Серијава мене потапа ми станува. До кога веќе истото ќе го вртат? Очајни стануваат, ниту еднаш, на ниту една реплика или сцена не сум се насмевнала во последниве епизоди. Ако ја одолговлечат не ја гледам, ќе ја гледам само последната епизода и толку.
има сестра,татко му во една од епизодите му кажува дека има полу-сестра што оди на факултет,или ќе тргне на факултет,така нешто.и јас имам прочитано дека таа е мајката мене ми се многу смешни и новиве епизоди,ги обожавам па таа е мајката изгледа,а девојката што стана лезбејка не се фати со нејзината цимерка,друга девојка си е
мислам дека ова е најдобра серија во светот многу е смешна а омилен лик ми е Барни најјак е http://www.youtube.com/watch?v=2DSPUbMFgFQ
Немаше никаква потреба од епизодава. Spoiler И пак дојде на тоа што си беше, пак испадна дека не можат да бидат заедно. И тоа на крај Маршал кога рече: Not yet - се надевам дека не значи ништо и нема повеќе да го повторат ова со Тед и Робин И тоа со облозите ми беше многу глупаво.
Spoiler Да, тоа со облозите беше крајно глупаво. Колку плитки нкако испаднаа. И ако уште еднаш ја вратат приказната за Тед и Робин не ја гледам веќе серијава. Требаше тука да застанат и да плати Маршал, да се стави крај веќе. Хумор, што беше тоа?
Јас да си се убацам ама мое мислење е дека треба сезонава да биде последна,повеќе од очигледно е дека немаат веќе идеи,па за доброто на сите треба да се заврши,а не како што најавија дека ќе имало и осма и деветта сезона,не знам само со што ќе ги исполнат тие сезони...
Ted: Don’t look. Barney: Wha… I wanna see a pretty girl. Ted: Okay. Just, just, just be cool, for once. Barney: I’ll be cool. How I Met Your Mother 6.01 - “Big Days” http://howimetyourmothergifs.tumblr.com/ Lily: Are you suggesting that guys don’t talk about sex? Marshall: Yes, we do. But you know what we say? I hit that. I got some. I tapped it. I squeezed those. Discreet, and efficient. Robin: Not to mention classy. How I Met Your Mother 6.05 - “Architect of Destruction”
Да не беше Барни одамна ќе прекинев да ја гледам серијава, некако изгледа губат на креативност. Не ми се допаѓа хуморот во последниве епизоди, ми делува на нешто веќе видено, уште кога ќе почне епизодата знам што ќе се случува понатаму .
Многу глупава епизода. Пак со тоа враќање наназад, правење споредби, скеој пат се истото. Среќа е само 20 минути епизода, инаку тешко да продолжев со гледање. Толку провидни веќе станаа, секоја реплика се насетува, нема ништо што може да изненади.
Ми се плаче на секоја нова епизода. Патам по хуморот кој го имаше во серијава, а веќе го нема. Одма после завршувањето си пуштам некоја од старите добри епизоди да си се изнасмеам. Логично е дека ги испотрошија сите можни фори и само пополнуваат време. Нека ја завршат веќе, ова не се трпи. Скептична сум сега и за крајот, очекувам да е катастрофален, а и сеедно ми е каков ќе е..
ја имаше на фокс али незнам како заврши или уште трае незнам. кога ми ја скратија таа програма овие од телекабел не пратам -.-
Најновата епизода беше одлична, доста беше смесшна почнаа да се враќат на нормала и да прават смешни епизоди