дефенитивно си одговараме со Стерелецот, иако е индивидуално, но доколку сакате да најдете компромис расположени се....и ве молам не ги ругајте до толку, оти они колку и да се гласни иау уа да креваат врева, на крај ќе си легнат на брашното .....stay calm и се' ќе биде во ред.
Што праиме со стрелциве ? Ептен несериозни и не сакаат да се врзат А да го врзам во подрум едно два три месеци дури се среди а?