Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како со хороскопскиот знак рак

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од skorpija1992, 31 јануари 2010.

1. suGarBaby

suGarBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    113
    Хехехе.
    Не сватиив тоа за у кревет?? ;( :Down:
    Иначе 1 малку е ај 2 хехе. позз фала срцко :mrgreen:

2. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    ај некој нека ми каже за овен (јас) рак (он) мене ми ми иде комбинацијава али ајде...........

3. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    бејбикети, отвори си сметка на банка :lol: :lol:

4. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    Da be da si otvoram,od vas pajazina ke mi fati :lol: :lol:

5. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.207
    Допаѓања:
    139.681
    Тешко него, туку ај да не и го зимам бизнисот на бејбикети :lol:

6. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    So ne sfati???????
    Nemoj da mu dozvoluvas na decko ti da si odi doma ..tuku zavedi go i odvedi go vo krevet...
    Ama vnimavaj-safe sex!

7. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    Nemoj ni da se obiduvas da delis ...Moze samo da ja zgolemime cenat ai da ima za site...
    Koga maskoto e rak ,a zenata oven ....se raboti za vrska vo koja e dominantna zenata ,a mazot e inferioren.....
    Ako toa na mazot ne mu smeta,a ne bi trebalo..super ke si ziveat....

8. Mija

Mija Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    25
    А може ли така некое интересно толкување за водолија(јас) и рак(тој).Фала однапред :)

На sikica7 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Епа кога прашуваат сите, и јас да си прашам :lol:
    Знам дека врска овен (шо во случајов сум јас) и бик тешко оди затоа шо овенот е.... да речиме актив, а бикот пасив.
    Е дали некој, некој...(а во случајов бејбикети или евентуално Ариел :lol: ) може да ме утеши и да ми каже некој убав збор за оваа комбинација, зато шо незнам како, ама да ги бирав немаше олку да ги погодам - СЕ' БИКОВИ :lol: :lol:

10. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.207
    Допаѓања:
    139.681
    Јас ќе те утешам, проблем ли е....
    ВЕДНАШ да престанеш да читаш хороскоп!!!

Подзнаци, куќи, не знам шо... кој ќе се задлабочува, батали тоа... :D

11. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Тошно,ако е така тогаш што правам јас со близнак?А баш сме си погодени :D
    А за почетоков на темава-што со рак?-ништо :lol: ќе се маќиш како што се мачат со мене :lol: :lol:

12. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    Kate 21,pa ti si rak???
    Nemoj taka...so rakovite ne e ic macno...naprotiv ,mnogu se romanticni i nezni..ne postoi podobra i pogrizliva majka od zena rak....
    Domacinski tipovi SME epten...ama jas bas sakam sto e taka...

13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.228
    Допаѓања:
    157.134
    Само нежно и внимателно.Деликатни суштества.Мајка,сестра да не сум му навредила,има да те спали на плоштад.Несериозност и неодговорност не поденсуваат,а со тоа и веднаш отпаѓаш од девојките мис вистинска.

Него што паламудњам јас по темиве,кога ни сама не верувам многу,многу во ова.Туку искуство со припадниците од овие хороскопски знаци,нешто од хороскоп и ете ти го на.

Значи,само претпазливо со овие умислени цепидлаки.И да,не им спомнувај дека сакаш деца со нив,паника ќе го фати,туку само потенцирај дека ги сакаш децата.И да,мајка му е најдобра,разбра?!Не добра,туку најдобра и немој ни да помислиш дека некогаш ќе ја замениш!!! :lol:

На ebola му/ѝ се допаѓа ова.
  14. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125

фала за претскажување :D :D :D :D

15. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Babyketi,баш затоа се мачат со нас,сакаме романтика,многу љубов,ситници не разгалуваат,ама и не разлутуваат :lol: И искрено некогаш мразам што сум непоправлив емотивец,секунда ми треба да се расплачам,за сите ми е жал

16. suGarBaby

suGarBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    113
    Епа дечко ми е рачке. :mrgreen:
    Познавајќи го него можам да дадам некој карактеристики на раковите.

ДОБРИ карактеристики : Многу се романтични,грижливи,слатки,внимателни,разбирливи,даваат добри совети,во секој момент се спремни СЕ да направат за личноста што им значи ( како и за пријателите ),сакаам романтични доживувања,сакаат внимание,сакаат постојано да добиваат и да даваат излив на љубов,и кога сакаат една личност не ги интересира никој друг едноставно си се затвараат у некој свој свет и за него постои само личноста што ја сакаат и Он.Големи фантазери се и фамилијарни луѓе,сонуваат за среќен фамилијарен живот(жена и дечиња)тоа ќе ги направи посреќни од било што друго на светот!! МНОГУ сакаат да подаруваат ии да се гушкаат(да можат секој ден по 3 пати би ви подариле нешто симболично на вашата љубов И пресреќни се коа личноста што ја сакаат е среќна) !! :mrgreen:

ЛОШИ карактеристики : Посесивни,Љубоморни,Многу лесно знаат да се бедираат,Некогаш срамежливи повеќе од потребно,Превише грижливи,Наивни,Се откажуваат од нешто доколку наидат на пречки и често им треба некоја подршка за да продолжат понатаму. :mrgreen:

Позз. :D ;)

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  17. babyketi

babyketi Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    678
    Значи,само претпазливо со овие умислени цепидлаки.

AUUUUUU znaci taka ne dozivuvaat kako cepidlaki i toa zosto??????Zatoa sto si gi branime majkite :D
    Ma neeeeee LILIT draga ,pomedju maskite i zenskite RAKOVi veze nema.....
    Koga jas majka mi ke si ja stavam pred se drugo....medjutoa uste ste vo vrska ,a se raboti za emotiven tip ,paaaaaaaa
    Ne e tocno deka majka mu ne dozvoluva nikoj da ja zameni....naprotiv...bara nekoj koj ke ja zameni celosno i orginalno....
    Epa ...namesto da se nerviras ,kolku e losa majka mu..pobaraj gi zaednickite crti sto si gi imate vo karakterot ,pa ke vidis ....
    I sama vikas deka majka mu gi ima izdresirano sit edoma ,kako sto treba....
    Jas tebe te znam edno 700 postovi ,p abi rekla deka i ti utre k egi izdresiras site MIRNO da stojat..ako gresam neka izgoram....
    A da,...isto taka idnata ti SVEKRIVA gi znae site ducani i site popusti i se zivo si kupuva i se doteruva,paaaaaaa i SNAJKATA MU idna ne odi KAKO GODE po ulivaca i jas citam ..."STO NOSEVTE DENES"!!!!
    Aj sega kazi koj e vo pravo ,a ne si ti :lol: :lol: :lol: :lol:

18. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.464
    Допаѓања:
    250.973
    jas sum rak,premnogu sum emotivna,mi e zal za site i si placam cesto,semejstvoto mi e sveto,ljubomorna sum i posesivna no ete ne sum romanticna t.e me nerviraat romanticni tipovi mi zvuci pateticno.vo podznak sum lav i vo svojot karakter prepoznavam poveke karakteristiki na lavovite no sepak ne mozam da pobegnam od emotivnosta na rakot i privrzanosta kon familijata.btw nejkam da gotvam:)

19. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    Babyketi ako moze da mi kazesh neshto za ovaa kombinacija: zenskoto riba mashkoto rak :D ti blagodaram odnapred ;)

20. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    JuLleE имав во средно еден дечко што беше рак во хороскоп, ама како него да ми го опишуваш, исти карактеристики, се исто. Има вистина во хороскопов :D