Како ја запознав вашата мајка (How I Met Your Mother)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од lebarka, 19 јуни 2010.

1. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Ништо специјално ни последнава епизода,
    на само една епизода пред крајот на оваа сезона( а знаеме дека последната ќе биде свадбата на Барни и Робин), тие пак не враќаат на Тед и Робин |( Баш безвезно.

2. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.008
    Sneak peek за следната епизода, последна во оваа сезона :)

3. EvitaPeron

EvitaPeron Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2012
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    55
    јас не можам никако да разберам зошто од комедија мораа драма да направат... типична амриканска работа. Ја развлекоа серијава до немај каде. А едно време најомилена серија ми беше ;( Ја отупеа со Тед и Робин (мислам стварно нели тед и барни се другачиња или тед и робин се другарчиња или нешто слично...или јас не можам ова комплицирано е за мене да го разберам понатака...).
    Ајде више нека се запознае Тед со мајката сите раат да спиеме :D :D
    А кога ќе ми текне дека треба уште две сезони да поминат за Тед конечно да ја упознае :@ :@ :@
    (или евентуално децата се посвоени, измислени или на комшијата или нема смила ова више).

4. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.774
  5. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Само што ја изгледав последната епизода и знам која е мајката :D

Ми личи на Робин и на Лили по малку во ликот. Како и да е интересна епизода, Робин и Барни ептен ми беа злобни во епизодава и мило ми е за Маршал што ќе стане судија :)

На Hipster и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  6. AnaKarenina

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.008
    ^ Мене некако не ми прави мерак мајкава :shake:
    Башка очекував дека ќе биде плавуша (колку што памтам беше плава на сцената каде што Тед и изјавуваше љубов за прв пат). А оваа девојка не можам да ја замислам со плава коса.
    Сега баш читав по сајтовите и форумиве дека можеби е трик, ама не верувам.

На Edie.S му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Meне ми е преслатка.
    Личи на Лили ептен,ќе и се исполни желбата.
    Од цела епизода и воопшто од цела серија, најубав дел ми е односот на Лили, Тед и Маршал.
    Право, искрено другарство, цел живот се знаат, и уште се блиски како првиот ден.
    Најсмешно ми беше кога Тед ја опишуваше девојката на неговиот живот, и дека најблиску до тоа е Маршал :rofl:
    Мене Робин и Барни ми се патетични и одвратни.
    Нивната врска ми е сосема глупава и непотребна.

На mileystar и teddybear им се допаѓа ова.
  8. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Дали се сеќавате на онаа сцена кога Тед една вечер на станицата во Farhampton со книга во рацете седи на клупата, засолнет од дождот, како што се сеќавам тогаш доаѓа мајката која држи во рака жолт чадор и гитара.Нели Тед рече ќе се врака со воз, е тогаш би требало да се сретнат.Или па мајката ќе пее на свадбата. :^) Мислам дека цела следна сезона ќе биде за мајката и би требало да ни се разјаснат работите.Инаку и мене Робин и Барни ми се безвезе, вештачки и не ми одговараат.

9. princess11ska

princess11ska Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    64
    Мене па баш ми се топ Робин и Барни, особено Барни. ;) Штета што е геј. Да не беше сигурно ќе беше мој 8)
    Едвај чекам следна сезона. Многу ми е мило за Маршал што ќе биде судија и за Тед што така конечно ќе си запознае некоја вистинска и нема да се замара со Робин. Како што кажав Робин и Барни ми се најинтересни али малку ми се извитоперија работиве со Робин. Можда мене така ми дојде затоа што сите сезони ги изгледав во рок од 2 месеци, али сепак девојко сетл даун више еднаш. Неможеш да бидеш со сите. Некако чудно ми е што сепак се сите другари а таа била во сериозни врски со двајца од тројца. И некако многу бргу ми се одљубува и заљубува. На пример Тед сите 8 сезони ја сакаше Робин тоа е јасно, а таа де него три епизоди па после Барни, па пак него и така некако ми е нереално.
    За Лили, Маршал и Тед, се сложувам дека се срцки. И покрај тоа што и Барни и Робин се тука сепак они ми се пример за другарство.
    Патем, сакав уште да кажам дека кога го гледам Маршал исто како да си го гледам бившиот. И во изглед, а богами и во понашање ( затоа е и бивши), секако со чесни исклучоци!

На mileystar му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Што така им текна да се прекршат со две епизоди?
    Не толку патетичен почеток, не сјаен но спред мене имало и полоши епизоди.
    Преслатка ми е типката, и интересна делува, но ќе видиме како ќе се одвива понатака.
    Искрено се надевам дека нема да се сретат за прв пат последната епизода затоа што ќе се напнам многу!
    И да не биде цела сезона нивната свадба, зашто овие и на тоа се способни, зашто нема више што да се врти...

Тед ми е најмил и уште ми смешен :D напатена душа :D

П.С [​IMG] :rofl:
    Промото за 3тата
    http://www.youtube.com/watch?v=ZgjPmpVc3gg

На teddybear и thinkerbell им се допаѓа ова.
  11. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    И мене ми е ептен интересна мајката, овие другиве искрено ми здосадија. Нели Робин беше поубава едно време? Тед се подгоил, во фаца му се гледа.

Од епизодава (која патем предолга ми се чинеше) најинтересен момент беше тоа со Лили и мајката во возот. Другото, слабо брате. Маршал беше апсолутно сувишен во епизодава. Добро што конечно решија да ја завршат, затоа што квалитетот на епизодите им е значително опаднат.

12. Avril.09

Avril.09 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    737
    Допаѓања:
    892
    Девојки каде ги гледате епизодите од 9тата сезона??? Излезени ли се воопшто?

13. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    На торент, онлајн не знам дали ги има сеуште, а и не ги ни пратам така за да знам од кај да ти постирам.

Две епизоди се, повели.
    http://thepiratebay.sx/torrent/8955661/ ... L.x264.AAC
    http://thepiratebay.sx/torrent/8955662/ ... L.x264.AAC

На Avril.09 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Јас тука ги гледам сите серии, линкови има буквално неколку минути од кога ќе заврши со емитувањето на епизодата, http://delishows.com/.

Слаб им е стартот, немаше ништо освежувачко во епизодата, стари фори, нова сезона, што им требаше таа глупост демек роднини па им се згади демек за да наредната секунда пак се лапат/драпат. |( |(
    Ќе гледам некоја епизода додека не почнале сите серии да се даваат, после ќе ја оставам додека не заврши цела сезона па ќе ја изгледам ептен дека сум ја гледала 8 сезони па да ја финиширам.

На Avril.09 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Не дека ја чекав со нетрпение но ајде веќе кога видов дека изглегла ќе ја погледнам :lol: Ахххх кого лажам, зависна сум си од серии признавам и нема шанси да ја откажавам, посебно не бидејќи изгледав 8 сезони
    За првите две епизоди имам пролазна оценка.Не беше ни толку лоша но далеку далеку ни дека беше од најдобрите.
    Моментот со рецепционистот беше смешен но почна и тој да станува напорен.
    Непотребно беше да вметнат дека Барни и Робин би можеле да се роднини.
    Безвезе ми е што се уште Тед има надеж за Робин.
    Позитивен лик ми е мајката, сипатична ми е а интересно ми беше во возот кога Лили и кажуваше каков е Тед а всушност и таа истото го прави :lol:
    Инаку по форумиве прочитав дека цела 9 сезона ќе биде поврзана со овој викенд и дека ќе има сигурно уште многу flashback-ови и плус може да дадат нешто од перспектива на мајката.Некако ми изгледа дека и целата екипа е свесна дека нема да имаат следна сезона па сакаат да ќе ги прават епизодите во тој правец :?: Ќе видиме.

16. AnaKarenina

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.008
    Јас кога ја видов мајката во финалната епизода на претходната епизода, ми делуваше многу антипатично. Баш си пишав тука дека не ми се допаѓа :wasntme:
    Ама сега кога ја видов „во акција“ некако мила ми стана, баш им требаше некое вакво освежување, затоа што тапа стана серијава... Почетоков им беше слаб, ама со оглед на тоа дека следните епизоди го најавуваат запознавањето на Тед и мајкава, па како се одвивале настаните меѓу нив - ми се чини интересно ќе биде. Баш заради неа ќе ја гледам сезонава, инаку ништо.

На Perina и teddybear им се допаѓа ова.
  17. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Can they be more pathetic ?
    И што беше рабоатава со Менди па кул си е човекот не е само за стари луѓе.
    Не знам зашто уште ја гледам за сукало сум |(

На tigerlady, bittersweet, alekce83 и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Perina

Perina Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    321
    Новава сезона како само за пари да ја прават! Безвезе! Се исти фори! А да не зборам шо отупеа више со тоа свадбата на Робин и Барни, како тргнале можно е и да ја остават за на крај на оваа сезона :D

19. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Why why why ??? :puke:
    Исти фори, се поглупав хумор!Навистина до кај ќе тераат вака?Дај ајде нека изгураат до 12 епизода и потоа слободно може да ја прекинат, воопшто нема да ми фали.Се изнервирав значи :@

20. AnaKarenina

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.008
    Ако се заинтанам и седнам да направам пресметки, сигурно ќе докажам дека wedding викендов трае цела недела! Аман веќе! Барем да беа некои интересни случки и фори, едвај ги гледам епизодиве.
    И промово за следната епизода навестува дека абер немаат да се случи свадбата |(
    http://www.youtube.com/watch?v=Gbn51YiJYmE

Последнава сезона ја оплескаа скроз, а и темава замре.
    Има некој што уште ја гледа?

Патем, на Фокс Лајф загледував стари сезони, и имаат многу пропусти околу приказните. На пример, ќе спомнат за некоја случка, ќе покажат дел од сцена и Тед ќе рече: But more about that later.
    И толку.
    Никогаш повеќе нема да ја спомнат таа приказна, а некогаш стварно ме интересира што се случило :wasntme:
    Лана Дел Реј останала без својата инспирација, а и овие не се ништо поарни...

На teddybear и tigerlady им се допаѓа ова.