Стварно незнам од каде ги нашле двете имиња и така како би требало да се викам и како се викам.Никој нема во фамилија такво име.Ама знам дека влечеле ливчиња за кое име да ми биде.Многу се карале околу тоа дека.Татко ми додека идел да ме запише сакал неговото име да го ставел што он го одбрал за мене, но знаел дека ако тоа го направи тероризам ќе го чекало дома.
Во предвид на мајками и биле Санела Јасмина Викторија и Габриела... и фино лепо нели жената си ги запишала на ливче и правец матично да ме запишува... по пат кутрата го загубила ливчето и таму пред шалтер и рекле кажи кое било сеа да не те враќаме (ја виделе постара пошто мајками на 40 ме родила па да не ја враќаат) и оп и текнало на едно од тие имиња и така ме крстиле. Кумата не ја ни прашале а јас пак не си го сакам името, повеке ми се допаѓа Викторија ама тоа е...
Се викам Ангела многу си го сакам името и сум благодарна на моите што ми одбрале модерно име а не по баби дедовци, додуша кога јас сум се родила во болница сме биле три со името Ангела
Trebalo da se vikam Anastasija ama ete kumata go napisala moeto segasno ime i toa poveke i se dopadnalo na majka mi i ajde taka..
Да не биде Ана по името на швалерката на кумот како што мајка ми запнувала за тоа име. Кумата рекло Ана не но слично на тоа може.