Како ја запознав вашата мајка (How I Met Your Mother)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од lebarka, 19 јуни 2010.

1. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Денес нова епизода. Утре ќе има што да се гледа.

2. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.052
    Допаѓања:
    1.101
    Ниеднаш не ме насмеа епизодава бе, што и направија на серијава :worried:

3. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.210
    Допаѓања:
    8.433
    Значи ми ја прекинаја на фокс лајф и сега не можам да си ја догледам серијава.
    А воопшто не знам која сезона по ред ја гледав..
    Тед кога ја запозна Зои и се караја за зградата дали да се сруши или не.......
    Aма објаснив. :D
    Дајте линк да ги гледам другите епизоди после оваа. :)

4. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    На Фокс Лајф ја даваа шестата сезона и заврши мислам уште минатата недела.

Јас од тука најчесто ги гледам епизодите. http://www.tvduck.com/How-I-Met-Your-Mother.html

5. Edie.S

Edie.S Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    395
    Многу, многу боринг |( Пишете ми тука кога ќе се дознае која е мајката.. само таа епизода ќе ја гледам.

Стварно штета за серијава. Имам читано дека и актерите веќе сакаат да си одат од екипава, да си работат на други проекти.
    Не им требаа последниве две сезони, дефинитивно.

6. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    ^^
    А јас мислев дека седма сезона ја гледам на фокс лајф, значи седма не ми е гледана ама некако губам интерес па мислам дека ќе ја прескокнам, велите досадна е? Одам директно на осма...Ја гледав последната епизода и стварно ја тупат ама ај, уште малку...

7. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Ептен ја направија серијава катастрофа. Плус и на фокс лајф не ја даваат повеќе гоуст виспр има бе 100000 пати ја даваат ебаго. Барем до крај се да дадеа поинтересно е на телевизор кога си гледам досадно е на копјутер ама сакам бар да ја догледам тоа е што е. Барни е легенда колку и да не е интересна серијата понекогаш ја догледувам ради него :rofl: He is awesome. :emo:

8. Miss-Depp

Miss-Depp Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2012
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    32
    Само ќе искоментриам -_- за серијава

9. Simonna7

Simonna7 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    128
    Уфф вчерашната епизода, да не се чекаше Тед да ја запознае идната му жена, комотно можела да биде последна. Си се разнежнив, си се израдував ептен!

На AnaKarenina, Kalia и phoenix4235 им се допаѓа ова.
  10. Kalia

Kalia Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    26
    конечно робин и барни заедно :) сега ја изгледав епизодава, и прв пат по долго време не ми беше досадна

11. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.007
    Колку добра епизода :clap: И тоа двојна!
    Барни и неговите непредвидливи сплетки... Ептен ми беше сладок кога и предложи брак на Робин :wasntme:
    И баш ми е мило што двајцата завршија заедно.

На poison.ivy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.052
    Допаѓања:
    1.101
    Ќе ги повторам претходните коментари, ама ако :) и мене ме разнежни епизодава и многу ми е мило што Барни и Робин се заедно... морам да измрчам малку :devil: многу ми е беа патетични Маршал и Лили со кенкањево за Марвин

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  13. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.236
    Допаѓања:
    67.745
    Лили ми е дефинитивно одвратна. Толку некако и го изменија ликот, не можам ни да ја гледам. И ќе се откажев од серијава пак ако почнеа со Робин и Тед, кога почна да му збори Маршал дека треба да биде со Робин...[​IMG]
    On the bright side, конечно завршија барем една приказна.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  14. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    ^Се согласувам за Маршал и Лили...и за Барни и Робин. Срцко беше Барни, ме изненади во ваква слика да го видам :) И фустанот на Робин беше убав, и таа во него :D Малце надеж за серијава никна од последнава епизода :D
    вака на сликава...па и не си одговараат баш :rofl:

15. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    ^
    На сликава ептен изгледаат како благо издрогирани. :lol:

Убавка епизода, таман мислам ни дојде за празници. Ја разработија малку приказната и имам надеж за понатаму. Сега уствари само чекаме Тед да си ја најде Тедица. Мислам редно е да му најдат некоја колку време немал секс човекот? :!:

Се согласувам со вас, Лили некако ја расипаа. Леле песната, мене да ми ја пее некој преку прозор под хитно.

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.741
    Допаѓања:
    162.633
    Баш глупиот момент е што Барни уопште се средува! |( Зошто мора да има крај на некоја приказна кога е сит комедија? Зошто не продолжеа со смешните и смешни и смешни и смешни моменти и таму некаде у 5та сезона не завршеа набрзака Тед и неговата, Робин завршува ко бедуин, Барни постанува новиот Хју Хефнер и ајт! Нели Робин и Барни ја имаа својата шанса и влегоа у деструктивна пасивна врска,зошто сега би било поинаку?! Дај бе малце покреативни нека бидат! Туку го осетија лигавиот пулс на публиката која претежно сака хепиендингс и тоа е... Ама ај барем знаеме дека нема да имаат деца,тоа е извесно, ма да толку е полна со грешки серијава,што и тоа ќе го заборават изгледа.
    Ма морам да измрчам, тапа ми е од 5та сезона навака веќе! Лили и Маршал не ги коментирам. :puke:
    Само Барни ја вадеше серијава,ама сега више... збогом и правам. Се држев за неа само ради него.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  17. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Многуу сум среќна за Барни и Робин! Конечно!! :inlove:

18. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Патетична ја направија една од најгледаните и најдобрите серии.
    Јас ги читав коментарите од вас од завчера и очекував нешто WOW, ама мене многу лигава ми беше епизодава, т.е епизодите.
    Најлош момент, кога Маршал се обидуваше да го убеди Тед да а бркне Робин, после се :o ?
    Ма немој да бе ј*беш |(
    Не ми беше серијава направена за вака да се одвиваат работите, ама ај...
    Мене Робин ми е антипатична сум кажала и претходно, ама со овие нападиве на хистерија кога и се придераваше на Патрис ми беше налудничава, и тотално ми се блуе од неа, ма поише и од Лили и Маршал во последно време.

19. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Добро е што конечно Барни и Робин се заедно али сепак ептен ми беше лигава последнава епизода. Се надевам дека барем на крајов на сезонава ќе ја запознаеме и Тедица веќе редно е некако да завршува приказнава :)

20. The.Princess

The.Princess Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    281
    Допаѓања:
    146
    Стварно коонечно за Барни и Робин, знаев и со душа го чекав мигот и етееее: :party: :party: :party: :party: :party: