Не е сексуализирање.Школо е образовна институција и се знае како треба да се иде облечен. Нема жешко ми е, ова ми е. Мене за тренерки ме замараа, не па за шорцеви.
Ниедна жена не треба да биде етикетирана како лесна и секоја жена нека изгледа онака како што она сака.
Таков е законот, не е на плажа туку на училиште, истото е и за другите институции, само колку го почитуваме тоа незнам..
Па, реално многу. Едни од најискомплексираните групи на луѓе. Посебно женскиот дел што се влече со нив.
Завиткани во ќебе. Бог да чува кој век сме, а и не сум знаел дека облеката дефинира дали е лесна или не е. Ова треба да се свати као ако облече минич е лесна а ако е у тренерки не е лесна?
По искулиран народ од овој што си го набројал немам видено, никој не се замара со туѓ живот и сите си возат свој филм.
Жена ако сака да биде "лесна" (во случај како што ја опишувате овде) може да облече ролка капут и кебе врз неа ама таа пак ке си биде "лесна" Вистинска девојка ако ја пуштиш и на гаќи и прслук во клуб нема да те изневери ако те сака. Толку имав да кажам!
Mozam i gola da setam ama toj sto go sakam da ne go izneveram ili da se obelcam kako kalugerka pa pak da go izneveram,se e do pametot ne e do izgledot,so ima vrska oblekata so neverstvo ili dali e nekoj e lesna vo pametot,mozi samo e moderna ili samo saka porazgolena da seta,cela zima spijam so kratki pizami zosto dolgi mi smetaat ili debeli pizami znaci lesna sum bila ne mi precele pizamiteete so bilo