Не мора да ми е дечко, доволно е целото внимание да му го пренасочам према мене. После сам ќе си сака
Ако си по природа слободна ,откачена,експрементална ќе со погодите и ќе те прифати пошто тие се такви , и не се расправај со стрелец
Таква сум, тоа и му се свиѓало на господинот хахајаја. е ќе дојдеше за малце до расправија пошто проба да ми се испонаша ко дечко да ми е и да ме условува, ама си го собра опавчето Иначе највише пали моментот на игнор ако го стаам.Ноќеска сум заспала на сред муабет сабајлево пораки колку сакаш. Последниот дечко ми беше стрелец и он така праеше, ќе искочев не го гледав телефонот и после: 100 пораки, па на видео call ми ѕвонел, на обично ми ѕвонел.. ко да гори негде
Зарем некој се интересира за стрелец? Мене ова ми е многу прост и крш знак. Машките стрелци покрај прости, се покварени и завидливи и сакаат да го награбусат тој на кој му завидуваат, а цело време му се прават другари и носат маска. На нерви ми одат стрелци.
Не. Кога ќе се налутат, брзо им поминува од што немаат карактер. Стрелец повеќе сака да напакости без причина, отколку да се одмаздува. Друга причина поради која ги нејќам е тоа што стрелец и шкорпија се многу нетолерантни и неемпатични личности кои се претставуваат како спротивното.
@Justicija праша дали стрелците се љубоморни и одмаздољубиви? Мислам не. Посебно ако се однесува за љубовна врска, ниту сум љубоморна, ниту пак се одмаздувам. Или некој те сака или не, трето нема, така да нема потреба од љубомора и одмазди.