Како ја запознав вашата мајка (How I Met Your Mother)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од lebarka, 19 јуни 2010.

1. crtanfilm

crtanfilm Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    80
    NE e smesna voopsto :)

2. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Интересна серија ја гледам некогаш на Фокс Лајв иако планирам серијава да ја гледам летово од почеток. Интересни ми се сите ликови, посебно Борни комедии е човекот :)

3. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426

Па имаш 13, како очекуваш да ти биде смешна?

4. stefani3

stefani3 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    13
    јас веќе дипломирав на серијава, ги имам гледано сите 6 сезони повеќе од 3 пати. и сега ја гледам во овој момент 7та сезона која што уште е во излегување.
    мислам дека е многу весела серија, има понекогаш убави мисли, иако не се искажани на многу сериозен начин, па затоа ти прави да се чувствуваш како се да ќе биде океј и дека животот е убав.
    ма да многу им завидувам, доколку ова би било реално, многу би сакала на таков начин да живеам

5. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.523
    Мислам дека сум при крај со 6та сезона, ама одамна ја немам гледано. Сега ќе ги изгледам сите нови зашто имам време.
    Инаку, ја обожавам серијата, и малку се пронаоѓам во Робин. :)

6. crtanfilm

crtanfilm Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    80
    A kako mi se smesni Friends, Frejzer i drugi sto gi gledam za povozrasni? :)

7. Anonnimna

Anonnimna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    76
    Значи у понеделник последните две од 7ма сезона.
    Ваљда само уште следнава-8мата ќе им биде,па више ми пукна филмот гледај гледја ама никако да се појави мајката.
    ништо чудно ако вака испадне xP

8. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Мене искрено више не ми е гајле која е мајката. Ќе ми биде тужно ако заврши серијава, ќе ми фали Барни. Ама некако и он стана досаден во последниве епизоди. Можда за неколку години пак ќе ги прегледувам епизодиве како што ја прегледувам Френдс. Некои филмови низ времето не губат на вредност.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  9. stefani3

stefani3 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    13
    можеби затоа што тие имаат поразличен хумор од how i met your mother, ма да за секого е различно. мене на пример ми е една од најсмешните,хумористични серии. има доста сарказам и иронија, што многу ми се допаѓа и ми е смешно. ма да не секој може да разбере сарказам и иронија. така да..
    мислам дека не е до возраста, туку до човекот и неговиот карактер и начинот на разбирање на работите.

10. crtanfilm

crtanfilm Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    80
    Razbiram i sarkazam i ironija don't worry dejstvieto za mene e ligavo :)

11. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Јас како што имам читано имаат потпишано за уште 2 сезони, мислам дека и 9та сезона ќе има.

12. Anonnimna

Anonnimna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    76
    Божееееее,па овие значи не се нормални,ќе пцовисаме гледајќи ја серијава

13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.236
    Допаѓања:
    67.745
    Уф добро е, Робин е невестата. Барем малку водичка пуштија и открија нешто, колку да не им биде за џабе финалето.
    Идната сезона ќе ја чекам цела да испадне , па ќе ја гледам, вака некако ми здосадува и ништо кога не се случува ме нервира.

14. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Последниве епизоди некако досадни ми беа, ми се чини најглупи. Сеа цела следна сезона ќе глеаме како
    Барни завршил со Робин
    И овој Тед бре, како да нема други жени на светов, па се по бившите се врти, huge fail ми е, ептен досаден стана.
    Фејв во епизодата, доктор Соња :D

15. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Ги изгледав сите епизоди освен последава, решив сепак да ја завршам гледам до сега 6 сезони, цела и за неколку да не ја завршам, греота е.И дефинитивно не отварам веќе НИКОГАШ спојлери, абре глупо, мн мн глупо. Мене Робин почна да ме нервира, незнае што сака ни кого, само себе си се сака.
    И мислам дека нема до пследна епизода да дознаеме која е мајката, и тоа последна епизода од 9 сезона се на крај ќе откријат во 20 или 40 минути, што гледаме 9 сезони.
    Се нервирам кога прекрасна серија дозовлија вака да се уништи.

16. marina.m.g

marina.m.g Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    91
    Не сакам никогаш да заврши серијава,уште 50 сезони да направат,не ме интересира толку која е мајката,многу ми се смешни и нема епизода што не ми се допаднала,за мене нема подобра серија,не верувам дека ќе има :)

17. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.236
    Допаѓања:
    67.745
    Да, сега цела серија ќе гледаме како Робин и Барни завршија заедно. |(
    А и глупаво ми е вака што го навраќаат Тед, досадно е, нема ништо возбудливо кога се знае дека таа не е мајката. Продуцентот изјавил демек Викторија е последната девојка со која Тед треба да ги разреши работите пред да преминат на откривањето на мајката, па ајде да видиме дали ќе биде така или ќе шлапнат уште некоја.

На bittersweet му/ѝ се допаѓа ова.
  18. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    199
    Се заразив со серијава, сега само што ја изгледав 3-та сезона. Знам дека сум многу назад, ама верувам дека од септември ќе бидам во тек со вас за 8-мата сезона :)

Ги обожавам Барни и Робин одделно како ликови, и посебно ги обожавам заедно, во 3-тава сезона првпат се смуваа и едвај чекам да видам како понатаму ќе се одвиваат работите меѓу нив. Многу тензија имаат, и претерено се слични во карактерот што ги прави совршени еден за друг :) :inlove: ептен ги обожавам.

Е сега, серијата не е толку добра како Friends, ама тука некаде се.

19. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ги догледав едвај последните 5 епизоди и дефинитивно оваа е најтапа сезона ever.
    И најискрено очекувам да ја запознам мајката колку што очекувам да ја видам мајката на Воловитз од The Big Bang Theory :D

Робин и Барни се земаат, seriously r u kidding me :swear:
    Колку добро му одеше на Барни со Квин ја запроси и одеднаш Робин невестата :doh:
    Тапа невидена станаа серијава, ја отупеа со триаголникот Робин, Тед и Барни, де Тед го сака, па не, не Барни го сака па ајде пак Тед па Барни и така во круг на бескрајна досада.
    Ме мрзеше да ги прегледувам епизодите ама нели имаше една каде во иднината Робин е успешна новинарка, никогаш немажена а сега оддеднаш се мажи за Барни :?:
    Само Маршал и Лили ми се срцки, среќни, стабилни и сега и родители само што им требаше тоа со среднот име wait for it :rofl:

На najubava2010 и Hipster им се допаѓа ова.
  20. marina.m.g

marina.m.g Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    91
    во една од епизодите се кажува дека никогаш не станала мајка,не дека не се омажила ;)