требаше да излезе на 28 март ама никаде ја нема да се симне леле ќе збудалам цел месец ги немам гледано Code: ова случајно го видов само дека во најновата епизода џон литгол-оној забеганиот, најинтересен глумец од третиот камен од сонцето најверојатно е го глуми таткото на барни......кога го видов ова пукнав од среќа уште да ми ја пуштат епизодата
На Фокс Лајф се истите епизоди само ги даваат Денес беше таа во која што ќе се открие дека Робин била канадска тинејџ ѕвезда , истава епизода ми е гледана пред неколку месеци и пред една година пс: Јас сакам Робин да е мајката
повели последните 2 епизоди 19та и 20та http://thepiratebay.org/torrent/6261105 ... VTV%5D.avi http://thepiratebay.org/torrent/6312024 ... VTV%5D.avi
од 18ти почнува нова сезона. Само незнам кои денови и у колку саат ќе иде. Инаку многу ја сакам серијава Маршал и Лили ми се срцки. Ми беше смешно коа на свадбата нивна Тед му рече дека несмее да се жени со некој со кој имал натпревар во прдење и овој така натажен го гледа и му вика: Што збориш, зарем и со Лили не треба да се женам ??? а Барни ми е LEGEN...(WAIT FOR IT)... DARY
Инаку веќе има нова епизода на нет да се симне и да ве израдувам ќе се снима уште две сезони. така да ќе почекаме да видиме која е мајката ) Јас сега за празнициве ги симнав 3, 4 и 5 сезона за да ги гледам и се утепав од смеење.
Јас ги гледам на Фокс Лајф и овие нови се не се истите од порано. Баш утрово гледав една која сум сигурна дека не ја даваа порано. Не е Робин мајката многу често додека раскажува ја нарекува тетка ви Робин, може да е една девојка од пекарата Батеркап таа баш беше фина.
леле нена ми го разубави денот уф одвај чекам да ја гледа следната епизода, веќе и не ми е битно која е мајката интеренса е серијата за гледање
Spoiler Мислам дека Зои го излажа за зградата, дека му кажа само трогателна приказна за да го придобие на нејзина страма. Кога Тед ќе дознае ќе и раскине и така ќе заврши нивната приказна. И време е пак да има нешто меѓу Робин и Барни, па досадно е вака
мноооооооггггу ја сакам таа серија, премногууу ! особено тој blonde guy што е саркастичен Сум ги заборавила имињата, долго време не ја гледам таа серија, на канал 5 ја гледав. Омилена епизода, кога тој актерот во главна улога, сака да биде сам со таа девојката, и 3 дена по ред прави журка!
Сега кје ја гледам 5 та сезона. Ама во 4 тата Spoiler ептен се познава дека двете глумици се бремени!!!! Робин па не се ни труди да се скрие!!!!! барни ми е најјакиот лик во епизодиве. Леле кога се преправаа дека се девојка и му праќаа пораки на Тед. А бе на земја се тркалав од смеење кога овојим одвали дека имал еротски геј соништа со еден од нив. хахаххаха
излезе нова епизода, тралалалалал леле да ми се симне и како мерачки ќе си ја изгледам па ми фалат веќе
Ја обожавам серијава. Ја следам на Интернет и на Канал 5 кога ја даваа кај нас. Една од омилените епизоди ми е Bachelor Party кога Лили ќе прави моминска забава, а Робин ќе и купи вибратор за поклон, па кога ќе оди на забавата каде повеќето гости се роднини, тетки, баби на Лили А Барни ми е омилен лик
Серијава ептен ме расположува... едвај чекам вторник да дојде нова епизода да гледам ... Барни рулз..Awesome... Иначе верувам дека ќе има наредна сезона дека сега се 6та и 22 епизода а уште не се знае која е мајката
http://have-you-met-ted.com/2011/we-will-have-a-season-7-and-8-of-how-i-met-your-mother/ Уште 2 сезони ќе има. Засега толку се потврдени
Уат а бич Spoiler Оваа Зои колку злобна испадна еј, а па Тед уште се мислеше да застане на нејзина страна ма добро, се снајдоа некако. и потргата по мајката продолжува
Spoiler и мене ептен ме изнервира, фина се и оп ...морон излезе... а ептен ми падна жал за барни, такво гревче ми беше отуѓено
Spoiler Ваљда ќе ја тргнат сеа Зои од серијава... Многу ми беше антипатична А овој Тед па каков е папучар, кај го заеба, јес да и врати на крај, ама пак на крај потрча по неа. ГЛУП!
Spoiler Да, ќе ја нема веќе од серијава. Ама уште на почетокот се гледаше дека е злобна, зошто воопшто го сними првиот пат? И ајде веќе малку акција меѓу Барни и Робин