Како треба да изгледаат жените за да не бидат етикетирани како лесни?

Дискусија во 'Сингл' започната од si.exs, 30 декември 2011.

1. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    671
    Допаѓања:
    2.592
    Искрено и јас се зачудив прв пат но слушнав од страна на сватовите на братучеда ми од Белград.
    Се испотепаа се испокараа со сватовите поради тоа што братучеда ми е екстремно дебела, ама нејзиното е од не контролирано јадење.

Од таквите ние си патиме, од тоа што комплексите си ги лечат врз друѓи. :|

Иста сум и јас, дури и на игнор веќе со моите искомплексирани коментари.:wasntme:
    Да знаеш само колку сум се кратела од задоволства да не си апнам, да не си пробам.
    Ама тоа е тоа, наметнато од страна на општеството.

Инаку ми даваш самодоверба сега!
    Баш гледам дека и облини сега се и модерни. :lol:
    Плус капа им симнувам на тие што се ствано по полни, а пукаат од самодоверба!

@EvAngelos
    Само немој да ме засрамиш ептен.(ова во позитивна смисла го кажувам) :P:lol:

На EvAngelos, Mrs. right, diskreten32 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.770
    Допаѓања:
    29.883
    @FlirtBerry , леле, кога те видов на сликата таму во модата, си кажав, види колку е згодна браво.
    Каква дебела, какви бакрачи.
    Ама и јас исто мислам за себе. Не сум дебела, а мислам дека сум дебела. Многу ми пречи стомачето после 2 деца. А ни стомак неам. :rofl:
    Абе улава.
    Тоа се ми е трауми од детството, татко ми многу ме малтретираше и вреѓаше дека бев полничка ( далеку од дебела) , тоа продолжи и во тинејџерските години кога ослабев, и 2 кила да се поправев он одма почнуваше со вреѓање. Според него жена треба да биде само коски и кожа, а јас сум била бишка оти на коските иам малку мевце :D.
    И то :rofl: неможам, посилно е од мене некогаш тоа мислење, сите ми викаат дека сум таман ама џабе :rofl:

На FlirtBerry му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Mrs. right

Mrs. right Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    4.077
    Допаѓања:
    16.934
    Аууу, што е бре со луѓево? :envy: Зошо се волку умоболни? И тоа вака најблиските..

Ама не ме чуди ништо. Имам братучетка која е вака ради притисок исто од татко и' за константно да е слаба, мислеше дека све над 50 кила е дебело :drunk:

На лечење би ги пратила сите овие, сериозна им е состојбата :|

И дали знаат бе колку повредуваат други со ова што го прават, колку влијаат на таа самодоверба, е не може секој да се носи со тоа, не секој е толку лабав па да не дозволи никој да му влијае. Гадови од луѓе.

Од такт ме вадат муабети коа не си се видел некое време со некои, и одма за изгледот, дали си ослабел или си се здебелил, за тоа се фаќаат (facepalm)

Уште се повредувам коа јадат гомна, неубаво ми е, имаат моќ да ме растажат, после сфаќам колку ова е све површно, па ми проаѓа..

Гревчиња.

На FlirtBerry и Adidas888 им се допаѓа ова.
  4. EvAngelos

EvAngelos Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    3.865
    Допаѓања:
    10.687
    Дај бе кажете каде е тоа „таму во модата“? Или е тоа категорија што бара посебни форумски привилегии?

На Adidas888 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    671
    Допаѓања:
    2.592
    Уфр кај мене мајка ми правеше исто!
    Особено кога одевме да пазаруваме знаеше да дојде во соблекувална и да ми каже ʼИзлегувај ништо не ти стои, види се колкава сиʼ. |(
    Инаку ние што сме со комплекси така, никогаш нема да сме задоволни од самиот наш изглед.
    Плус и во основно и средно булинг имав за мојот изглед и 3/4 месеци се ставив на диета, буквално ослабнав 18кг и од тогаш па до денеска варирам, де 5 плус, де 2 минус, де 5 плус де ич минус.;(

4D713E0A-68E3-45F2-BB8D-D563C330ECCB.jpeg

На EvAngelos и Adidas888 им се допаѓа ова.
  6. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.770
    Допаѓања:
    29.883
    Исто и јас варирам, плус две три, минус две три.
    Јас не ни се осмелував пред татко ми да јадам или да седнам. Или ќе ми префрлеше зошто јадам или зошто нозете ми се такви ( сите женски нозе се сплескуваат кога ќе седнеме пошо иаме поголемо body fat на нас ама он тоа не го разбираше). Килажата ми остана голема несигурност во животот, односно тоа како ми изгледа телото. Иам мало стомаче останато шо не се ни познава преку облека а и неможам да го тргнам пошо царски рез ме правеа, и тоа многи несигурност ми прави. Исто и hip dips иам, и заради нив изглеам подебело во половината а не сум, само коските ми се познаваат.
    Фала бого шо човекот почина пред да раѓам, оти ќе ме уништеше уште толку после пораѓајот.

На FlirtBerry му/ѝ се допаѓа ова.
  7. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    671
    Допаѓања:
    2.592
    @Adidas888

Јас затоа побегнав дури во друга држава. :D
    Сега ретко ме гледаат, а да ми искоментираат ајде дечки, чаос.
    Инаку еве јас не сум родител уште, ама така да ги комплексирам моите деца, НЕМА ШАНСА.

На Adidas888 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    2.573
    Секој си има свој убавина..
    Инаку не сте премногу дебели се додека главата и вратот не ви се споени.

На FlirtBerry и Adidas888 им се допаѓа ова.