Ние по 1,5 година заедно прв пат имавме секс Бидејки сме двајцата од различни држави јас бев лето 2009 на гости. И немав појма дека баш тогаш тоа ке се случи И не се случи тоа првиот ден од одморот туку третиот Поради мојот страв ( како што ке биде бидејки бев невина..) Денот Д го поминавме интересно , бевме на плажа , па на ручек кај неговите и потоа се договоривме да одиме во хотел да `одмориме` си легнавме на креветот се гушкавме и така започна се..
како успеа?ха,со добро лажење ,ме возеше со до ѕвездите и назад.после 1 година се случи а само 2 месеци по интимниот контакт ние се зедовме
Сосема лесно, пошто ептем бев уморна и не ми се збореше нешто, баш баш, посебно не таа вечер. Едноставно не ми се замараше со ништо буквално, бед емоушенс некои беа насобрани, пак и пост-пмс синдром или пред, не ми текиња сега на детаљи али ме праша си легнуваме? Јас реков прозевајки се аха и толку беше наредно го видов утрото со ококорени очи како ме зјапа, после заедничкото ни лежење еден до друг, уво на груда.. моето уво, неговата груда и оркестарот, носо-свиркачи.
Прав фраер не те убедува, туку знае да направи сама да си побараш...Да не го фалам мојот но таков е, сама си легнав
Се си дојде спонтано, без многу планови и договори. Едноставно ни се сакаше на двајцата. Така е најубаво.
Фраерчина жива е мојов, неможеш а да не му се дадеш Шалим се, тоа беше посакувано и од двете страни, така да СИ СЕ ЛЕГНАВМЕ
Па називот на темата некако ми е .. ко демек, на што паднавте, што стратегии коваше, не знам кој друг израз да го употребам. УСПЕА затоа што предизвикува страст кај мене, го сакам повеќе од се, успеа да ми покаже и каже работи што никој не ги направил за мене, можда ете така успеа.
Хахаха интересно беше... се убедувавме едно време...па вака-па така и на крај ме легна, признавам ама па јас не дека несакав !! Јас можда бев и иницијатор на се тоа...ајде си викам девојко предај се еднаш веќе и после нека биде шо ќе биде Се чувствував ептен спремна, се се случи кога одевме 4 месеци а јас се осеќав како да го знам цел живот ! Срцка моја е тој
Со оглед на тоа дека дечко ми е доста суптилен ,да не речам срамежлив кога станува збор за вакви работи, можам слободно да си кажам дека јас него го легнав, и тоа буквално. Јес да се тресев ко на електричен стол,страв,трема,девичанство и ред други вознемирувачки фактори, ама ете решив да се секснеме и фино лепо му се качив.Не ми се даваче тој да биде одозгора, да не му се заарни па од сефте да ми влезе цел и ,чувал Господ, да се расплачам тука.
Првиот пат... незаборавно беше! Бевме цееел ден заедно, од сабајлето, на мотор отидовме да се возиме на планина со неговиот мотор (умрен е по мотори) и тој цело време додека шетавме пешки горе на планината ми наговараше, вака онака, демек као да се сетам шо сака, а јас демек не го сваќам, се праам наудрена Слеговме од планина со моторот после пладне, пред да се стемни, тој се запна нема дома да одиш кај мене ќе идеш и точка! И по долго натегање, прифатив, машки кој се разбрал со нив, и отидовме... Тој мајкин припремил се уште пред да дојде да ме земе за да се возиме, и затоа ми наговарал цело време Јас не дека не сакав, ама ми беше незгодно, што знам... се срамев... И ми вика оди во кујна напрај кафе јас одам во соба да се преслечам ти напрај го и дојди. Влегувам кај него, тој наредил 100тина свеќи ако не се лажам, пуштил песни од Брајан Адамс и Ричард Маркс и некои ароматизирани стапчиња (на ванила мирисаа)... Јас останав буквално подзината кога ја отворив вратата, тој стана, ги зеде кафињата, ги остаи на масичката, и ме крена в раце... Ме легна на кревет и почнавме да се бакнуваме, да се милуваме, неможев да одолеам на неговото тело (и сега додека зборам се ежам) и му ја слеков маичката од него, па тој мене, и така бидна... И ден денес е внимателен, непоправлив романтичар... Ахх никогаш нема да го заборавам тој ден! Си го сакам најмногу
епа како .........бевме во врска 9 месеци двајцата пред матура ме однесе кај него дома, ...........сами, подготвени, пред тоа купивме кондом и се мачевме многу време посебно тој .........и бидна откако мене ми текна да му се качам одозгора...............ок беше без некои претерани болки..........беше многу внимателен со мене.......задоволни и двајцTA , се до ден денес се обожаваме и е вниматен во текот и после секс како првиот пат, секој нареден пат ни е се подобар............... значи девојки не форсирајте, спонтано, без страв и резултатот е неизбежен...
морам да признаам дека насловов на темава е ГЛУП! кога ме легнал ? па боже господе јас ако не сум сакала немало да сум легнала.. значи сама сум си легнала, јез да пред тоа многу пробале но ете тој ја имал среќата хахахха