Како ја запознав вашата мајка (How I Met Your Mother)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од lebarka, 19 јуни 2010.

1. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Леле дефинитивно е најдобра епизодата...
    Ја обожавам серијава мн ми се добри сите секако Барни највеќе си го сакам :D

2. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    Дааааааа таа епизода у топ 3 ми е :D 19та епизода 2ра сезона - ја глеам незнам колку пати па запамтив, се изнасмеав :D :D :D

3. al-vik

al-vik Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2010
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    110
    Јас скоро се вклучив во обожавателите на оваа серија, ми го разубавува денот :) , само немам појма кој серијал го следам моментално, на Fox, на почеток сум со нив или ?

4. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    па и не си на почеток... на Фокс мислам дека е 5 сезона, а на 16ти ќе почне 6та. Ние што гледаме редовно сме на крај од 6та. Чекаме 7ма сезона сеага :)
    Почни да ја гледаш од почеток нема да се каеш

5. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Што убаво му кажа Робин на Тед, a овој глупиов ќе се смируваше.
    Robin: Look, Ted, the future is scary. But you can't just run back to the past because it's familiar. Yes, it's tempting.
    Barney: But... it's a mistake.

Сакам Барни и Робин да си бидат заедно и ме копка со која е свадбата на Барнииииииииии... :)
    Ми се свиѓаше крајов, посебно ми е мерак за Лили ...

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.236
    Допаѓања:
    67.744
    Последна епизода беше? Ќе чекаме до есен за нова сезона?
    И мене ми е многу мило за Лили, ептен добро ја прикрија бременоста, мене ни на крај памет не ми падна. И Робин чувствува нешто за Барни, како го гледаше... И он исто, ама покасно ќе сфати :rofl:
    А со ова свадбава само да не копка сега :lol:

7. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Последна... На имдб нема датум за наредна... а во план се уште две сезони... така да, ќе си чекаме!!! :)

8. ElleS

ElleS Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    210
    интересна последнава епизода, најмногу се израдував за бременоста на Лили, стварно не очекував :) И за момент се зачудив кога кажа Тед за таа плавата дека тоа е мајката ама добро не е има уште да гледаме па да дознаем. А свадбава на Барни можеби е со Робин (се надевам :) ) важно не верувам дека е со таа што ја покажаа биша што му е. Само леле кој ќе чека нова сезона :( сите серии ми завршија

9. angie

angie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    242
    Последната епизода мнооогу ме изненади и не е фер што нема датум кога почнува 7мата сезона - ова мачење е :D
    Јас мислам дека Барни ќе се жени со Нора зошто нели во една од епизодите кога беа сите излезени во бар со татко му од Барни, Робин го виде дечкото од бутикот кој и се допаѓал и подоцна дури раскажување Тед рече дека средбата во барот нема да им е последна средба - значи Робин ќе е со дечкото од барот, а Барни со Нора - баш се слатки :)

10. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    Barney е цар! Можеби е малце глупаво девојки да му се восхитуваат бидејќи е толку голем женкар, но смешен е. И има одлични цитати, како на пример: "When I'm sad, I stop being sad and be awesome instead." :D

11. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Ептен си се издепримирав, цел гугл, јаху и сл. пребарав никаде нема никакви информации за нови епизоди
    Не се фер до есен да не остават вака во неизвесност ќе збудалите.
    Многу ми беше срцка Барни, како ја погледна Робин, мислам се стопив. Баш ме интересира со кого е свадбата

12. decko

decko Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    60
    TRUE STORY! :D

13. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Ја обожавам серијава ја гледам на фокс лајф. Колку жал ми беше кога Стела го откачи Тед на денот на нивната свадба и отиде со карате типот |( . Инаку се надевам дека Робин и Барни ќе бидат заедно двајцата се супер. ;)

14. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Јас редовно ги симнувам и си ги складирам на посебен хард диск. Можеби 1-2 епизоди да немам но тоа ептен ептен тие мртвите досадни. Инаку голем фан сум на серијата.

оф топик - брат ми кога дозна дека направив профил тука, ми вика ШТО ТИ Е ТОА БЕ, НЕКОЈА БАРНИ СТИНСОН СТРАТЕГИЈА? :D :D :D

15. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    Јас до пред некоја недела го гледав на фокс лајф, сега ретко го гледам. А многу ми е интересно. Посебно Барни колку е смешен хаха :)

16. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Едвај чекам да излезе седма сезона. BTW, има некој информации кога излегува?! :^) :^) Сите шест сезони ги имав спуштено од интернет и не можев да престанам да ги гледам. Ги изгледав во рекордно време. Прејака серија. Сите ликови ми се различни и посебни, нема некој кој што е неинтересен. Сепак Барни е крал меѓу нив. Посебен лик. Најсмешен ми е и најјаки реплики има. True story!!! :rofl: :rofl: :rofl:

17. decko

decko Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    60
    Во 6 дена изгледав се шо имаше. Ај да те видам тебе сега :D

18. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Ееее па сега и ти.... Ајде, признавам пораз :D Мада не броев колку денови беа во прашање, ама сигурно беа повеќе од 6 :rofl: Еве те частам едно :beer:. :D

19. bobisk

bobisk Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    Јас ја изгледав цела серија...двапати ;)

20. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    И која е мајката? :)