1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како успеа да ве легне?

Дискусија во 'Секс' започната од Sk.Tigrica, 26 мај 2010.

1. MIRNA23

MIRNA23 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    4

А што аско идеш 5-6 месеци и се тегнете без секс?! и после некое време пробате и ооопппп... не иде... не го бива... за џабе малтретирање со месеци... на пример јас со мојот дечко одма си почнав со тоа и ни беше фантастично... и си имаме добра врска .... ако не го биваше ке му кажев чао пријатно и никому ништо... ама да се влечам 1000 години и на крај да не го бива .. епа ни тоа не бива...

2. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.089
    првиот состанок ..и тоа беше тоа знаев дека сакам тоа да е тој
    дури јас инсистирав а тој милион пати ме праша дали сум сигурна дека сакам
    не се каам прекрасно беше и сеуште е веќе година и пол а се надевам дека и ќе продолжи
    ТОЈ и ТАА ВЕЧЕР ми се најубавите нешта што ми се случиле во животот :inlove: :$

На kLem23 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    124
    јас и дечко ми си се ,,легнавме,, по скоро една година и ни беше фантастично јас не сакав порано од што ми беше страв

4. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.089
    точно....но тоа и не треба да значи дека треба да се оди во сечија постела
    односно ....да се еб** со сите што ги симпатизираш.. :D кај нас живее народ со заостанат менталитет затуцано општество
    и после у европа сакале да идат..девојката и да е невина а да налета на погешен човек повеќе од доволно е да каже дека ја "легнал " и ете и епитет и една гоооолема етикета на чело "КУ**А" можеби затоа женските толку го одложуваат тој љубовниот чин , но сепак има и такви кои тоа го прават колку да изводат :?:

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.925
    Јас него го легнав , не тој мене ;) :D Пробуваше некое време , ама мене страв ми беше. Кога се одлучив јас , почнавме што почнавме и рече ако не , да пробаме другпат ? Ама не се враќам јас а на пола пат сум . :D Инаку се сложувам со последниот пост на Тренди . :)

6. Marge

Marge Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    2.964
    Како успеа да ме легне???ЈАС НЕГО ГО ЛЕГНАВ :rofl: Па неможев веке да одолеам,цел месец нешто глумев јака женска,слушнав така требало,не требало од прва да легнеш со дечко,бла,бла...уствари беше цел месец со се мување,а од врска 10 дена :rofl: и едвај издржав и тие 10 дена...па што,неможам да му одолеам :rofl:

7. mishovska

mishovska Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    Јас кога прв пат имав секс со мојот дечко одевме околу година дена(поточно 1 година и 1 ден хахаха) тогаш имав 16 години и знаев деке ке имаме односи таа вечер, така се бевме договориле.Тогаш ми беше многу срам :$.И на двајцата тоа ни беше прв сексуален однос па целата работа се одвиваше во темница и се бевме покриле со чаршави до вратот. Срам ни беше голи да се видеме.ЛеЛе кога ке се сетам сега ми доага да прснам од смеење :D :D :D

8. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    непланирано,само по себе дојде и беше убаво и незаборавно.... :$

9. Unnaa

Unnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    40
    Јас го легнав него. :D Неможев многу ми се свиѓаше и решив дека со него сакам да го имам првиот секс и не згрешив :) После година и нешто уште сме си заедно. :inlove:

10. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.058
    Излегувавме само 5 дена, ама беше НОВА ГОДИНА и двајцата знаевме дека ке се случи тоа! Јас не се секавам но тој ми вели дека од кога сум го видела па додека завршивме во кревет цело време сум го бакнувала а и тој мене додека возеше, добро е што не се испотепавме!

11. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    леле не сум коментирала на темава срам да ми е :D

мене ме легна после година и нешто мување ми бараше долго време ама пусти страв никако неможев да се опуштам( а и официјално не ми беше дечко нели де тоа за мене тогаш беше битно).

и една вечер знаев дека ќе се видиме се издепилирав се средив де за секој случај као и он пак јас не бре се тргам неможам и фати да ми збори ова она као се подналути а јас скоро 19 години имав он 25 и се муваввме повеќе од година бла бла и го гледам ама не го слушам си реков мори смотано толку време си со него го сакаш што се занесуваш, па и да те шутне утре големо чудо ќе си одиш за некој месец гајле ти а и плус поарно првпат со некој што го сакаш одколку со некој идиот таму во странство :D

и додека он си збореше јас незнам шо направив изгледа му реков ок и ме праша едно 10 пати дали сум сигурна не му се веруваше :D ( инаку ова во кола се случува) и као почнавме полека нели де бев прееплашена се расплакав дури ме болеше многу лежев како кукла дури не го гушнав.

и така заврши кратко траеше колку само да "продре" :lol:
    убаво се чуствував знам дека не ми се ни јави утредента да ме праша нешто ама па јас затоа насмевка од едно до друго уво.... :D

12. praska00

praska00 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    ke go soblecam i ke go legnam

13. busavata

busavata Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    16
    Всушност, јас него го легнав :) Тој имаше искуство пред мене, но јас бев невина и му беше страв дека ќе ме повреди, па се лигавеше чекаше дрн дрн. Јас со превара го легнав, не очекуваше тој.
    Предходно, кога планиравме, секогаш имаше проблем со ерекцијата зошто психата го јадеше.
    Вака, бидејќи се задоволувавме орално дрн дрн, јас убаво си ја почнав мојата работа, тој затвори очи и јас се наместив :) Немаше каде да бега повеќе. Само после тоа, беше исплашен мислиш него му беше прв пат, а не мене.
    А јас пресреќна бев - конечно бидна!

14. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.028
    Допаѓања:
    4.534
    Првиот пат јас него го легнав. Одевме 5 месеци а јас за секс нејќев ни да чујам . Тој се погоди ‘‘фин‘‘ дечко па по некое време престана и да прави муабет на таа тема. Во меѓувреме моите најдобри другарки почнаа да го прават па кажуваа убаво било.
    Јас на 16 години мислев се што лета се јаде и не знам една вечер што флеш ме мавна се опијанив и почнав јас да му барам. И тоа со закана дека ако не го направиме тоа истата вечер ке му раскинам . И се случи тоа што се случи ама ич не ми беше убаво дали од што бев пијана или од што ме болеше малку појма неам.

15. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Не ми веруваше дека ми е прв, чудно му било. На почетокот ме чепкаше за таа тема, а мене ни на крај памет не ми идеше. Одевме месец и нешто, еднаш проба нешто, и му реков дека не ми е време. |(
    По неколку дена јас го натерав, му реков утре доаѓам, спреми се :lol:

16. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Па ми викаше некое време

- Дај ми, дај ми живти се, дај ми дај ми живти се даааај ми

А ја на него му велев

- Не бе нејќум не ти давам

И овој пак упорен

- Дај ми дај ми живти се, дај ми дај ми живти се дај ми, ништо лошо не ти правам.

И си викам, епа ај, чим викаш така :D

У суштина, факт е дека повеќе се „нечкав“ кога бев помала. Држ - не дај беше работава. Со тек на време како што созревав емотивно а богами и сексуално, веќе толку не се „нечкам“ особено кога има чиста и јасна и експлодирачка хемија. Мислам, имам свои години, и не ја гледам сврхата од
    - Ма нееее, ќе чекаме некое време па ќе видиме - ако ми иде да експлодирам на едно место. Мене ми е тоа да ви кажам па и лицемерно. Оно као демек се правиме фини а уствари мисливе се ѓаолести :devil:
    Зависи се од ситуација. Или веднаш, или нешто подоцна, или нешто порано. Битна е желбата, поврзаноста помеѓу двајцата а не моментот на гризење нокти - леле што ќе си помисли.
    Што би можел да си помисли кутриот? Машко е - ќе си рече - уууу вечерва ќе е*ам, евентуално, вечерва нема да е*ам, ете тоа ќе си рече :D
    А како успеале досега? Па сва среќа што ми се допаѓале и ме привлекувале, инаку не знам што ќе правевме?! :?: :D

Инаку другарка ми не вика - легнавме, вика - се одстојував :rofl: Не знам дали е дијалект, ама мене таа верзија повеќе ми се допаѓа.

На do-re-mi, 1209 и nena2010 им се допаѓа ова.
  17. Estelle

Estelle Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    155
    на мојот прв дечко му успеа после 6 месеци :) едноставно дојде кај мене....ЈАС: сакаш Кока Кола?ОН:не!
    ЈАС: сакаш топло чоколадо? ОН: не! ЈАС: сакаш вино? ОН: не! ми се приближи и ме гушна :) the rest is history :D
    a на тој кој не ми беше дечко му успеа на фора:"мн ми иде муабетот со тебе, кога че те видам ми го праиш денот, со тебе можам за се да зборам........" му требаше 1 година ама на крај му успеа :D добра фора морам да признаам...проѕирна ама добра :rock:

хахахах сега видов дека наместо "кога ќе те видам" сум напишала "кога че те видам" :D :D

На elenceniki му/ѝ се допаѓа ова.
  18. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    хахаха како му успеа?
    страшна хемија помеѓу нас а и мене ми се сакаше бе отворено да си кажам ...

На Muchacha му/ѝ се допаѓа ова.
  19. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.658
    Допаѓања:
    6.408
    Хаххахаха ја со превара го легнав.. Он имаше дооста искуство а јас бев невина.. И него му беше незгодно као прв пат бла бла а ја го излажав демек не сум невина и така се деси.. Ее некад и женските се иницијатори :D

20. Katerinki4ka

Katerinki4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    Па тој не успеа јас успеав да го легнам :D И се започна со бакнување,допирање и така натаму.Многу беше убаво... :)