Ми рече "you're the moon of my life, my sun and stars" ...не ко овие случајниве погоре Спојлер Тие што треба ќе разберат
Mi reche aj da legneme da spieme,legnavme i jas zaspav Samo utredenta bev kako od voz pregazen,sigurno neubavo sum spiel
Излеговме на вечера..се поднапивме.. Се вративме криво право во хотел... и двајцата кома.. Сабајлето тој на работа а јас чекаут и правец по работа Битно се наспавме за сите пари, мавнавме по едно апче за глава сабајлето и никој не не разбра ... ...дека сме биле мортус пијани
Мајка ми рече дека ако дечко ми ме легнел таа ќе плачела. Па затоа цело време jас сум врз него за неговата мајка да плаче Значи по некоја логика уште не ме легнал Темава и одговорите на првите страници се од времето на Гламстик најјаки.
Како успеа да ве легне? Никако. Сама си легнувам кога сакам да имам секс. И жените уживаат во сексот, затоа прашањето е непристојно. Звучи како ние да сме мутави, не знаеме што сакаме, не го сакаме сексот, па треба на сила некој 'да успее да не легне'. Ако некој 'успеал да ве легне', значи вие не сте сакале и практично, ве силувал.
Колку глупав наслов како некој да е плен, а и сексот е уживање за двајцата и мажите и жените доживуваат оргазам.
dogovoreni bevme za na odmor da ni se sluchi i taka bevme zaedno na koncert i posle toa turnime da kinisam ama nemozhevme bez hrabrost bevme pa sabajleto pod tush nenadejno bidna