Форумџика на годината

Како ја запознав вашата мајка (How I Met Your Mother)

Discussion in 'Серии и емисии' started by lebarka, Jun 19, 2010.

1. Emma89

Emma89 Популарен член

Денес нова епизода. Утре ќе има што да се гледа.

2. LaBella

LaBella Популарен член

Ниеднаш не ме насмеа епизодава бе, што и направија на серијава :worried:

3. crazylady

crazylady Форумски идол

Значи ми ја прекинаја на фокс лајф и сега не можам да си ја догледам серијава.
    А воопшто не знам која сезона по ред ја гледав..
    Тед кога ја запозна Зои и се караја за зградата дали да се сруши или не.......
    Aма објаснив. :D
    Дајте линк да ги гледам другите епизоди после оваа. :)

4. Emma89

Emma89 Популарен член

На Фокс Лајф ја даваа шестата сезона и заврши мислам уште минатата недела.

Јас од тука најчесто ги гледам епизодите. http://www.tvduck.com/How-I-Met-Your-Mother.html

5. Edie.S

Edie.S Истакнат член

Многу, многу боринг |( Пишете ми тука кога ќе се дознае која е мајката.. само таа епизода ќе ја гледам.

Стварно штета за серијава. Имам читано дека и актерите веќе сакаат да си одат од екипава, да си работат на други проекти.
    Не им требаа последниве две сезони, дефинитивно.

6. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

^^
    А јас мислев дека седма сезона ја гледам на фокс лајф, значи седма не ми е гледана ама некако губам интерес па мислам дека ќе ја прескокнам, велите досадна е? Одам директно на осма...Ја гледав последната епизода и стварно ја тупат ама ај, уште малку...

7. Spell

Spell Популарен член

Ептен ја направија серијава катастрофа. Плус и на фокс лајф не ја даваат повеќе гоуст виспр има бе 100000 пати ја даваат ебаго. Барем до крај се да дадеа поинтересно е на телевизор кога си гледам досадно е на копјутер ама сакам бар да ја догледам тоа е што е. Барни е легенда колку и да не е интересна серијата понекогаш ја догледувам ради него :rofl: He is awesome. :emo:

8. Miss-Depp

Miss-Depp Истакнат член

Само ќе искоментриам -_- за серијава

9. Simonna7

Simonna7 Истакнат член

Уфф вчерашната епизода, да не се чекаше Тед да ја запознае идната му жена, комотно можела да биде последна. Си се разнежнив, си се израдував ептен!

AnaKarenina, Kalia and phoenix4235 like this.
  10. Kalia

Kalia Истакнат член

конечно робин и барни заедно :) сега ја изгледав епизодава, и прв пат по долго време не ми беше досадна

11. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Колку добра епизода :clap: И тоа двојна!
    Барни и неговите непредвидливи сплетки... Ептен ми беше сладок кога и предложи брак на Робин :wasntme:
    И баш ми е мило што двајцата завршија заедно.

poison.ivy likes this.
  12. LaBella

LaBella Популарен член

Ќе ги повторам претходните коментари, ама ако :) и мене ме разнежни епизодава и многу ми е мило што Барни и Робин се заедно... морам да измрчам малку :devil: многу ми е беа патетични Маршал и Лили со кенкањево за Марвин

kravce likes this.
  13. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Лили ми е дефинитивно одвратна. Толку некако и го изменија ликот, не можам ни да ја гледам. И ќе се откажев од серијава пак ако почнеа со Робин и Тед, кога почна да му збори Маршал дека треба да биде со Робин...[​IMG]
    On the bright side, конечно завршија барем една приказна.

Hipster likes this.
  14. kravce

kravce Форумски идол

^Се согласувам за Маршал и Лили...и за Барни и Робин. Срцко беше Барни, ме изненади во ваква слика да го видам :) И фустанот на Робин беше убав, и таа во него :D Малце надеж за серијава никна од последнава епизода :D
    вака на сликава...па и не си одговараат баш :rofl:

15. tigerlady

tigerlady Популарен член

^
    На сликава ептен изгледаат како благо издрогирани. :lol:

Убавка епизода, таман мислам ни дојде за празници. Ја разработија малку приказната и имам надеж за понатаму. Сега уствари само чекаме Тед да си ја најде Тедица. Мислам редно е да му најдат некоја колку време немал секс човекот? :!:

Се согласувам со вас, Лили некако ја расипаа. Леле песната, мене да ми ја пее некој преку прозор под хитно.

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Баш глупиот момент е што Барни уопште се средува! |( Зошто мора да има крај на некоја приказна кога е сит комедија? Зошто не продолжеа со смешните и смешни и смешни и смешни моменти и таму некаде у 5та сезона не завршеа набрзака Тед и неговата, Робин завршува ко бедуин, Барни постанува новиот Хју Хефнер и ајт! Нели Робин и Барни ја имаа својата шанса и влегоа у деструктивна пасивна врска,зошто сега би било поинаку?! Дај бе малце покреативни нека бидат! Туку го осетија лигавиот пулс на публиката која претежно сака хепиендингс и тоа е... Ама ај барем знаеме дека нема да имаат деца,тоа е извесно, ма да толку е полна со грешки серијава,што и тоа ќе го заборават изгледа.
    Ма морам да измрчам, тапа ми е од 5та сезона навака веќе! Лили и Маршал не ги коментирам. :puke:
    Само Барни ја вадеше серијава,ама сега више... збогом и правам. Се држев за неа само ради него.

Hipster likes this.
  17. nati44

nati44 Популарен член

Многуу сум среќна за Барни и Робин! Конечно!! :inlove:

18. Hipster

Hipster Форумски идол

Патетична ја направија една од најгледаните и најдобрите серии.
    Јас ги читав коментарите од вас од завчера и очекував нешто WOW, ама мене многу лигава ми беше епизодава, т.е епизодите.
    Најлош момент, кога Маршал се обидуваше да го убеди Тед да а бркне Робин, после се :o ?
    Ма немој да бе ј*беш |(
    Не ми беше серијава направена за вака да се одвиваат работите, ама ај...
    Мене Робин ми е антипатична сум кажала и претходно, ама со овие нападиве на хистерија кога и се придераваше на Патрис ми беше налудничава, и тотално ми се блуе од неа, ма поише и од Лили и Маршал во последно време.

19. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Добро е што конечно Барни и Робин се заедно али сепак ептен ми беше лигава последнава епизода. Се надевам дека барем на крајов на сезонава ќе ја запознаеме и Тедица веќе редно е некако да завршува приказнава :)

20. The.Princess

The.Princess Истакнат член

Стварно коонечно за Барни и Робин, знаев и со душа го чекав мигот и етееее: :party: :party: :party: :party: :party: