Ау ова не го очекував. Воопшто. Spoiler Којзнае дали ќе се знае од кого е трудна. И ќе чекаме сега за нова епизода...
Се изначекав за епизодава Spoiler Ај нека е на Барни, аааајј . Според досега сите епизоди мислам Барни и Робин ќе се земат. И одвај чекам да се породи Лили, ќе го збеснат малото, од сега знам.
Spoiler Робин трудна, вавававум. Ако нека си се врати со Барни убав пар ми се. А Тед гревче ми е веќе кај жена не си наоѓа, па и одамна не ни легнал нешто....Треба некоја добра епизода за него
исто.. исто.. Spoiler И јас не очекував, но да не се случеше ова мислам дека ептен ќе го отупеа, вака барем ќе чекаме до наредната недела да видиме чиво е бебчето!
Нова епизода на 5.12 ќе излезе, на пауза отишле, ама среќа не е многу долга. Spoiler И јас се надевам дека е на Барни, сакам да си се заедно. А и он сака детенце.
^ Само се надевам дека ќе откријат повеќе факти отколку што обично прават. Spoiler Се надевам дека ќе се дознае од кого е бремена Робин. Ама некако се мислам дека тоа ќе го развлечат и дека и самата Робин нема да знае од кого и е детето до самото породување. Инаку морам да кажам дека малку ми е контрадикторно што Робин како така силна и модерна девојка останува случајно бремена. Некако ми е неверојатно дека Робин не би користила контрацептивни пилули и дека Барни би заборавил да стави кондом Ама ако вака е поинтересно
Ми иде шамар да си бапнам што толку ја критикував серијата а сега ми е многу смешна и интересна. Изгледа оние една-две епизоди кои сум ги фатила биле некои од подосадните па си мислев дека серијата е за никаде.Си ја гледам редовно на Фокс Лајф сега . Омилен лик - Барни .Дури сега разбирам зошто толку го обожавате овој лик.Човечето е закон.Исто и Робин ми е добра.Море сите се но Барни најмногу .
Денешнава епизода ме растажи Spoiler Се радував дека нешто ќе се смени, дека освен Лили и Маршал, ќе има уште еден пар, но ме растажи многу крајот кога кажа Робин децата не се вистински. Тед беше вистински пријател Многу му го сакам карактерот во серијава..
Е да бе. Е ептен лошо ја свртеа. Ама ептен. Spoiler Се разочарав до крајност. Деца бла, бла и не биле вистински. Глупости.
Spoiler Неееее! Зошто бе, зошто? Ептен се израдував кога Робин почна да им зборува на децата како да се нејзини и на Барни, и на крај..! Прво со Нора го разделија, сега и ова.. Којзнае со која ќе заврши!
Spoiler Се согласувам со RainBow. Можеле поинтересно да го направат тоа, ова ептен беше too bad you aren't real. Некако серијава тргна во погрешна насока. Баш очекував Барни и Робин да се земат и Тед да ја запознае жена му на свадбата, ама нееее мора да биде покомплицирано Инаку ми се допадна моментот со елката на крај
Spoiler Аман бе, и измислени деца и направија на Робин. Многу ми забегува серијта, Тед веќе и заборавам како изгледа, па ништо не се случува со него.
Едвај чекам да излезе нова епизода! Spoiler Дефинитивно до сега немало потажна епизода од последната..Се убив од плачење! Некако ептен се разликува од претходните епизоди, а мене не ми се допаѓа тоа. Си ја сакам серијата таква каква што беше - да те расположи и насмее..
Значи најоригинални се! Ова е врв http://www.youtube.com/watch?v=ZzCyD5n3ct8 исто и ова: http://www.youtube.com/watch?v=q7Uqe29RAaY (после рекламата почнува)
http://zamunda.net/details.php?id=293312&hit=1 Епизода со тажен крај.Па само тој и вредеше,дури пуштив и солза.