Како со хороскопскиот знак рак

Discussion in '„Другата“ наука' started by skorpija1992, Jan 31, 2010.

1. Nigella-sativa

Nigella-sativa Истакнат член

ракче-најдобар хороскопски знак ! :up:

Sara123, EffyPink and Mishela like this.
  2. Macenceee

Macenceee Истакнат член

Дали некој ќе ми кажи дали си одговарат рак(јас) ,а близнак(тој) фала од напред позз :)

3. kate21

kate21 Популарен член

Маченце,јас сум иста комбинација со дечко ми,паааа...ако знаеш да се носиш со неговиот инает,голеееема потреба од искажување на љубов,тогаш да.
    По мое нема занкови со кои не можеш да се снајдеш.Не е секој карактер ист.Има разлики,ама и сличности.Ако ги слушав јас хороскопите немаше ни да помислам на ваква опасна комбинација ;) Ама мене ми трае :D

ebola likes this.
  4. Macenceee

Macenceee Истакнат член

фала kate21 позз ;)

5. Lina24

Lina24 Истакнат член

главна карактеристика на ракот му е емотивноста, во некои ситуации знаат да бидат премногу грижливи,а некогаш не го ни забележуваат тоа. саакат внимание, посветеност, полека полека учење на игра по нивни правила, мора да се реагира онака како што тие замислиле, испади никако :D ако се заљлубат вистински сакаат со цело срце,лесно се лутат, лесно простуваат (освен ако не е сериозен проблем) бараат премногу доверба,договор но на крај пак по нивно, саакат разбирање, сожалување, подршка,.. барем со мојот рак е така :D

6. Chic

Chic Истакнат член

Многу јасно мислам :))
    Иначе јас сум рак во подзнак шкорпија (нешто повеќе за оваа ако може ако не не :D :D ) колку што си читав на фемина за оопшти карактеристики едноставно се ми е точно. како за мене да е напишано.

Бтв имам прочитано дека доколку веруваш во хороскоп тогаш ќе се пронајдеш во речениците што мислите вие ?!

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Може некој да ми каже како си одговараме Шкорпија (јас) Рак (тој) . Ама поопширно ако може :*

cresa-jagoda likes this.
  8. Hipica

Hipica Форумски идол

Нешто не ме бива за астрологија, ама твојава комбинација ми е добро позната.
    Мајка ми е Шкорпија, татко ми е Рак и во брак се веќе 23 години.
    Е сега, од тоа јас што го гледам дома, татко ми е подоминантен и неговиот збор е најчесто последен, ама тоа е затоа што мајка ми му попушта и не сака да се расправа. Иначе поинаетлива е од него и некогаш (што не е често) кога ќе му се спротивстави, нему му е тоа чудно и настанува кавга. Тоа е секако нејзина кривица. Така го „научила“.
    Инаку раковите се многу посветени на тие што ги сакаат и за кои се грижат, па ќе се потрудат ништо да не им недостига.
    Според мене, за да опстои ваква врска некој треба да попушти. Во спротивно... експлозија :)

cresa-jagoda likes this.
  9. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Каква би била врската помеѓу стрелец(јас)и рак(тој)? :D

10. anickata

anickata Истакнат член

хаххаахаха и јас сум рак, а дечко ми е стрелец и да ти кажам се надополнуваме и супер ни е во врската(година и 2ипол месеци) немам зборови навистина али сепак не се сите исти :lol: :*

11. purelove

purelove Истакнат член

комбинација женското лав а машкото рак? можи некој да ми кажи плс :)

12. Kaliopi

Kaliopi Истакнат член

женско рак дечко овен хм? како би идело тоа? :)

13. Inola

Inola Истакнат член

Јас сум стрелец, тој е рак. Вели дека откако е со мене се подмлдил и сум му го пробудила авантуристичкот во него.

Претходно бил со јарец, ама воопшто не си одговарале зашто ракот е емотивен, а јарецот депресивен, комбинација снова...све темници како што вели :D

14. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

претходниот дечко ми беше јарец и никако не одеше.јас сум рак а дечко ми е девица тоа е добитна комбинација....а подзнак сум скорпија....незнам зопто но гледам сличносто помеѓу рак и скорпија.....а знакот многу си го сакам но мразам некој карактеристики кај него како што се- брзо менување на расположение,плачки само од збор а не повеќе,и искрени пријатели кои с ечесто повредени и излажани од пријатели.......ама затоа си го сакаме брачниот живот и семејството,верни сме.кога сакаме сакаме и авантуристи кои ризикуваме се за да успееме со нашите планови....
    има ли некој кој ќе ме подрже во ова? :*

Sara123 and JuLleE like this.
  15. marama

marama Форумски идол

Јас сум рак , а бившиот е шкорпија. Премногу слични за да можат да функционираат, особено ако инатот е голем кај двајцата. Емотивни се двата знака, но ракот повеќе покажува за разлика од шкорпијата која се плаши да не биде повредена.
    Јас мислам дека не одговараат, но не се сите ракови исти и сите шкорпии. ИМам другар шкорпија со кој се согласувам одлично.

За себе би рекла дека најмногу си одговарам со близнаци и јарец.

16. starfish

starfish Популарен член

Е баш така Лина. Исто и со мојот рак.
    Јас инаку сум Девица и можам да кажам дека овие два знака се многу компатибилни. Функционираме совршено. Има жичка во него , што ја нема во мене и ме поттикнува да бидам по спонтана и по авантурист.
    Многу е емоционален, што понекогаш ме вади од такт, ама одговара на мојот темперамент.
    Семејни типови се, романтичари и извонредни љубовници :)

17. Lina24

Lina24 Истакнат член

страфиш значи ј аимаме истата комбинација и јас сум девица, а дечко ми е рак, веќе 3 години сме заедно сме имале и потешки распари ама некако се повеќе и повеќе му ги фаќам финтите кога и како треба да се постапи, така да у псоледно време немам некој голем проблем (пу пу да не се подречем ) :) иначе мора на времено да се регира ако тој е в некоја криза или заблуда
    сега нешто ново за ракот, скоро откриено :!: секогаш вели му да така е те разбирам и не влевај во контрење со него ;)

18. starfish

starfish Популарен член

Јас сум година една со мојов, и многу ми е тешко да се расправам со него. Некако не ми оди карање со него од причина што тој не сака да се кара и бара начин да ја реши ситуацијата со компромис.
    И многу сакам да му терам инат, ама на крај мора да заврши со : Да, така е, те разбирам :D Чисто за да се смири ситуација.
    И што приметив , сака да угодува. Нема проблем да направи нешто се додека тоа е нешто исправно.

19. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

хмм.. и дечко ми не сака расправии и се сака да реши со компромис. Има нешто во ова хороскопов за ракови.. Има...

20. Inola

Inola Истакнат член

Хаха, и мојот рак исто така...се со мирно си решава и многу го сакам поради тоа...