Како ја запознав вашата мајка (How I Met Your Mother)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од lebarka, 19 јуни 2010.

1. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    Абе речиси 99% сум сигурна дека е Робин. Која е логиката во последната епизода да се појави некоја рандом цура и таа да биде мајката? Мора да е некоја што постојано се појавува во серијата, оно секоја епизода.
    Плус, децата имаат плави очи. :D :wasntme:

2. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.218
    Допаѓања:
    12.611
    Јас мислам дека Робин и Барни ќе завршат заедно, а во меѓувреме како flashback-ови ќе се навраќаат како дошло до тоа во скоро половина сезона. Тука некаде ќе биде приказната со дечкото од бутикот и како Барни ќе раскине со Квин (така беше мислам името).
    Се надевам дека сезонава ќе биде подобра од 7мата, затоа што со неа го допреа дното. Ужасна беше.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Мислиш мајката е Робин? Нееее, грешка голема си. Убаво Тед потенцира кога им раскажува "Your aunt Robin". Мислам дека Робин и Барни ќе бидат заедно, а мајката е некоја девојка што веќе се појавила. Но, ќе видиме. Како сакаат може да сменат. :)

4. DzingrlakaDzikica

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    Абе Emma89, можеби името го променил. :D
    Како непишано правило е дека со вакви серии, гледачите секогаш завршуваат заебани. Ќе не направат тупи и глупи до крај. Буквално да се плеснеш по тиквата и да си се прашаш How could I have missed that? :fubar: :D

5. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.007
    Ама јас зборев за тоа дека Робин нема да заврши со Барни.

А за со Тед... што знам, ми нема некако логика.
    Уствари, жената на Тед се провлекува низ целата серија како плавата девојка со жолтото чадорче :wasntme: Само што се уште не кажуваат која е.

6. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Да, жолт чадор, беше присутна на забавата за St. Patrick's Day, беше во училницата каде Тед држеше предавања... од прилика на овие детали се сеќавам.

Дека е Робин Не верувам во ниту еден случај, Робин не ни може да има деца, тоа го дозна, и се потенцира дека е тетка на децата, исто така Тед во последната сезона раскажуваше дека има уште детали од неговата врска со Робин, се додека не ја запознава нивната мајка. Значи Робин не е, сигурно. Дали ќе биде со Барни ќе видиме.

А, да. Ми текна. Беше цимерка на една од девојките на Тед. Таму мислам и дека беше жолтиот чадор. Само не се сеќавам која девојка беше.... ако ми текне ќе ви пишам. ;) 8)

7. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.218
    Допаѓања:
    12.611
    Јас мислам дека мајката на крај ќе биде полусестрата на Барни.

8. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Ако на крај излезе пример дека тие не се негови деца, или пак мајка им умрела кратко по породување :tmi: па пак се заедно со Робин или нешто такво, ќе се покајам што ја гледав :D
    Не сакам да заврши со Робин, н-е с-а-к-а-м !!! :geek:

На thinkerbell и Hipster им се допаѓа ова.
  9. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Како и да е, мислам дека по дно од 7мава неможе да има, или ќе згрешам, ај да видиме.
    Само јас мислам дека нема да е Робин, т.е не сакам, од сите ликови Робин ми е најантипатична.
    А Тед ми е срцка, и не ми одговараат ич. На почетокот ми беа пар и ги сакав ептен, ама откако се спанџа со Барни и после се, неќу да ја видам |(
    А како го крстија детото Маршал и Лили, ми остана во памтење дека беше нешто дебилно.
    И решив да ја догледам серијава, иаку ич не ми праи мерак како порано.
    Шегите ни на приближно смешни, ја отупеа со Барни, не дека не го сакам, ама се помалк се посветија на Тед, и се повеќе на Барни,сепак не е серијава како Барни met his wife или подобро со колку женски се спанџа.
    А мајката беше нели таа со жолтиот чадор, цимерката на бившата девојка на Тед што стана после лезбејка(ја глумеше Рејчел Билсон)
    Инаку и јас прочитав некаде дека таа ќе му биде полустстрата на Барни, но ќе видиме.
    Само да не отупат сеа цела сезона, со венчавката и пак со флешбекови, амн.

На phoenix4235 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. phoenix4235

phoenix4235 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    524
    Допаѓања:
    202
    ^ Wait for it - средното име на детето :)

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Денеска фатив да ја гледам серијава од почеток од прва сезона, зошто ги немам изгледано сите епизоди. Колку само се интересни, смешни сите ликови :D

12. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426

И јас читав дека ќе биде сестрата на Барни, само не го зедов за опција затоа што мислам дека до сега ја немаат покажано. Плус ако е цимерката на бившата на Тед, исто така на забавата за St. Patrick's до сега сигурно ќе ја дадеја ако не друго со Барни (затоа што Тед не ја ни познава).
    Абе ќе направат како им одговара, тоа гарант. Џабе се замараме тука. Јас не ни мислев која е, се додека не почнав тука на темата да читам :lol: ајде престанувам веќе.

13. potterholic

potterholic Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    419
    Омилена серија :3
    Си ги симнав сите сезони и почнав од почеток да си ги гледам. Моментално ја гледам втората. И многу сум радознала! Сакам да знам која е всушност мајката на децата. Се нервирам овака :D

14. DzingrlakaDzikica

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    My bad, очигледно погрешно сум прочитала. :)
    Инаку вчера ги гледав првите две сезони и сеуште не можев да се помирам со фактот дека Робин и Тед нема да бидат заедно ама сега сум сигурна дека Робин не е мајката.
    Се менува приказната со жолтиот чадор и тоа што Робин не може да има деца.
    Тед глупчо. :D
    http://www.youtube.com/watch?v=zrBvuiVLW9U

На AnaKarenina му/ѝ се допаѓа ова.
  15. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Почна 8 сезона.......разочарувачки старт на сезоната, ќе продолжам да ја гледам ама не се нетрпение, туку кога ќе ми се најде слободно време, ја затупија ептен.
    Само еднаш се насмејав и тоа со Клаус, другото ништо не ми беше смешно, повеќе накај патетично.

Како ја почнаа епизодата со Тед седнат на клупа као Форест Гамп, ќе раскажува од времето на дедо Ное па се до денешницата.
    Сега ќе чекаме цела сезона да видиме дали Робин се мажи за Барни или некој друг :swear:
    Никој тука веќе не знае што сака, освен Маршал и Лили, Тед ја убеди Викторија да го остави Клаус за да бидаат заедно, за да и он ја остави нејзе, Барни ја бара Квин за жена а сака да биде со Робин, Робин исто иако е со тој Ник сака да биде со Барни, каша попара работава.

16. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    ^
    Каде може да се гледа?

17. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    На MSkorpionka му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426

Да, измешано е малку повеќе. Тоа им е и намерата, да те стават во неизвесност, вака кога не знаеш дали Робин ќе побегне од венчавката или пак Барни, или ќе се земат. Најсмешно ми е во оваа серија тоа што колку само има венчавки и бегање пред самата венчавка :lol: Јас очекувам добра сезона. Ете малку мрднаа од мртвата точка, знаеме дека мајката има гитара. Тука е и жолтиот чадор. А за хуморот, мене ми се ок, си се посмеав малку на оваа епизода.

19. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678
    http://9gag.com/gag/5451791?fb_acti...s"}&action_ref_map={"505210246174698":"fb.l"}
    hahahahhaha цар ! :D :D :D
    “Seven years ago when Marshall and Lily got engaged, Ted saw Robin across a crowded room and I said ‘oh yeah, you just know she likes it dirty,’ but Ted really liked her so we played ‘havvvvveeeee you met Ted?’ They went to dinner, he walked her home, shoulda kissed her. Didn’t. Lame. So he stole a Smurf penis, went back to her place, shoulda kissed her. Didn’t. Lame. He threw three parties, they kissed on the roof, but decided to be friends. Lame. Then Ted wanted to take Robin to a wedding, she couldn’t go, he went alone and met Victoria, didn’t kiss her either. Lame. Not a great closer, Ted! But he finally kissed her, they started dating. She went to Germany, Ted kissed Robin, lost Victoria. Ted did a rain dance, got Robin. Ted and Robin broke up. Robin moved to Brazil, came back with a Latin stud, Ted got jealous, got a tramp stamp (not really relevant to this story, I just like mentioning that as much as possible). I hooked up with Robin, Ted and I stopped being friends, Ted got hit with a bus, we made up. Robin and I started dating, I got fat, her hair fell out, we broke up. Robin dated Don, I dated Nora, cheated on her with Robin. I dumped Nora, Robin dated Kevin (but not for long), and then I met you and you took my grandfather’s watch but I fell in love with you anyway and you let me fart in front of you, and I asked you to marry me and you said yes and we came over here to meet little Marvin and that’s everything! Oh, and I went on The Price is Right and won a dune buggy.”

На Ph0enix му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Ко навиен беше :lol: секоја чест за глумата која ја има, цар си е, цар.