Девојки овие сајтовите што ми ги дадовте имаат вируси.. Нема ли некој сајт каде ќе можам раат да ја гледам серијава веќе неколку епизоди имам пропуштено ми недостига дружината Дајте некоја посигурна
Јас да ти кажам си ги симнувам од http://thepiratebay.org/ Не се многу големи фајловите,а снимката е одлична, лично не можам да смислам на youtube да гледам ужасно ме нервира сликата. Ако веќе сакаш на интернет тогаш види на watch-series.com Ти дава повеќе линкови,па можеш да бираш.
Леле не ми се верува новата епизода ќе излезе на 7 февруари! Стварно не се фер,па цел месец скоро не оставија без серија. Уффф одвај чекамммм!
баш ми се допадна новата епизода “Oh Honey”. Spoiler Имаме сега нова кандидатка да биде мајка на децата, Зои, ама јас мислам дека не е ни Зои. Што мислите вие? Еве смешен инсерт од новата епизода: http://www.youtube.com/watch?v=0WvYLCSg ... r_embedded
Просто ги обожавам ,,,, на кафепауза имасхе факти за серијалот (кои секако се во продолжение) Јас ја обожавам Робин... и да предобар серијал http://www.kafepauza.mk/film-i-tv/inter ... -majka-vi/
Spoiler Баш ми се слатки со Зои, ама не ми се верува она да е мајката, пошто нели мајката беше цимерка со една бивша мислам беше, а и му беше студентка. И се изнасмеав на новава епизода, преинтересна ми беше
Се навлеков на серијата, ама ја гледам на Фокс Лајф. Кажете ми до каде се дојдени на Фокс за да можам да ја симнам!!
дома на другиот компијутер имам некои еизоди од последната сезона на оваа серија и се мислам дали да ги гледам .. ако ми се најде време ќе пуштам некоја од епизодиве..
Ја сум манијак за филмови и серии.....обожавам да гледам и можам по цел ден да не правам ништо друго освен да си гледам серии, дури некогаш се плашам дека почувам да губам осет за реалноста во која живеем и живеам во светот на сериите што ги гледам во моментот. Оваа серија е една од многуте што ги обожавам и едноставно е прекрасна....Сите ликови се толку оригинални што едноставно неможеш да си избереш фаворит, сите се "awesome" како што би рекол Барни. Денес ја изгледав последната епизода што е излезена и немам зборови,со секоја изгледана едвај чекам да излезе нова..... Апел до сите кои се мислат да започнат да ја гледаат нема да згрешат. Доста е ко за прв коментар. Поздрав p.s. For those who are sad,stop being sad and instead be awesome
ФАЛА благодарение на тебе сега сум во тек со серијава, не морам да читам на нет што се случува туку да си гледам и уживам патем новава епизода закон , како и сите други иако имаше и малку тажнички моменти
излезена е најновата епизода само што ја изгледав и е суперрррррррр од претходната јас малку бев разочарана дури и помислив веќе не ги бива ама си надоместија со оваа barney
да де, последната на tigerlady и била супер, ама за претходната (значи таа со кети пери) вели дека е разочарана како и да е, мислам последниве две епизоди се врати шмекот на серијата
Уууух, аман кога ќе се дознае кога е мајката... Spoiler Па за секоја девојка што ќе ја сретне се знае дека не е таа, исто како и со Зои... Барем малку нешто да ни нафрлат. А и Барни тешко со Робин да биде....
Да, ама на Fox Life постојано ги повторуваат првата и втората сезона, а серијата има шест сезони. Малку е досадно што постојано ги повторуваат истите епизоди. И исто така навистина е штета што не се емитува на ниедна наша телевизија. Порано се емитуваше на Сител, но изгледа немаше гледаност. Штета.
девојки ја излегледавте новата епизода каде Барни го запозна таткото ??? јас сеуште не можам да ја најдам да ја изгледам па помина веќе недела ...........